Speel Turn Your Fortune Slot

Speel Turn Your Fortune van NetEnt gratis. Slot Review. Bonuslijst oktober 2022.

Turn Your Fortune Review

Turn Your Fortune is een retro stijl slot van NetEnt, en het eerste wat je opvalt is de gigantische gouden cilinder aan de linkerkant van de rollen. De visuele stijl en symbolen zijn geïnspireerd op Art Nouveau, een decoratieve stijl die populair was in de late jaren 1800 en begin 1900. Een ietwat ongewone keuze, die past bij een ietwat ongewoon spel.

Het spel speelt zich af op 5 rollen, 4 rijen en 40 winlijnen, en je kunt inzetten plaatsen tussen 20p en £200 per spin op alle platforms en apparaten. De innovatie die NetEnt voor dit spel heeft bedacht is het Fortune Wins mechanisme, en dit staat centraal in zowel de respins functie van het spel als de gratis spins functie.

De Fortune Win cilinder heeft 5 niveaus, en je kunt alleen in niveau stijgen tijdens de respins en de gratis spins functies. Dit is echt de sleutel tot grote winsten hier, en een sleutelsymbool zal je daadwerkelijk helpen de muntwaarden op de cilinder te verhogen. De maximale winst is nog steeds een beetje zwak met 2.000x je inzet, tenminste als je rekening houdt met de gemiddelde tot hoge volatiliteit.

Welke symbolen zijn er?

Alle symbolen zijn decoratieve “Art Nouveau” dierenpenningen die op elke chique jurk gedragen zouden kunnen worden, en het meest waardevolle symbool is de leeuwenpenning. Je vindt hier ook de gewone koninklijke symbolen van lage waarde in het spel, en je hebt tussen de 3 en 5 gelijke symbolen op een winlijn nodig om te winnen. Hier is de uitbetalingstabel voor Turn Your Fortune slot:

 • Leeuw token – Betaalt 10x voor 5 op een winlijn
 • Uil token – Betaalt 6x voor 5 op een winlijn
 • Schildpad token – Betaalt 5x voor 5 op een betaallijn
 • Koi vis token – Betaalt 4x voor 5 op een betaallijn
 • Slak token – Betaalt 3x voor 5 op een betaallijn
 • Kaartpak symbolen – Betaalt tussen 2x en 1x voor 5 op een betaallijn

Wat zijn de bonusfuncties?

De Fortune Respins-functie is de enige functie in het basisspel, en je activeert deze door 2 pauwen scatters op de rollen 1, 3 of 5 te plaatsen, terwijl je ook een winnende combo op dezelfde spin plaatst. De gouden cilinder links van de rollen komt nu in het spel, en het heeft 5 verschillende niveaus die overeenkomen met een muntwinst, zoals weergegeven op elk niveau.

Je moet de Fortune Win bonusmeter vullen om de cilinderniveaus te verhogen, en je doet dit door meer van hetzelfde winnende symbool te landen dat de respins-functie activeerde. Je hebt 5 symbolen nodig om 1 niveau omhoog te gaan op de cilinder. Er is ook een sleutelsymbool dat op rol 5 kan verschijnen, en elk symbool verhoogt de muntwinst op de gouden cilinder als volgt:

 • 1 sleutel: 5, 10, 20, 50 en 150 munten voor respectievelijk niveau 1, 2, 3, 4 of 5.
 • 2 sleutels: 10, 20, 40, 100 en 200 munten voor respectievelijk niveau 1, 2, 3, 4 of 5.
 • 3 sleutels: 20, 30, 50, 150 en 400 munten voor respectievelijk niveau 1, 2, 3, 4 of 5.
 • 4 sleutels: 30, 50, 100, 300 en 1.000 munten voor respectievelijk niveau 1, 2, 3, 4 of 5.
 • 5 sleutels: 50, 100, 200, 500 en 2.000 munten voor respectievelijk level 1, 2, 3, 4 of 5.

De respins-functie gaat door totdat je niet meer van het verzamelde symbool landt, of je het hele scherm ermee vult.

Gratis spins in Turn Your Fortune

De gratis spins functie wordt geactiveerd wanneer je 3 scatter symbolen landt, en het is enigszins vergelijkbaar met de respins. Je ziet een wiel met 3 niveaus, en dit bepaalt het aantal spins dat je krijgt, het gekozen verzamelde symbool en het niveau waarmee je begint op de Fortune Win functie.

Je krijgt altijd tussen 7 en 13 gratis spins, en met een beetje geluk kun je beginnen op niveau 4 op de 5-niveau bonus cilinder. In tegenstelling tot de respins functie, moet je 20 gekozen symbolen verzamelen om 1 niveau op de cilinder te krijgen, maar je kunt ook een 10+ symbool op de tweede rol krijgen om je kansen op een level-up te vergroten.

Dit symbool vult, zoals je misschien al geraden hebt, de meter met 10 symbolen tegelijk. Je krijgt ook 1 extra gratis spin voor elke scatter die je landt tijdens de bonusronde, dus dit betekent dat de functie langer kan duren dan je zou verwachten.

Wat is de jackpot (maximale winst)?

Je zult geen enkele vorm van jackpot vinden op de Turn Your Fortune slot, maar je kunt hier toch behoorlijke uitbetalingen winnen. De maximale winst van het spel komt tijdens de respin of gratis spins functie, als je het hoogste niveau bereikt. Hier kun je tot 2.000 keer je inzet winnen, wat neerkomt op 400.000 pond als je met het hoogst mogelijke inzetniveau speelt.

Waar kan ik Turn Your Fortune spelen?

Je kunt Turn Your Fortune voor echt geld spelen bij een van de onderstaande casino’s: Waar kun je Turn Your Fortune spelen.

Wil je niet voor echt geld spelen? Geen probleem, je kunt eenvoudig de demo gratis spelen hier bij SlotCatalog: Turn Your Fortune gratis spelen.

Je kunt Turn Your Fortune ook spelen op je mobiel en tablet, en NetEnt Touch zorgt ervoor dat dit spel er geweldig uitziet op elk handheld platform of apparaat. Dit betekent natuurlijk dat je overal kunt spelen, en alles wat je nodig hebt om te beginnen is je Android, iPhone of iPad.

SlotCatalogus oordeel

Turn Your Fortune is een origineel idee, maar het levert niet veel spanning op in het basisspel. Gelukkig wordt de respins-functie wel vaak geactiveerd, en het is altijd leuk om te zien hoe ver je het kunt maken. Vaker dan niet kom je echter niet zo ver, wat op langere termijn frustrerend kan zijn. De gratis spins functie is vergelijkbaar, en een middelmatig potentieel past niet echt bij de gemiddelde tot hoge volatiliteit hier.