Zombie Hoard Slot spelen

Gratis demo voor Zombie Hoard van Slingshot Studios. Analytische spelbeoordeling. Volledige lijst van casino’s en hun bonussen voor november 2022.

Zombie Hoard Review

Zombie Hoard is een cartooneske slot van Slingshot Studios (uitgegeven door Microgaming), en het werd 7 maart 2019 uitgebracht. Het spel wordt geleverd met 5 rollen, 3 rijen en 9 winlijnen, en de gratis spins-functie is de enige bonusfunctie die je hier zult vinden. Het kan op 2 verschillende manieren worden geactiveerd, en op beide manieren krijg je altijd meer dan 30 gratis spins. Dit is een slot met gemiddelde variantie, en je kunt tot 2.388 keer je inzet winnen.

Zombie Hoard RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we dieper ingaan op alles wat de Zombie Hoard slot te bieden heeft, dachten we dat je misschien de meest relevante technische gegevens van het spel zou willen weten:

  • RTP: 95,29%
  • Volatiliteit/variantie: Medium
  • Lay-out: 5×3
  • Paylines: 9
  • Bonusfuncties: Gratis spins en Super stacked wilds
  • Inzetten: 0,09 tot 45
  • Max winst (munten): 107 460

Zombie Hoard komt met een RTP van 95,29 %, wat een beetje onder het industriegemiddelde ligt dat rond de 96% schommelt. Hoe dan ook, dit is een slot met gemiddelde variantie, en daarom kunt u hier af en toe fatsoenlijke uitbetalingen verwachten.

Zombie Hoard slot is Slingshot Studios spel, maar het is uitgebracht in een samenwerking met Microgaming. Het komt met 5 rollen, 3 rijen en 9 manieren om te winnen, en je kunt inzetten tussen £0.90 en £45. De maximale inzet is dus niet de hoogste die we hebben gezien, en dit kan de high rollers afschrikken die voor het grote geld willen gaan.

De graphics van dit spel zijn vrij eenvoudig en cartoonesk, en het is echt een komische kijk op het zombiegenre en niet erg eng. Zombie Hoard is een zeer eenvoudig spel, en de enige bonus functie is de gratis spins functie die kan worden geactiveerd op 2 verschillende manieren. Dit is een spel met gemiddelde variantie, en je kunt tot 107.460 munten winnen.

Zombie Hoard bonusfuncties

Zombie Hoard is niet echt een heel ingewikkelde slot, en het komt niet met functies behalve de gratis spins functie die we in de volgende sectie nader zullen bekijken. Natuurlijk heb je het gewone wild-symbool dat voor elk symbool kan invallen en je winsten kan maximaliseren, maar dat is het wel zo’n beetje.

Zombie Hoard gratis spins

Bij de Zombie Hoard slot draait alles om de free spins feature, en je kunt deze feature op 2 verschillende manieren activeren. We zullen beide manieren om de gratis spins te activeren hieronder nader bekijken:

Tokens free spins

Aan alle symbolen met een lagere waarde kan een token worden gekoppeld, en deze tokens worden dan verzameld in een free spin stash waar elk token een enkele free spin vertegenwoordigt. De gratis spins functie wordt automatisch geactiveerd zodra je minstens 30 tokens hebt verzameld, en dit geeft je dus 30 gratis spins.

Scatter gratis spins

Deze manier om de free spins feature te activeren is niet heel bijzonder. Als je 3, 4 of 5 scatters (het hersensymbool) landt, activeer je de feature. Je kunt op deze manier maar liefst 34 gratis spins krijgen, en super gestapelde wilds kunnen op alle rollen landen terwijl een 2x vermenigvuldiger elke winst versterkt.

Zombie Hoard jackpot (maximale winst)

Zombie Hoard heeft geen progressieve jackpot, en ook geen lokale jackpot. Omdat het een medium volatile slot is, kunt u hier geen enorm potentieel verwachten. De maximale winst is echter nog steeds een fatsoenlijke 2.388 keer uw inzet, wat neerkomt op 107.460 pond als u met de maximale inzet speelt.

Zombie Hoard mobiel & tablet

Zeker, je kunt Zombie Hoard slot spelen op zowel mobiel als tablet, en dit is een vrij eenvoudig spel dat er goed uitziet op alle platforms. Je kunt spelen met je Android apparaten, of je iPhone en iPad. Het is allemaal aan jou wat je verkiest, maar je zult zeker een goede tijd hebben met dit spel waar je ook gaat.

SlotCatalogus oordeel

ZZombie Hoard slot is niet erg ingewikkeld, en de graphics doen ons denken aan de oude 8-bit games uit de kindertijd. De toon is luchtig en humoristisch, en dit is in geen geval een enge horror slot zoals zo veel anderen. Het spel wordt beperkt door een vrij lage max. inzetlimiet, en met een gemiddelde variantie kun je ook niet echt de hoogste uitbetalingen verwachten. De gratis spins functie geeft je altijd veel spins, maar dit is ook de enige bonusfunctie die je op dit spel zult vinden.