Warlords: crystals of power

Lees nu alles over deze slot. Op deze site vind je informatie over all slots! Ook kan je je eigen online casino gaan kiezen waar je de beste gokkasten kan gaan spelen. Nu 50 gratis spins op Warlords. De winst mag je houden en met je bonusgeld kun je een enorme winst maken.

Speel Warlords: Crystals of Power 

Warlords: Crystals of Power is een slot met 5 spoelen en 30 betaallijnen van NetEnt dat vanaf 15 cent per draaiing op alle apparaten kan worden gespeeld. Met een middeleeuws thema en gebaseerd op de laatste 3 heersers, profiteert dit vluchtige aanbod van wilde substituties, gestapelde symbolen, willekeurige wilde functies, re-spins en een laatste kansfunctie. Het draait allemaal om de 3 gratis spins-functies (op basis van elk van de linialen) die verschillende modifiers bieden (extra gratis spins, multipliers en sticky-wilds). Het kan meer dan 6666 keer je inzet in de Priestess Free Spins-functie betalen!

Waar te spelen

Warlords: Crystals of Power is een Net Entertainment-slot met 5 spoelen en 30 winlijnen. Speelbaar van 15p tot £ 150 per draai op desktop-, mobiele en tablet-apparaten, je mag de wereld veroveren in een tijd waarin heersers naar land waren en hun rijkdommen.

Drie heersers

Het verhaal gaat over de 3 overgebleven heersers: The Barbarian, The Priestess and The Samurai. Na vele jaren van oorlog vechten ze elkaar af om de ultieme heerser te worden en alles voor zichzelf te vangen. Met een middeleeuws thema heeft het uitstekende high-definition graphics, prachtige animaties, close-ups van camera’s en schakeringen die je zeker enthousiast zullen maken – het heeft een episch gevoel en zou niet misstaan ​​in een Hollywood-blockbuster.

De symbolen

Als het op symbolen aankomt, verschijnt elk van de linialen op de rollen – u ziet ook wolven, panters, wrattenzwijnen en 3 gekleurde maskers (1 voor elke liniaal). De symbolen met de hoogste waarde zijn de Samurai en het wilde (de 3 kristallen van het machtssymbool) met 20 keer uw inzet voor 5 op een betaallijn. Het wild-symbool vervangt ook alle symbolen behalve de scatter-symbolen.

De bonus

Wat bonusfuncties betreft, er zijn er genoeg! Er is een functie Willekeurige overlay-wild – tijdens elke draai in het basisspel kan de functie willekeurig worden geactiveerd. Gespeeld op een andere haspel set zonder scatters op de haspels, je hebt de Barbarian hammer geeft je 4 wilds in de vorm van een vierkant op haspels 1 tot 4. De Priestess pijl geeft je tussen 2 en 5 wilds op rollen 1 tot 5. Het zwaard Samurai geeft je tussen 2 en 5 wildernis op rollen 1 tot 4.

Scatters

Wat de scatters betreft, zijn er 3 van hen (hamer, pijl en zwaard) – de blauwe spreiding activeert de Barbarian Free Spins-functie met de groene spreiding die de Priestess Free Spins-functie toekent. De rode spreiding activeert de Samurai Free Spins-functie.

Als je verschillende scatters krijgt, activeert het de Battle-functie tussen de 3 krijgsheren – ze vechten het uit om de winnende gratis spins-functie te activeren. Je krijgt re-spins waarbij de actieve scatters in positie blijven – je krijgt meer re-spins als een nieuwe scatter verschijnt.

Free Spins

Als je 3 dezelfde spreiding krijgt, activeer je de bijbehorende gratis spins-functie. Als je dat niet doet, activeer je de Final Chance-functie waarbij je een geldprijs wint tot 100 keer je inzet of een scatter om de gratis spins-functie te activeren – hier zijn de details:

De Barbarian Free Spins-functie beloont je met een minimum van 9 gratis spins. Alleen hoogwaardige warlord- en dierensymbolen verschijnen op de rollen met een nieuwe spreiding die 3 extra gratis spins toevoegt wanneer deze verschijnt. In termen van winstpotentieel is er tot 600 keer uw inzet te winnen in deze functie.

De Samurai Free Spins-functie geeft je 5 gratis spins waarbij het scattersymbool tijdens de gratis spins fungeert als een kleverige wildernis. Net als de Barbarian-functie is er tot 600 keer je inzet voor het grijpen.

De Priestess Free Spins-functie geeft je 7 gratis spins met extra scattersymbolen waardoor de vermenigvuldiger wordt verhoogd met 1x voor elke versie die verschijnt. Dit is verreweg de meest lucratieve functie met meer dan 6666 keer uw te winnen inzet!

Conclusie

Warlords: Crystals of Power lijkt misschien een beetje ingewikkeld, maar het is vrij simpel als je eenmaal begint met het draaien van die haspels. Visueel briljant, ik vind het scala aan bonusfuncties het potentieel om groot te winnen in de gratis spins-functies. Ik vond de game een medium-naar-hoog-variant waarvan ik zeker ben dat hij een favoriet wordt. Ik raad ook aan om andere high variance NetEnt slots te proberen, zoals Piggy Riches, wat een klassieker is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *