Witte koning spelen

Lees onze review van White King van Playtech. Probeer gratis demo op SlotCatalog of speel voor echt. Volledige lijst van casino’s en bonussen oktober 2022.

White King Review

White King is een videoslot met hoge volatiliteit van de ontwikkelaar Playtech, die wordt geleverd met een 5×4 raster en 40 betaallijnen. Als je altijd al witte leeuwen hebt willen zien, dan moet je deze videoslot proberen te spelen. In de White King videoslot kun je profiteren van Stacked Wilds en een Free Spins modus, die tot 1.000x de inzet betaalt. U kunt onze gedetailleerde recensie van deze videoslot hieronder lezen.

White King – Slot Vooruitzichten

De White King videoslot werd in november 2014 uitgebracht door de ontwikkelaar Playtech. Dit is een natuur-thema video slot met geweldige visuals. De graphics en animaties zien er geweldig uit als je bedenkt dat dit videoslot bijna 8 jaar geleden werd uitgebracht. Als je een fan bent van slots met een natuurthema of altijd al zelf een witte leeuw hebt willen zien, dan moet je de White King videoslot proberen te spelen.

Je kunt bij deze videoslot inzetten van $0,40 tot $16 per spin. De RTP van de White King videoslot is vastgesteld op 90,05%, wat extreem onder het gemiddelde van de industrie ligt. De volatiliteit is hoog, en de maximale winstwaarde is afgetopt op 1.000x de inzet.

Welke symbolen zijn er in de White King slot?

Er zijn 10 reguliere symbolen, een wild en een scatter in de White King videoslot. Lage waarde reguliere symbolen zijn A-9 royals. Hoogwaardige reguliere symbolen zijn een adelaar, een witte leeuwin, een symbool met 2 witte leeuwenwelpen en een kroon. Om een winst te scoren in deze video slot, moet je minstens 3 symbolen op een betaallijn laten vallen. Laten we de uitbetalingstabel van de White King videoslot eens nader bekijken:

  • Als je 5 kronen op een betaallijn laat vallen win je x400 van je inzet per lijn
  • Als je 5 eiken symbolen met witte leeuwenwelpen, leeuwinnen of adelaars op een betaallijn laat vallen win je x250 van je inzet per lijn.
  • Als je 5 eiken A-J royals op een betaallijn laat vallen win je x150 van je inzet per lijn
  • Als u 5 eiken 10-9 royals op een betaallijn laat vallen wint u x100 van uw inzet per lijn.

Tijdens het basisspel in de White King videoslot kun je alleen profiteren van Wilds. Wilds kunnen voor elk ander symbool staan, naast de scatter. De wild in de White King videoslot wordt voorgesteld als een witte leeuw. Je ontvangt een uitbetaling van x1000 van je inzet per lijn als je per spin 5 wilds op een betaallijn laat vallen. Wilds kunnen ook gestapeld landen tijdens elke spin, wat betekent dat ze tot 4 posities op elke rol kunnen bedekken.

Bonusfuncties in de White King slot

Om de Free Spins modus in de White King videoslot te activeren, moet je 3 scatters per spin laten vallen op de rollen 2, 3 en 4. U krijgt 5 gratis spins en scoort een scatterwinst van x3 van uw inzet. Er zullen meer wilds op de rollen staan tijdens de Free spins modus dan in het basisspel. Tot slot kunt u deze functie onbeperkt opnieuw activeren.

Kan ik de White King slot op een mobiel apparaat spelen?

Ja, je kunt de White King videoslot spelen op je Android-toestel, een iPhone of een iPad. Er is geen download nodig, druk gewoon op de afspeelknop en je bent klaar om te spelen.

Samenvatting

White King is een geweldige natuur-thema video slot vanuit het visuele standpunt, maar niet technisch. De graphics en animaties zien er geweldig uit, ook al is deze videoslot bijna 8 jaar geleden uitgebracht. Zowel de RTP als een relatief lage max winst zijn echter grote nadelen, hoewel de spannende functies je niet teleurgesteld zullen achterlaten. Al met al, als je een grote fan bent van slots met een natuurthema of altijd al de witte leeuw zelf hebt willen zien, dan zou je de White King videoslot eens kunnen proberen.