Speel Yak Yeti and Roll Slot

Yak Yeti and Roll van Betsoft spelen? Probeer Yak Yeti and Roll gratis uit en lees onze expert review. Casino bonussen voor oktober 2022.

Yak Yeti en Roll Review

Ga naar de toendra met twee gekke metgezellen in Yak, Yeti & Roll – het winterse 5×3 cascade slot spel waar de volgende winst slechts een sneeuwjacht verwijderd is.

Yak, Yeti & Roll is gebouwd rond Betsoft’s eigen ‘trail system’ en ziet een excentrieke Inuit-uitvinder en zijn trouwe yeti sidekick een gestaag pad banen over de ijzige vlaktes van de Noordpool. Maar terwijl de rollen vol zitten met standaard seizoenssymbolen – zoals iglo’s en yeti’s, heeft Yak the Eskimo de traditionele rendier aangedreven slee opnieuw ontworpen om de sneeuw in stijl te doorkruisen. Vanaf zijn baars wijst hij de weg, terwijl zijn Yeti-vriend de pedaalkracht gebruikt om hen vooruit te stuwen.

Telkens als er een cascade ontstaat, krijgen de spijkerwielen van de sneeuwscooter meer tractie en gaat het onwaarschijnlijke duo nog verder op pad, waarbij ze onderweg bevroren schatten opgraven. Deze variëren van directe uitbetalingen tot cumulatieve vermenigvuldigers die van toepassing zijn op de volgende cascadewinst.

Free spins is waar de uitbetalingen echt beginnen te sneeuwballen; spelers kunnen enorme reserves aan free spins opstapelen, free-spin-specifieke vermenigvuldigers toevoegen, en dan ook nog cascade vermenigvuldigers toepassen om een kleine winst snel om te zetten in een wereldschokkende lawine!