Speel Twin Spin Megaways Slot

Na de originele Twin Spin heeft de Megaways-powered editie nog veel meer te bieden, waaronder Free Spins, Wild Multipliers en een max uitbetaling van 38.000x de inzet! Speel gratis of claim een bonus!

Twin Spin Megaways Review

NetEnt heeft haar legendarische Twin Spin slot nieuw leven ingeblazen met de toevoeging van Big Time Gaming’s Megaways engine. De mix van de klassieke fruitmachine met moderne functies zorgt voor een baanbrekende spelervaring. Het spel is een waar meesterwerk met zijn eenvoudige maar spannende gameplay. Als je geluk hebt kun je uitbetalingen tot 38.000x de inzet claimen, wat natuurlijk het hoogtepunt van de release is.

De Twin Spin slot wint al sinds 2013 de harten en geesten van vele gokkers. Het kwam dus niet als een verrassing dat NetEnt het koos als de volgende remake, gezien het succes van Gonzo’s Quest Megaways. De nieuwe Megaways editie onderscheidt zich absoluut van de Deluxe editie, die aanvoelde als een uitgeklede sequel. Het is waarschijnlijk dat Twin Spin Megaways de glorie van de cultklassieker herstelt.

Twin Spin Megaways – Vooruitzichten

Het laden van het spel brengt de gokkers naar een vertrouwde omgeving. De eerste blik geeft ons een hint dat er zeer weinig ontwerpwijzigingen zijn aangebracht. Het is zeker een knipoog naar de fans van de originele Twin Spin dat NetEnt het oorspronkelijke DNA heeft behouden. De achtergrond ziet er vertrouwd uit en de enige opmerkelijke verandering hier is de schaal, want het is nu een 6-reel grid. De all-ways pay mechanic is nog steeds aanwezig, maar in plaats van 243 manieren om te winnen, krijgen spelers tot 117.649 paylines. Het aantal rijen varieert van 2 tot 7 en wordt bepaald aan het begin van elke nieuwe spin.

Terwijl de volatiliteit werd opgeschroefd naar hoog, deed de RTP een lichte duikvlucht naar 96,04%, wat nog steeds behoorlijk is en boven het gemiddelde niveau binnen de industrie. Twin Spin Megaways is speelbaar op elk apparaat en biedt een breed inzetbereik van $0,1 tot $200 per draai. Zowel high als low rollers zullen hun favoriete inzetopties vinden. Zoals eerder vermeld, is het maximale potentieel hier het hoogtepunt omdat het drastisch werd verhoogd. Nu kunnen spelers hopen op een kolossale winst van 38.000 keer de inzet. Spelen met de maximale inzet zou neerkomen op een kolossale $7.600.000 uitbetaling.

Als je naar de uitbetalingstabel gaat, zie je herkenbare symbolen, verdeeld in hoogte- en dieptepunten. De symbolen omvatten A-9 royals aan de onderkant, gevolgd door een stel premies. De premies in oplopende volgorde zijn: kersen, bellen, staven, gelukszevens en diamanten. De uitbetalingen zijn verlaagd, maar het is niet zo cruciaal omdat het wordt gerechtvaardigd door de Megaways engine. Een 6-of-a-kind combo van laagbetaalde symbolen betaalt 0,4x tot 1x de inzet. Premiums zijn nu 1 tot 10x de inzet waard. Het wild symbool zal u helpen winnende combinaties te vormen. Het kan alleen verschijnen op rol 2 tot 6 en vervangt alle andere reguliere symbolen.

Twin Spin Megaways – Bonusfuncties

De toevoeging van de Megaways engine gaf Twin Spin tal van nieuwe extra’s in vergelijking met de eerste editie. Zoals alle andere Megaways slots zullen spelers profiteren van het Avalanching Wins mechanisme. Free Spins en Multipliers zijn hier ook te vinden, naast de legendarische Twin Reel feature.

Elke winnende combinatie activeert de Avalanching Wins functie. De winnende symboolblokken worden van de rollen verwijderd zodat er nieuwe op kunnen vallen. Ze blijven doorgaan tot er geen nieuwe winnende combinaties meer beschikbaar zijn, waardoor spelers bij elke draai ketens van opeenvolgende winsten kunnen behalen.

Een ander kenmerk dat beschikbaar is bij elke draai tijdens zowel het basis- als het bonusspel is de Twin Reel. De Twin Reel functie kan 2 of meer aangrenzende rollen synchroniseren aan het begin van elke nieuwe spin. Gesynchroniseerde rollen tonen identieke symbolen. Maar zodra de Avalanching Wins in het spel komen, verschijnen er nieuwe symbolen op die rollen.

De toevoeging van de Free Spins-functie is een andere belangrijke update van het spel. De functie heeft het tempo en de dynamiek van het spel drastisch verhoogd. De bonusspelrondes starten wanneer 5 Scatters ergens op de rollen terechtkomen, wat 15 spins oplevert. Elke extra Scatter boven de vereiste 5 geeft een extra bonus spin. Tijdens de Free Spins-functie worden de Twin Reels altijd vergrendeld op 7 symbolen in hoogte. Daarnaast komen de Multiplier Wilds in het spel. Deze kunnen landen met een vermenigvuldiger van 2x of 3x, waardoor alle winnende combinaties waaraan ze deelnemen worden verdubbeld of verdrievoudigd. Het meest indrukwekkende is dat ze elkaar kunnen vermenigvuldigen met een maximum van 81x. Bovendien kan het bonusspel worden verlengd door 5 of meer Scatters te landen om 15 of meer extra Free Spins te ontvangen.

Twin Spin Megaways – Verdict

NetEnt heeft zichzelf absoluut overtroffen met deze upgrade. Het is niet alleen vanwege de toevoeging van de Big Time Gaming’s Megaways engine. De nieuwe spannende extra’s hebben de gameplay intenser en zoveel beter gemaakt. De eenvoud van het ontwerp in combinatie met een vlekkeloze gameplay zorgt ervoor dat Twin Spin zich onderscheidt van de niche van Megaways slots. Het spel biedt een unieke ervaring om zowel de old-school als de moderne fans van online gokken te plezieren.

Laten we eens beschrijven wat de remake werkelijk te bieden heeft. Terwijl het ontwerp bijna onaangetast is gebleven, hebben de gameplay en het rekenmodel drastische veranderingen ondergaan. Geen enkele speler zal ooit klagen over het maximale potentieel in dit spel. Het feit dat er een uitbetaling van 38.000x kan worden geclaimd, voegt zeker wat spanning en motivatie toe om aan de rollen te draaien.

Het ontwikkelteam heeft goed werk verricht door nieuwe functies toe te voegen om de gameplay te verlevendigen. Met de nieuwe extra’s zal Twin Spin Megaways waarschijnlijk de populariteit van het origineel overtreffen. De Free Spins functie in combinatie met Multiplier Wilds overtreft onze verwachtingen. Kortom, als u van het origineel hield, zult u deze versie ongetwijfeld nog aantrekkelijker vinden!