Unicorn Legend Slot spelen

Unicorn Legend Slot (NextGen) Speel gratis + Slot Review. Lijst van casino’s waar u kunt spelen voor echt november 2022.

Unicorn Legend Review

De legende die eenhoorns zijn en de rijkdom die wordt geschonken aan iedereen die er een ziet, bestaan al eeuwen – maar nu zijn die legendes werkelijkheid geworden dankzij – Unicorn Legend – een mythisch en spannend online slot spel van NextGen.

Betreed een mythisch bos op je zoektocht naar eenhoorns en de rijkdom die daarmee gepaard gaat – maar vergeet niet om alles op te rapen wat nuttig kan zijn tijdens je jacht. Het bos staat vol met de letters A, K, Q en J, en de cijfers 10 en 9, en dat kunnen aanwijzingen zijn voor de verblijfplaats van de eenhoorns.

Let ook op de bloemen die de Eenhoorns zouden eten en de uilen die hun vrienden zouden zijn, want die kunnen je naar de Eenhoorns leiden. Er zijn ook fee├źn en betoverde kastelen om naar uit te kijken, evenals enkele leuke bonusspellen om te spelen, waaronder Wild Unicorns, Scattered Emblems en een Free Games Feature.