Speel Tycoons Slot

Gratis demo voor Tycoons van Betsoft. Analytische spelbeoordeling. Volledige lijst van casino’s en hun bonussen voor december 2022.

Tycoons Review

Nog een spannend slotspel met een opwindend thema van Betsoft, Tycoons is een 3D slot met de rijke tycoons die genieten van hun weelderige levensstijl. De visuals van de slot en de symbolen, samen met de achtergrondmuziek, zijn zorgvuldig gekozen door het Betsoft team, om maximaal entertainment voor de speler te garanderen. Het beste deel van het spel is dat het gekoppeld is aan een progressieve jackpot die groots uitbetaalt. Of u nu alleen op zoek bent naar een vermakelijk spel, een lucratief spel of beide, dit spel is een goede optie.

Tycoons is een slot met 5 rollen, 30 betaallijnen en verschillende bonusfuncties. De symbolen in het spel weerspiegelen geld, rijkdom en grootsheid van het leven van tycoons over de hele wereld. De symbolen die u op de rollen vindt zijn onder andere de rijke zakenmannen, een rijke oude weduwe, een rijke sjeik, een fles champagne, een hoop geld, goudstaven, een Ferrari, een chequeboek, een premium creditcard, een aktetas vol geld enz.

Eenvoudig gezegd weerspiegelt de gokkast de cultuur en levensstijl van de rijken en beroemden. Toch heeft de ontwikkelaar cartoonachtige symbolen toegevoegd om de slot wat minder serieus en wat onderhoudender te maken. De interface die lijkt op het herenhuis van een tycoon is gebruiksvriendelijk en de spin, de bet selector en de line selector knoppen bevinden zich op de fontein, terwijl de MaxBet optie op de ernaast geparkeerde Ferrari staat.