Village People Macho Moves spelen

Speel Village People Macho Moves van Fortune Factory Studios gratis. Slot Review. Bonuslijst november 2022.

Village People Macho Moves Review

Village People Macho Moves is een groovy 6 rollen, 15 betaallijnen slot exclusief ontwikkeld voor Microgaming door Fortune Factory Studios. Met de iconische band Village People, zal deze high-energy online slot je meenemen op een reis terug naar de jaren ’70, waar de 6 legendarische popsterren (Cowboy, Bouwvakker, Indiaan, Agent, Motorrijder en Matroos) je zullen laten draaien en winnen op hun disco hits.

Village People Macho Moves heeft expanderende wilds en 6 unieke Free Spin Features. Kijk uit naar het speciale Village People (VP) Wild-symbool, want als dit symbool op een willekeurige rol terechtkomt, zal het uitgroeien tot een volledige wild-stapel en zal het ook een token toekennen aan de Village People-collectiemeter boven die rol. Het verzamelen van alle 5 de Village People Wild tokens zal een unieke Free Spin bonus ontgrendelen die in het teken staat van elk lid van de Village People band.

De Free Spin-features omvatten willekeurige multipliers, willekeurige wilds, vergrendelende wilds, willekeurige wildrollen, symboolupgrades en lopende wildrollen.

Samen met de leuke graphics en kleurrijke animaties heeft de slot ook een Village People Jukebox die de hits Can’t Stop the Music, Y.M.C.A., Macho Man, Go West en In the Navy speelt. U kunt uw favoriete Village People-nummer kiezen of de Jukebox alle 5 nummers automatisch laten doorlopen.

Village People Macho Moves staat vermeld als een slot met een gemiddelde variantie, hoewel wij na een paar honderd spins denken dat het speelt als een spel met een gemiddelde hoge variantie. De RTP (Return to Player) is 96%, met een inzetbereik van 0,2 tot 25 munten, en de maximale winstwaarde van 146 125 munten (5845x de maximale inzet van 25 munten).

Trek je bell-bottoms en platform schoenen aan – laten we de dansvloer opgaan!

Welke symbolen zijn er?

De low-end symbolen worden voorgesteld door kaartkleuren (harten, schoppen, klaveren en ruiten), terwijl de high-end symbolen vette en heldere iconen zijn uit vervlogen discodagen. De wildsymbolen met hun maximale uitbetalingswaarden (6 symbolen op een winnende betaallijn) zijn:

 • Wilde Spiegelbol / Village People Wild – 250x totale inzet
 • Gouden Microfoon – 25x totale inzet
 • Roze 8-Tracks – 10x totale inzet
 • Purple Records – 7,50x totale inzet
 • Roze Zonnebril – 6x totale inzet
 • Blauwe Dansende Schoenen – 5x totale inzet
 • Schoppen – 3.5x totale inzet
 • Hart – 3x totale inzet
 • Diamant – 2.5 totale inzet
 • Club – 2x totale inzet

Wild symbolen vervangen elk ander symbool om winnende combinaties te voltooien. Het speciale Village People Wild-symbool is het symbool met de macht om de bonusfuncties te ontgrendelen, dus dit is het symbool om in de gaten te houden!

Wat zijn de bonusfuncties?

Er zijn 6 unieke Free Spins Features die worden vertegenwoordigd door de bandleden die bovenop de rollen staan. Als je een Village People Wild-symbool op een willekeurige rol plaatst, wordt de hele rol wild en wordt er ook één token toegevoegd aan de verzamelteller boven die rol. Het verzamelen van alle 5 Wild Tokens op een rol zal een Macho Moves Free Spins Feature ontgrendelen … Groovy!

Gratis spins in Village People Macho Moves

Alle zes bonusfuncties belonen de speler met 5 Free Spins, maar de functies verschillen enigszins door de introductie van Multipliers, Random Wilds, Wild Reels en Symbol Upgrades.

 • Rol 1 (Bouwvakker) – 5 Free Spins, met een willekeurige Multiplier (tussen 2x en 20x) bij elke spin.
 • Rol 2 (Cowboy) – 5 Gratis Spins, met 2 tot 12 Wild symbolen die willekeurig op de rollen worden geplaatst bij elke spin.
 • Reel 3 (Cop) – 5 Free Spins, met 2 tot 4 Wild Reels die willekeurig geplaatst worden bij elke spin.
 • Rol 4 (Indiaan) – 5 Gratis Spins, met 2 Wild Reels die bij de eerste spin op rol 5 en 6 worden geplaatst. Deze Wild Reels bewegen bij elke spin een rol naar links.
 • Rol 5 (Biker) – 5 Gratis Spins, alle laagbetaalde symbolen worden vervangen door een willekeurig gekozen hoogbetalend symbool bij elke spin.
 • Rol 6 (Matroos) – 5 Free Spins, 1 tot 3 Wilds worden willekeurig op de rollen geplaatst en vastgezet voor de duur van de Free Spins Feature.

Wat is de jackpot (maximale winst)?

Village People Macho Moves biedt een vaste maximale jackpot van 146 125 munten (5845x de maximale inzet van 25 munten). Er is geen progressieve jackpot in dit spel.

Waar kan ik Village People Macho Moves spelen?

Je kunt Village People Macho Moves online slot voor echt geld spelen bij een van de vermelde en vertrouwde casino’s onder: Waar kan ik Village People Macho Moves spelen?

Je hebt ook de mogelijkheid om hier bij SlotCatalog gratis te spelen. Het spel is hier beschikbaar: Village People Macho Moves gratis spelen.

Village People Macho Moves is beschikbaar in meerdere talen, op alle apparaten waaronder smartphones, tablets, laptops en pc’s. Het spel laadt snel en speelt goed.

SlotCatalog oordeel

Village People Macho Moves is een onderhoudend en kleurrijk eerbetoon aan de 70s disco scene. Spelers kunnen een high-energy, feature-rijke slot verwachten met een winpotentieel tot 5845x totale inzet. De jukebox zal je laten tikken met je voeten en meezingen met de klassieke Village People hits die we allemaal kennen en liefhebben (hoewel je dat waarschijnlijk niet zou toegeven aan je vrienden).