De winsten van Oz spelen

Speel het The Winnings of Oz demospel en lees onze recensie voordat je voor echt geld speelt. Casino bonus voor oktober 2022.

De winst van Oz Review

De Winnings of Oz is een spectaculair en bijzonder mooi slotspel met 5 rollen en 25 winlijnen. Het spel beschikt ook over speciale symbolen, gratis spins, een aantal bonusrondes en een aantal andere interessante elementen, waaronder een progressieve jackpot.

Winnings of Oz is, zoals de naam al doet vermoeden, gebaseerd op de roman van L. Frank Baum, The Wizard of Oz en de nu cult-klassieke film die daarop volgde, uitgebracht in 1939. Het spel maakt gebruik van 3D-graphics, gecombineerd met opmerkelijke geluiden die zorgen voor een magische spelervaring vol verwondering en avontuur. Bekende personages en iconen uit de roman/film worden afgebeeld op de rollen en omvatten Dorothy, de leeuw, de vogelverschrikker, de tinnen man, de Yellow Brick Road, de tovenaar, de tornado en de slippers van Dorothy. De wild wordt vertegenwoordigd door het Winnings of Oz logo. Het spel speelt zich af in een veld op weg naar Smaragd-Stad. Voor een introductie in de wereld van Dorothy, bekijk de korte slot intro die voor de slot speelt. Deze functie kan ook worden overgeslagen.

Bonus

De Winnings of Oz gokkast biedt verschillende bonusfuncties, waaronder een Free Spins bonusmodus. Free Spins worden geactiveerd door het symbool Heks op de rollen 2, 4 en 5. Tijdens de onbeperkte gratis spins verzamel je Wicked Witch en Good Witch symbolen onderaan de rollen (tot 5 elk). Onbeperkte gratis spins komen tot een einde wanneer je 5 Wicked Witch symbolen hebt verzameld. Zodra de ronde eindigt, kom je terecht in een Super Spin, waarbij alle Goede Heks symbolen die je tijdens de gratis spins hebt verzameld, beschikbaar zijn op de rollen om de uitbetalingen verder te optimaliseren.

Een ander bonus feature in de Winnings of Oz slot is de Yellow Brick Road bonus ronde waar 3 Yellow Brick Road symbolen de ronde activeren.

Tijdens dit bonusgebeuren moet je aan het wiel draaien om te weten hoeveel stappen Dorothy op de weg zet. Hoe verder ze komt, hoe groter de prijs. Meestal zijn er extra bonussen zoals vermenigvuldigers tijdens deze ronde. Als je de Emerald City bereikt, kom je in aanmerking voor de Wizard bonusronde. De Wizard bonusronde kan op 2 manieren worden geactiveerd. Ofwel voltooi je de Yellow Brick Road bonus of je landt het Wizard symbool op de 5e rol samen met 2 Yellow Brick Road symbolen op de 1e en 3e rol.

De Winnings of Oz videoslot heeft een progressieve jackpot. De waarde van de huidige progressieve jackpot uitbetaling wordt weergegeven boven de rollen. Om de progressieve jackpot uitbetaling te winnen, moet je ofwel alle personages uit de sprookjesroman “Meet the Wizards,” oppakken door het progressieve vierkant op de yellow brick road te krijgen, of door alle personages uit de roman te vinden tijdens de Wizard bonusronde.

Limieten

De Winnings of Oz biedt een maximum van 25 winlijnen met de muntwaarde voor elk variƫrend van 0,01 tot 40. De maximale inzet van dit spel is 1.000 credits per draai. Dorothy is het hoogst betalende niet-progressieve symbool wanneer er 5 van haar verschijnen op een actieve winlijn, wat een standaard jackpot van 1.000 dollar oplevert.