Speel Wild Beach Party Slot

Wild Beach Party is een vluchtig en fruitig tropisch eiland slot van Pragmatic Play, en het speelt zich af op een 7×7 cluster pays grid. Tuimelende winsten kunnen soms een x2 vermenigvuldiger wild voortbrengen, en de vermenigvuldiger kan zich verdubbelen tot x256 in dezelfde tuimelende reeks in het basisspel. Hij kan oplopen tot x729 in de bonusronde, en dit kan leiden tot uitbetalingen tot 5.000x uw inzet. Bekijk onze volledige recensie onder het gratis demospel.

Wild Beach Party Review

Pragmatic Play is misschien ge├»nspireerd door het oude gezegde; “als de duivel faalt, stuurt hij een vrouw”, want het is inmiddels duidelijk dat Fruit Party 2 waarschijnlijk niet de succesvolle originele Fruit Party gaat onttronen. Wild Beach Party is in wezen een reskin van Fruit Party 2, die zich afspeelt in een tropisch eilandparadijs met een flirterig party-meisje dat aan de rechterkant staat te jengelen. Haar verleidelijke actiecommentaar kan sommige spelers bekoren, terwijl anderen het te cheesy en over the top vinden. Mannelijke ogen zullen echter waarschijnlijk naar haar attributen worden getrokken, wat je kan afleiden van wat er in het basisspel gebeurt. U kunt tal van kleinere winsten verwachten die soms escaleren tot lange tuimelsequenties, waarbij de progressieve vermenigvuldigingswild u al dan niet verblijdt met zijn aanwezigheid. Het verdubbelen van de waarde ervan door opnieuw te verschijnen is waar het in dit spel om draait, en nog meer wanneer de wildvermenigvuldiger in de bonusronde wordt verhoogd.

Wild Beach Party Slot Kenmerken

Je wint door 5 tot 15+ gelijke fruitsymbolen in een cluster waar dan ook op het raster, en 15+ gelijke symbolen in een cluster levert tussen 20 en 150 x je inzet op. Winnende symbolen worden van het raster verwijderd via het Tumbles mechanisme, en nieuwe en/of bestaande symbolen vallen naar beneden om de gaten op te vullen. Het tuimelproces gaat door zolang je blijft winnen.
Een Wild symbool kan soms ontstaan in een lege tuimelpositie, en het komt met een start vermenigvuldiger van x2. De wild verdwijnt nadat hij een winst heeft gestimuleerd, maar hij kan later in de tuimelvolgorde weer verschijnen. Dit verdubbelt de wild vermenigvuldiger elke keer dat het gebeurt, van x4 tot x8, x16, x32, x64, x128 en x256 in het beste geval. Als meerdere vermenigvuldigingswilds deel uitmaken van dezelfde winst, worden hun respectieve vermenigvuldigingswaarden bij elkaar opgeteld voordat ze worden toegepast.
De Bonusronde wordt geactiveerd wanneer je 3, 4, 5, 6 of 7 scatters in beeld krijgt, en dit levert respectievelijk 10, 12, 15, 20 of 25 gratis spins op. Je krijgt ook een scatterwinst van respectievelijk 3, 5, 10, 20 of 100 x je inzet, en de wild begint met een vermenigvuldiger van x3 als/wanneer hij tijdens de functie verschijnt. Als het opnieuw verschijnt na het stimuleren van een winst, verdrievoudigt de vermenigvuldigingswaarde tot x9, x27, x81, x243 en x729. Je wint +5 gratis spins als je 3+ scatters in dezelfde tuimelende reeks landt.
Tenslotte kunnen niet-Britse spelers, en iedereen die daarvoor in aanmerking komt, de bonusronde kopen voor 100x de totale inzet. Dit doe je door op de bonuskoopknop linksboven te klikken, en dan ben je verzekerd van minstens 3 scatters op de spin die volgt.

De 200 Spins Wild Beach Party gokkast ervaring

Je krijgt een behoorlijk voorproefje van het basisspel, voordat we de bonusronde bijna na 1 minuut kopen. De functie speelt zich af gedurende de rest van de 3:43 minuten durende video, en je kunt zelf zien hoe het ons verging door op de play-knop hieronder te drukken.

Samenvatting

Het is inmiddels duidelijk dat Fruit Party 2 niet helemaal de banger opvolger is geworden waar Pragmatic Play op gehoopt had, dus hebben ze het concept in feite overgedaan en er een in bikini geklede party girl aan toegevoegd. Paradoxaal genoeg is ze in de bonusronde “fatsoenlijker” gekleed, maar haar flirterige verleidelijkheid wordt opgevoerd met cheesy actiecommentaar als “Vertel me je naam, ik schreeuw het vanavond”. Eenzame, anime consumerende incels zullen dit waarschijnlijk opslokken, maar velen zullen het te irritant, wanhopig en afleidend vinden.

We zijn ook onzeker over de blauwe waterglijder-achtergrond van de rollen, en de generieke knallende fruitsymbolen schreeuwen niet bepaald feestbeesten. Het is verre van eenvoudig om de multiplier wild meerdere keren te laten verschijnen, en het is vervelend als je eindelijk een lange tuimelvolgorde krijgt om de wild pas bij de allerlaatste tuimel te zien verschijnen. Het hoge slagingspercentage breekt de stroom met steeds kleinere winsten, maar de dingen worden levendiger als de bonusronde begint. Dit is uw meest waarschijnlijke ticket naar de 5.000x max winst, maar we verkiezen de originele Fruit Party boven een van deze follow-ups.

Wild Beach Party gokkast FAQ’s

Wat is de RTP van Wild Beach Party?

De aanpasbare Wild Beach Party RTP instellingen zijn 96,53 %, 95,45 % en 94,46 %.

Hoe volatiel is Wild Beach Party?

Dit is een hoge volatiliteit uitgave van Pragmatic Play, en het scoort 5 van de 5 op de paytable volatiliteit schaal.

Wat is de grootst mogelijke winst?

U kunt tot 5.000x uw inzet winnen in Wild Beach Party, en de maximale winkans is een zeer fatsoenlijke 1 op 495.050.

Hoe werkt het Progressive Wild Multiplier systeem?

Een x2 multiplier wild kan op willekeurige tijden verschijnen in lege tuimelposities, en de vermenigvuldigingswaarde van het basisspel verdubbelt tot x256 elke keer dat hij opnieuw verschijnt in dezelfde tuimelvolgorde.

Is er een gratis spins-modus in Wild Beach Party?

Ja, om te beginnen krijg je tot 25 gratis spins, en de nu x3 startende wildvermenigvuldiger verdrievoudigt tot x729 in de bonusronde.