Reactoonz

Reactoonz

Wil je gokje wagen? Wij raden aan om Reactoonz te spelen. Leer nu dit spel kennen en maak een mooie winst.

Reactoonz spelen

Reactoonz is een Play ‘N Go-slot dat gespeeld kan worden vanaf 20p a spin op alle apparaten – speelbaar op een 7×7 raster, deze titel met een buitenaards thema maakt gebruik van een cascaderame-engine waarbij je elke draai keer op keer kunt winnen. Met elke winst laad je de meters op om willekeurig 1 van de 5 Quantum-functies te activeren die je wild-symbooltransformaties geven, laagwaardige symbooltransformaties, lage waarde-symboolvernietigingen, elkaar kruisende wildernis en een Gargantoon die 3×3, 2×2 en 1×1 wilds op de rollen toevoegt . Er zijn ook willekeurige wilds, 2x winst op 4 overeenkomende symbolen in een 2×2-vorm en fluctuerende symbolen die je wilds geven. Zeer vluchtig, je kunt tot 4.570 keer je inzet op elke cascade winnen voor een echt opwindende ervaring.

Reactoonz uitgelegd

Reactoonz is een Play ‘N Go-gevoede gleuf die wordt gespeeld op een 7 × 7-gird. Beschikbaar om te spelen van 20p tot £ 100 per draai op desktops, mobiele apparaten en tafelapparaten, het is uw doel om clusters van energieke buitenaardsen bijeen te ronden. Met een buitenaards thema profiteert het van 7 bonusfuncties, waaronder 5 kwantumfuncties – het beste is de Gargantoon-functie waar je 3 × 3, 2 × 2 en 1 × 1 wilds op de rollen krijgt. Het is echter zeer wispelturig!

Mooi thema

Reactoonz neemt je visueel mee naar een parallel universum en heeft een schattig, buitenaards thema – met cartoonachtige afbeeldingen, symbolen op de rollen zijn 4 lagere betaalde aliens, 4 hoger betaalde aliens en een vortex-wild. Het symbool met de hoogste waarde is de roze alien die je 750 keer je inzet voor 5 geeft via een winlijn. De vortex wild vervangt eenvoudig alle symbolen om winnende combinaties te vormen.Reactoonz

Reactoonz ziet er werkelijk fantastisch uit. Een meesterwerk! met zeer grote winsten.

Reactoons is 7 keer 7

Reactoonz maakt gebruik van een cascade-engine met symbolen die naar beneden vallen in het 7 × 7-raster – je kunt winnende combo’s vormen wanneer je 5 of meer van hetzelfde symbool krijgt dat in een cluster is verbonden (horizontaal of verticaal). Wanneer u een overwinning behaalt, worden de bijdragende symbolen verwijderd en worden er nieuwe symbolen neergelegd om de lege velden in het raster op te vullen – cascades gaan door totdat u niet langer wint, maar elke keer weer kunt winnen.

Mogelijkheden

Wanneer je wel een overwinning behaalt, verhoog je de 5 Quantum Leap-ladingsmeters 1 voor 1 – wanneer een meter lading is, wordt 1 van de quantumfuncties willekeurig aan de rij toegevoegd. Hier is een blik op wat de functies bieden:

  • Implosiefunctie – 3 tot 6 symbolen worden omgezet in wildernis waarbij aangrenzende symbolen ook worden vernietigd
  • Wijzigingsfunctie – 1 willekeurig laagwaardesymbool wordt gekozen waarbij alle exemplaren van dat symbool worden omgezet in een ander symbool. Als er geen laagwaardesymbool op het raster staat, wordt een buitenaards wezen met een hoge waarde gekozen
  • Degelijkheidsfunctie – alle instanties van symbolen met een lage waarde worden vernietigd en uit de gordel verwijderd
    Incisie-functie – een wild wordt in het midden gesneden en maakt dan 2 kruisende diagonale lijnen door het raster. Dit geeft dan hetzelfde willekeurig gekozen symbool weer
  • Wanneer alle 5 oplaadmeters volledig zijn opgeladen, wordt de Gargantoon-functie aan de wachtrij toegevoegd – hier voegt de Gargantoon willekeurig 3 × 3 wild toe aan het raster. Bij elke cascade verdeelt de Gargantoon zich om twee 2 × 2 wildernis te worden. Bij de volgende cascade verdeelt het opnieuw in negen 1 × 1-wildernis.

Grote winsten

Als u hier geen overwinning behaalt, wordt 1 willekeurig getriggerde quantumfunctie geactiveerd. Tijdens de functies kunt u de oplaadmeters opladen waarmee u meer kwantumfuncties krijgt. De ladingmeters worden alleen gereset als er geen winnende combo’s meer worden gevormd.

De Gargantoon kan echter willekeurig 4 tot 8 wilde symbolen op het raster plaatsen als je een niet-winnende spin hebt – dit staat bekend als de Instability-functie. Reactoonz profiteert ook van een Giantoonz-functie – deze wordt gespeeld wanneer vier overeenkomende symbolen in vierkante vorm (2 × 2) naast elkaar verschijnen. Hiermee wordt Giantoonz gevormd, wat betekent dat overwinningen verdubbeld worden (dat wil zeggen 2x vermenigvuldiger) in elke winnende combinatie.

Conclusie

Ten slotte is er een fluctuatiefunctie – 1 willekeurig laagwaardesymbool wordt gemarkeerd als het fluctuerende symbool bij elke draai. Als het deel uitmaakt van een winnende combinatie, laat het 2 wildernis achter op de grid.

Reactoonz klinkt misschien gecompliceerd, maar het is vrij simpel als je eenmaal speelt – het is een snel, leuk en ook heel hoog verschil, want je wint tot 4.570 keer je inzet op elke cascade / spin! De beste kans om groot te winnen is om de waardevolle roze alien prominent op de rollen te krijgen naast wilds met de Giantoonz-functie die een 2x vermenigvuldiger toepast op je uitkomst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *