Gezochte vogelvrijen spelen

Word sheriff en breng slechteriken voor het gerecht om geweldige prijzen te winnen in deze slot van All41 Studios. Speel gratis demo en claim een bonus

Wanted Outlaws Review

Yeee Hawww. De sheriff is terug in de stad als All41 Studios in samenwerking met hun partners Microgaming een gloednieuwe op het Wilde Westen geïnspireerde slot – Wanted Outlaws – uitbrengen. Vang bandieten en word beloond in deze spannende slot met All41’s exclusieve Nobleways mechanisme. In tegenstelling tot andere slots in deze niche, biedt Wanted Outlaws een ander soort gameplay en een andere sfeer, dus verwacht niet nog een bonafide kopie van Dead or Alive. De vraag blijft echter of All41 Studios’ creatie het succes van de topsterren van de niche zal kunnen overtreffen.

Wanted Outlaws – Ontwerp en symbolen

Wat het uiterlijk betreft, hebben de ontwikkelaars voor een andere aanpak gekozen, zodat Wanted Outlaws niet die brute en gruizige vibe heeft zoals de games met het woord ‘dead’ in de titel bieden. Het is eerder een cartooneske weergave van het Wilde Westen, dat eigenlijk niet zo ‘Wild’ is. In tegenstelling tot Dead or Alive 2 en Deadwood is het geesteskind van All41 vet en helder, maar het mist zeker originaliteit in vergelijking met de bovengenoemde slots, en de algemene sfeer is echt vergelijkbaar met die van Western Gold Megaways. Het is echter nog steeds een lust voor het oog, zeker niet wat je verwacht van een spel met het thema van het Oude Westen.

Het laden van het spel brengt je inderdaad naar een bekend terrein als de houten structuren verspreid over de oude stadsweg het decor vormen. De klassieke cowboy-soundtrack, die speelt terwijl je aan de rollen draait, voegt nog een extra dimensie toe aan de algemene sfeer en geeft de essentiële Western-sfeer weer. De geluidseffecten van topkwaliteit begeleiden je tijdens de hele sessie en benadrukken de grote winsten met schotgeluiden en ‘Yeee Hawwww’-uitroepen.

Als we naar de uitbetalingstabel gaan zien we een stel 9-A royals die de symbolen met een lagere waarde kunnen vormen. De premies zijn beter en worden vertegenwoordigd door een cowboy startpakket, inclusief rekwisieten als hoefijzers en touwen, spijkerlaarzen, hoeden en Stetsons. Er is ook een sheriff Wild-symbool inbegrepen, evenals drie verschillende WANTER-posters, hoewel hun ware waarde wordt onthuld in het bonusspel. Ten minste 3 symbolen op een lijn zijn vereist om te winnen, terwijl de Stetsons, de meest belonende onder de reguliere symbolen, slechts 2 keer op dezelfde lijn uitbetalen. Bij 2, 3, 4 en 5 van deze symbolen krijg je respectievelijk 0,5x, 3x, 8x en 20x van de totale inzet.

Gezochte Outlaws – Technische Informatie

De Nobleways engine heeft zich nooit onderscheiden als het meest innovatieve mechanisme. Het debuteerde voor het eerst in de Mayan Eagle slot, met 15.625 manieren om te spelen, maar in Wanted Outlaws met dezelfde engine heb je slechts 3.125 betaallijnen, dus het laat niet echt zien wat Nobleways precies is. Niettemin is de lay-out vergelijkbaar met hun vorige uitgave met de bovengenoemde engine, dus het spel wordt gespeeld op een raster van 5×5.

Wanted Outlaws wordt aangedreven door een hoog volatiel rekenmodel, maar het komt met een matige hitrate van 25,75%, dus theoretisch zal elke vierde spin een succesvolle zijn. All41 helpt met een behoorlijke RTP-waarde van 96,41%, wat boven het gemiddelde niveau binnen de industrie ligt.

Spelers zetten in van 0,1$ tot 100$ per draai, zodat zowel high als low rollers hun favoriete inzetniveaus kunnen vinden. Het maximale potentieel is niet wat je zou willen dat een zeer volatiel spel eigenlijk heeft, en de maximale winst waarop je kunt hopen is 2.500x van de inzet, wat 250.000$ is op een enkele spin als je speelt met de max inzet optie beschikbaar.

Wanted Outlaws – Bonus features

Wanted Outlaws is eigenlijk licht aan features, en om eerlijk te zijn is er maar één feature bij het spel betrokken, dus degenen die op zoek zijn naar tientallen spannende extra’s kunnen de titel op voorhand overslaan. Anders, als je genoegen neemt met een magere afwisseling, ben je welkom.

Let op de sheriff badge Scatters want zij zijn de sleutel tot het activeren van de Free Spins feature. Als 3, 4 en 5 Scatters op een willekeurige plaats in het raster terechtkomen, worden respectievelijk 10, 15 en 20 Free Spins toegekend. Het is het bonusspel waar de Wild uiteindelijk in het spel komt, omdat je er tijdens het basisspel geen enkele kunt landen. Ze kunnen echter alleen landen op de rollen 2-5 om u te helpen winnende combo’s te maken door andere regulars te vervangen.

Tijdens de Free Spins ronde hebben alle gezochte posters die op het raster terechtkomen bepaalde premiewaarden. Om de premies te innen, moet er minstens 1 sheriff Wild in beeld zijn. Het meest indrukwekkende aan de wanted posters is dat als je het geluk hebt om meer dan 1 sheriff naast sommige posters te landen, elk van de Wilds de bounty’s zal innen. De weergegeven waarden zijn gebaseerd op het totale inzetbedrag:

  • Man in een bandana – 2,5x of 10x van de inzet.
  • Dame bandiet – 15x, 20x of 25x van de inzet.
  • Man met snor – 200x van de inzet.

Waar moet ik spelen?

? Echt spelen

Als je je klaar voelt om je in de actie te storten met wat echt geld, ben je misschien geïnteresseerd in welkomstbonussen om je sessie op een goede noot te beginnen. Ons team scant elke dag de hele markt op zoek naar de beste bonussen, dus zorg ervoor dat je kijkt wat we hier hebben voordat je een storting doet. Pak de bonus van je voorkeur en geef je bankroll een boost. Je kunt ook deze link volgen om een bonus te claimen voor Wanted Outlaws.

? Speel gratis demo

Misschien wil je eerst de demo proberen zonder in je portemonnee te graven, en we zijn blij te kunnen melden dat je de proefversie hier bij SlotCatalog kunt spelen. Scroll gewoon deze pagina naar de spelcontainer en druk op de ‘Speel gratis’ knop, of volg gewoon deze link om de Wanted Outlaws demo gratis te spelen.

De 200 Spins ervaring

We hebben dit spel getest om de recensie te voltooien en uit te zoeken of deze titel het spelen waard is, en omdat je misschien geïnteresseerd bent in de uitkomsten van onze kleine test, delen we hier de details van onze sessie. Het is noodzakelijk te vermelden dat we onze test ten eerste hebben uitgevoerd vóór de feitelijke release, en ten tweede, ook al wisten we dat 200 spins niet genoeg waren om nauwkeurige statistieken op te stellen, en dat een langere periode van spins nodig was om een gevoel te krijgen voor wat het spel werkelijk inhoudt, hadden we die luxe niet, dus kozen we voor een dicht bij de werkelijkheid liggend aantal spins, want dat was voldoende om een eerste indruk te vormen.

Om het eenvoudig te houden gaven we de voorkeur aan een vrij gematigde inzet van 1$ per spin. Ons doel was te bepalen hoe Free Spins konden opduiken of zouden opduiken binnen de 200 spins, want bij gebrek aan extra’s in het basisspel was het bonusspel de enige manier om onze bankroll te vermenigvuldigen. We slaagden er niet in een enkele fatsoenlijke winst te behalen tijdens het hoofdspel, zodat het niet eens het vermelden waard is. Vooruitkijkend kostte het ons ongeveer 160 spins om de Free Spins te activeren, maar tegen die tijd hadden we een verlies van 100 dollar. Lang verhaal kort, we hadden het geluk om een paar Grote Winsten te maken tijdens het bonusspel dankzij de posters die bij bijna elke spin landden, en het totale overschot van de Gratis Spins was 107,20$.

We hadden nog 40 spins over om onze test af te maken, en vreemd genoeg verscheen er, toen het op het punt stond te eindigen, nog een bonus, maar deze keer ontbrak het ons absoluut aan geluk en eindigde het met een totale winst van 37,4x. Alles bij elkaar lijkt het erop dat Wanted Outlaws echt een grote mate van geduld vereist om iets fatsoenlijks te krijgen. Je zult niet veel voordeel hebben tijdens het basisspel, maar door het lage aantal features zal het wachten op de bonus een behoorlijke uitdaging zijn. Niettemin is het wachten de moeite waard.

Wanted Outlaws – Verdict

Alles gezegd en gedaan, All41’s creatie biedt geen super spannende gameplay. Het basisspel is basic en je hebt niets om je in de juiste stemming te houden want de ontwikkelaar heeft er zelfs Wild-symbolen in weggelaten. U zult het echter aantrekkelijker vinden wanneer u bij de Free Spins komt, maar spelers zullen het spel eerder uitschakelen voordat ze uiteindelijk het bonusspel activeren.

Het zal uw dromen over nooit eerder geziene rijkdom ook niet waarmaken als u uiteindelijk de bonus bereikt. Niet om te zeggen dat 250.000$ op een enkele spin een mager geldbedrag is, maar het vereist het kiezen van een hoge inzetoptie om een smakelijke jackpot te winnen, anders zul je het moeten doen met veel minder gewenste uitbetalingen. 2.500 keer de inzet is zeker niet de meest inspirerende uitbetaling die het achtervolgen waard is.

Het Wild West thema blijft het belangrijkste pluspunt van het spel, en zal vermoedelijk de belangrijkste reden zijn waarom spelers zich aangetrokken zullen voelen om aan de rollen te draaien, ook al is het ook niet al te origineel. Niettemin, als u houdt van ontspannende gameplay en zich niet te druk maakt over een relatief laag potentieel, kan Wanted Outlaws het proberen waard zijn.