Western Gold Slot spelen

? Western Gold slot van JustForTheWin, lees onze recensie of speel de demo gratis, ook kunt u profiteren van de beste casino aanbiedingen om de enorme ? jackpot na te jagen!

Western Gold Review

Als je hoort over een nieuwe slot van Just For The Win, weet je al wat je kunt verwachten – spannende gameplay met visuals van topkwaliteit en een eerlijk fatsoenlijk rekenmodel. Western Gold is geen uitzondering en de ontwikkelaars in samenwerking met hun partner studio’s Microgaming deed een geweldige job van het ontwikkelen van deze voor het spel is echt veelbelovend als er interessante functies evenals grote uitbetalingen te vinden.

Western Gold – Ontwerp en symbolen

Sommigen zullen gedacht hebben dat het een vervolg is op de gelijknamige slot met de engine van Big Time Gaming, maar het heeft niets te maken met iSoftBet’s Western Gold Megaways. Het heeft echter tinten van Just For The Win’s andere slot genaamd Aurora Beast hunter, in termen van het uiterlijk van het spel op zijn minst. De cartooneske visuele stijl is dope en zeer opvallend. De rollen in Western Gold zijn geplaatst in een achtergrond van een canyon gedrenkt in zonlicht, die lijkt op een aquarel. Een mooi gezicht inderdaad.

Als het gaat om de sfeer van het spel, is het zonder twijfel een van de beste in de niche van op het Wilde Westen geïnspireerde slots, en dat is allemaal te danken aan de soundtrack. Als je ooit Aurora Beast Hunter hebt geprobeerd, weet je waartoe Just For The Win in staat is. Het laden van het spel brengt je meteen in de juiste stemming.

Als we naar de uitbetalingstabel gaan, biedt deze een heleboel herkenbare symbolen die vaak worden gebruikt in veel slots in de stijl van het Oude Westen. In oplopende volgorde omvatten de betaalsymbolen zwepen, laarzen met sporen, cowboyhoeden, gekruiste Stetsons, staven, dubbele staven, drievoudige staven en zevens. Best vreemd om de uitbetalingstabel om te draaien, hoe dan ook, je krijgt maar liefst 30x van de inzet voor het matchen van 5 exemplaren van het best betalende symbool op een enkele lijn. Om u te helpen een winnende combinatie te vormen is er het W logo symbool, dat Wild is en als vervanger dient voor alle andere reguliere symbolen en hetzelfde waard is als de zevens bovenop alles.

Western Gold – Technische informatie

De acties vinden plaats op een raster van 5×3 met vaste 40 manieren om te spelen. Trouw aan de stijl van de ontwikkelaar wordt het spel aangedreven door een hoog volatiel rekenmodel, maar dankzij de vrij genereuze hitfrequentie van 38,98% krijg je vrij vaak je rendement. De devs helpen ook met de gematigde RTP van 96,12%, die iets boven het gemiddelde niveau binnen de industrie ligt.

Spelers vallen in door inzetten in te stellen van 0,1$ tot 25$ per spin. Het maximale potentieel is ook behoorlijk, want je kunt hier hopen op een gigantische winst van 10.000x de inzet, wat neerkomt op 250.000$ op een enkele spin als je speelt met de maximaal beschikbare inzetoptie.

Western Gold – Bonusfuncties

Je voelt jezelf als een echte cowboy, niet die uit de films, maar een hardwerkende verzamelaar van hoefijzers, die ze waarschijnlijk verkoopt om rond te komen. Geen veelbelovend lot, maar het lijkt een zeer winstgevende business te zijn.

Bij elke spin tijdens het basisspel kunnen hoefijzersymbolen op elke positie op de rollen verschijnen. Als er bij dezelfde draai 4 of meer in beeld komen, krijg je direct een lekkere geldprijs. Hoe meer symbolen je weet te vinden, hoe hoger de prijs, waarbij 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 of 12 hoefijzers 1x, 5x, 15x, 25x, 50x, 100x, 250x, 1000x of 10.000x van de inzet opleveren.

De tweede plaats waar je hoefijzers kunt verzamelen is de Free Spins ronde. Sheriff badge symbolen zijn hier Scatters, maar ze kunnen alleen landen op de drie middelste rollen. Zodra er 3 in beeld komen, wordt de Free Spins-functie geactiveerd.

Je gaat door naar het bonusspel met 3 spins om te beginnen. Telkens als er een hoefijzersymbool valt tijdens de functie, wordt het verzameld en wordt het aantal spins teruggezet naar 3. De waarden blijven dezelfde als in het basisspel, dus het verzamelen van 12 gevallen levert je een gigantische jackpot op van 10.000 keer de inzet.

Western Gold – Verdict

Het spelen van Western Gold is als het najagen van een enorme jackpot. Je ziet hem ver in de verte, maar verliest nooit de hoop hem te vangen, zoals een jachthond die een geur opvangt. De uitkomsten zijn echter vaak teleurstellend, en je zult ook nauwelijks een tweecijferig aantal hoefijzers bij een enkele draai raken en eindigen met ongeveer 5 van de 6.

Hoe dan ook, het is een degelijke slot. Hoewel de feature set veel te wensen overlaat, is Western Gold een speelbare en plezierige slot. Dankzij een genereus rekenmodel krijg je vrij vaak rendement, en de extra’s in het spel zullen alleen maar bijdragen aan het verhogen van je bankroll.

Qua visuals is Western Gold bijna een meesterwerk. Het biedt perfecte esthetiek als het gaat om de achtergrond en symbolen voor Just For The Win mengt vakkundig waterverf-achtige achtergrond met cartooneske symbolen. De uitstekende soundtrack speelt echter de belangrijkste rol in de algehele sfeer, en dankzij die soundtrack onderscheidt Western Gold zich gemakkelijk van de rest.

Alles gezegd en gedaan, het had beter kunnen zijn in termen van de functies, maar het feit blijft, je zult hier niets vinden om super ontslagen te worden in het geval je verzadigde gameplay zoekt. Anders, als je OK bent met de potentieel onbewogen gameplay, is Western Gold misschien een paar spins waard.