Witchcraft academy

Lees nu alles over deze slot. Op deze site vind je informatie over all slots! Ook kan je je eigen online casino gaan kiezen waar je de beste gokkasten kan gaan spelen.

Witchcraft is een iets onbekender spel voor de Nederlandse speler. Erg leuk dat LeoVegas deze game promoot. Hierdoor zijn wij dit spel ook gaan spelen. Het si een superleuke online gokkast en heeft ons een mooie winst opgeleverd.

Speel Witchcraft Academy 

Witchcraft Academy is een NetEnt-slot met 5 spoelen en 20 winlijnen. Speelbaar vanaf 20p spin op alle apparaten, deze game met magie / hekserijthema gaat helemaal over de Elements Bonus-functie, waarbij je Element Shots cast om geldprijzen te winnen van maximaal 200 keer je inzet, een explorerend Armor Guard-symbool of 1 van de 5 gratis spins Kenmerken. In de gratis spins-functie kun je tot 30 gratis spins krijgen, evenals Wild Reels en een 2x multiplier. Er zijn ook winsten van maximaal 800 keer je inzet op elke gratis spin!

Speel nu voor een echte winst bij LeoVegas

Witchcraft Academy is een 5 reel, 4 row, 20 fixed betaallijn van Net Entertainment dat op alle apparaten kan worden gespeeld van 20p tot £ 200 per draai. Gevestigd in een oude en mysterieuze school van magie die vol is van geheimen en spreuken, profiteert het van wilde vervangingen, een Element Bonus-functie en gratis spins-functies.

Efore de heks

De game ziet er geweldig uit als je je bij Efora the Witch en Earthan the Wizard voegt op hun zoektocht naar magische schatten – tussen de rollen en boeken, sluit je je aan bij de beste studenten van de Academie naast hun huisdierelementen, de uil en de draak. Symbolen op de rollen zijn hart-, diamant-, knots- en schopvormige drankjes, evenals de uil, draak, Efora de Heks en de tovenaar Earthan – de laatste is het meest waardevolle symbool dat je 20 keer je inzet voor 5 in zicht geeft.

Elements Bonus

Het wild-symbool vervangt alle symbolen die de scatter-symbolen versperren en verschijnt alleen op rol 1, 2, 4 en 5. Het bonussymbool is belangrijk omdat 3 of meer overal op de rollen de Elements Bonus-functie activeren. Je kiest dan Efora de heks of Earthan de tovenaar om een ​​Element Shot te casten in een willekeurige kolom.

5 mooie kansen

De hoeveelheid Element Shots die je krijgt, is afhankelijk van het aantal bonussymbolen dat de functie heeft geactiveerd, dat wil zeggen 5 Element Shots voor 5 Bonus-scatters. Een Element Shot wordt willekeurig gemaakt met 1 van 4 elementen – Efora’s Element is de uil en Earthan’s Element is de draak. Wanneer elk element raakt, wist het het dichtstbijzijnde symbool in de kolom.

Gratis spins

De Element Shot kan je een muntwinst geven van tussen de 10 en 200 keer je totale inzet. Als het een pantserwacht raakt, explodeert de pantserwacht en raakt alle symbolen die er naast liggen horizontaal of verticaal. Als het een scatter-symbool raakt, is de gratis spins-functie die het symbool vertegenwoordigt ontgrendeld. In de functie verschijnen scatters alleen in rij 4 en krijg je een Overlay Wild Reel 1, +5 gratis spins, een 2x vermenigvuldiger, +5 gratis spins en Overlay Wild Reel 5. Als je 3 of meer scatter-symbolen krijgt tijdens het Element Bonus-functie, je zal een gratis spins-functie ontgrendelen.

1000 keer je inzet winnen

Als nu alle symbolen zijn gewist, wordt de functie beëindigd en wordt de vrije spins-functie vrijgespeeld. In totaal kunt u tot 1.000 keer uw inzet in deze functie winnen. Nu wordt de gratis spins-functie gespeeld wanneer u 3 of meer scatters krijgt – dit levert u 5 gratis spins op. Let op Bonus Spin-symbolen verschijnen overal in het zicht, omdat deze je belonen met extra gratis spins – 2, 3, 4 of 5 Bonus Spin-symbolen geven je 5, 10, 15 of 20 gratis spins.

Of nog meer 🙂

Als je het geluk hebt dat je wat extra’s hebt, kun je de gratis spins spelen met een 2x multiplier en een Overlay Wild Reel. In totaal zijn er 30 gratis spins om te spelen met een 2x vermenigvuldiger of 1 wilde haspels. Dit kan leiden tot een winst van maximaal 800 keer je totale inzet op elke gratis spin!

Conclusie WitchCraft

Witchcraft Academy ziet er absoluut fantastisch uit en heeft de bonusfuncties om er een topgroef van te maken – het gaat allemaal om de Elements Bonus-functie, waarbij maximaal 5 munten prijzen winnen die je 1000 keer duizend keer je inzet kunnen geven. Voor mij gaat het echter om toegang tot de gratis spins-functie met een overlay Wild Reel, een 2x multiplier en extra gratis spins. Als het je lukt om extra gratis spins te krijgen, kan dit enorme overwinningen opleveren. Het is een middelgroot tot hoog gevarieerd spel, dus je moet voorzichtig zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *