Speel onder de zee (Betsoft) gokkast

Wil je Under the Sea (Betsoft) van Betsoft spelen? Probeer Under the Sea (Betsoft) gratis uit en lees onze expert review. Casino bonussen voor oktober 2022.

Under the Sea (Betsoft) Review

Je zou verwachten dat BetSoft zowat elk thema neemt en er een geweldige slot van maakt. Ze stellen ons niet teleur met Under the Sea. Dit is niet een van hun meest uitgebreide slots, met een solide spel en slechts een paar feature games. De animaties en 3D-graphics zijn het sterke punt. Voor mij is het de aandacht voor detail in dingen zoals de onderwaterplanten die wuiven en de bubbels die over de rollen gaan die het verschil maken. Een ding dat me altijd verbaast is waarom zoveel stripvissen een perfect menselijk gebit hebben? Ik denk dat dat een mysterie moet blijven – voor deze slot tenminste!

Alles aan de grafische vormgeving is typisch BetSoft. De zee glinstert boven de rollen, de planten golven zachtjes op hun koraalrifbedden en bubbels zweven over rollen vol cartoonvissen. Die vissen klinken vertrouwd – dit is meer het algemene ontwerp dan dat het specifieke kopie├źn zijn van bekende onderwater tekenfilms, hoewel dit gemakkelijk karakters uit Finding Nemo zouden kunnen zijn.

Als je wint, heeft elke vissoort een animatiesequentie die uit de rollen komt. Daarnaast zijn er parels, scheepswrakken en een blonde dame (zou een zeemeermin kunnen zijn, hoewel je alleen haar gezicht te zien krijgt). Upbeat Caribische muziek speelt op de achtergrond en de rollen stoppen op wat klinkt als iemand die op een xylofoon slaat. Bij de bonusspellen verandert de muziek, hoewel de algemene sfeer hetzelfde blijft. Er zijn ook bellen en algemene onderwatergeluiden te horen.

Er is een gratis spins spel en een pick-em spel met schatkisten in deze slot. Deze worden niet al te vaak geactiveerd, hoewel de prijzen goed kunnen zijn als ze er zijn.