Speel Toads Gift Slot

Speel het Toads Gift demospel en lees onze recensie voordat je voor echt geld speelt. Casino bonus voor oktober 2022.

Toads Gift Review

Toad’s Gift is weer een slot met Oosters thema van Playtech, dit keer gebaseerd op een van de meest opmerkelijke Chinese mythologische wezens, namelijk de Fortune Frog. Deze jongens zijn echt gek op Aziatische slots en je weet al wat je kunt verwachten als ze op het punt staan een nieuwe release te laten vallen. Hier zullen spelers profiteren van een aantal lucratieve functies en kunnen ze een enorme jackpot van 1.000.000$ winnen.

Toad’s Gift – Ontwerp en symbolen

Het geesteskind van Playtech wordt geleverd met een traditioneel Chinees ontwerp, dus verwacht niets anders dan bekende looks. Toch zijn de graphics nog steeds fatsoenlijk en charmant omdat de ontwikkelaars het ontwerp nauwgezet hebben aangepakt om alles in detail weer te geven. De rollen bevinden zich op de achtergrond van een mistige bergvallei ergens in Zuid-Azië. Een opvallend gezicht inderdaad. De rollen zelf zijn versierd met gouden omlijstingen, dus daar is niets verrassends aan. De sfeer wordt aangevuld met een raadselachtige ontspannende soundtrack, die echt perfect bij de gameplay past. Het tempo wordt echter opgevoerd tot meer traditioneel wanneer u wint of bonusfuncties krijgt, en in combinatie met de retro geluidseffecten draagt dit bij tot het creëren van een echt vrolijke sfeer.

Als we naar de uitbetalingstabel gaan, zien we ook een aantal bekende symbolen. De uitbetalingssymbolen bestaan uit 9 reguliere symbolen verdeeld over 5 hoge en 4 lage. Ze beginnen aan de lage kant met een pak A-J royals, gevolgd door mandarijnen, rode enveloppen, sycees, leeuwen en draken. Het Cai Shen-symbool is hier Wild en helpt u winnende combinaties te vormen door als vervanger te dienen voor andere reguliere symbolen. Toad’s Gift is vrij gul met uitbetalingen, want een volledige lijn met laagbetaalde symbolen levert 2,5x van de inzet op, terwijl premies 15 tot 25 keer de inzet opleveren. De Wild is de meest belonende van allemaal en betaalt 50x van de inzet voor 5 gelijke gevallen op een betaallijn.

Toad’s Gift – Technische informatie

De acties vinden plaats op een gemeenschappelijk raster van 5×3 met 20 manieren om te spelen. Het wordt aangedreven door een matig-hoog volatiel rekenmodel, dus verwacht niet dat winsten te vaak voorkomen. Houd dat in gedachten en pas je inzetten verstandiger aan om op de lange termijn te overleven, want ook al is de variantie niet extreem hoog, het kan toch lastig zijn. Ondertussen is de RTP solide met 96,76%, wat ver boven het gemiddelde niveau binnen de industrie ligt.

Om de rollen te laten draaien is minimaal 0,2$ nodig, en de hoogste inzetoptie bereikt 500$ per draai, waardoor er een vrij breed inzetbereik is om uit te kiezen. Zoals eerder vermeld, is er een wonderbaarlijke jackpot van 1.000.000$ beschikbaar, maar alleen als je speelt met de maximale inzet. Anders kun je alleen maar hopen op 2.000 keer de inzet, wat natuurlijk niet is wat je verwacht van een dergelijk rekenmodel.

Toad’s Gift – Bonusfuncties

Als het gaat om de bonusfuncties is er niets nieuws aan. Er zijn 2 bonussen die het spel verlevendigen, om precies te zijn de Free Spins en de Respins functies.

Wanneer 3 of meer Scatter-symbolen ergens in beeld verschijnen, wordt de Free Spins-functie toegekend. Het maakt niet uit hoeveel Scatters u weet te vinden, want dat bepaalt alleen de geldprijs, maar ook niet het aantal spins dat u krijgt, waarbij 3, 4 en 5 Scatters 1x, 15x en 100x van de inzet opleveren.

Spelers zullen dan doorgaan naar de Free Spins modus selectie, waar er 2 opties beschikbaar zijn.

  • 8 Free Spins met 3x of 8x vermenigvuldiger.
  • 4 Free Spins met 8x of 18x vermenigvuldiger.

Alle winsten met Wild-symbolen tijdens het bonusspel krijgen een willekeurige vermenigvuldiger, afhankelijk van uw keuze, maar u kunt de vermenigvuldiger niet verhogen door meerdere Wild-symbolen te landen. Bovendien zijn retriggers mogelijk met 3 of meer Scatters die een bepaald aantal spins toekennen dat gelijk is aan de vorige keuze van de speler.

De volgende en meest gewenste feature is de Toad’s Gift, die wordt geactiveerd met behulp van Koi vis symbolen. Deze kunnen alleen verschijnen op de rollen 1 en 5, en als er 4 of meer verschijnen, wordt de functie geactiveerd. Gelukkig verschijnen ze altijd in stapels op 4 posities in de hoogte om je te helpen de functie te activeren. 4, 5 en 6 bonussymbolen geven respectievelijk 2, 3 en 4 Respins.

Eenmaal geactiveerd, zullen spelers doorgaan naar het 3×3 rooster met de Fortune Frog in het midden, omgeven door 8 stenen, die elk een geldprijs weergeven van 1x tot 50x van de inzet, evenals Mini en Minor Jackpots. Als een vijversteen wordt gekozen, wordt de waarde ervan toegevoegd aan het totaal en wordt het aantal Respins teruggezet naar het oorspronkelijke aantal, terwijl in het geval dat een lege positie wordt gekozen, spelers 1 Respin verliezen.

Als er nog maar 2 stenen over zijn, springt er een Gouden Pad op één om een laatste Respin te maken. Als een vijversteen met de Gouden Pad erop wordt gekozen, krijgen spelers een Mega Reel spin om een van de volgende jackpots te claimen:

  • Grand – 2.000x van de inzet.
  • Major – 500x van de inzet.
  • Minor – 100x van de inzet.
  • Mini – 20x van de inzet.

Bovendien zijn Mini en Minor jackpots ook beschikbaar in de Toad’s Gift feature voor de vijverstenen die naast deze twee jackpots ook normale waarden kunnen weergeven.

Waar moet ik spelen?

? Echt spelen

We raden je sterk aan om de bonusaanbiedingen die we voor dit spel hebben te bekijken voordat je een storting doet om je sessie goed te beginnen. Ons team scant dagelijks de hele markt om je te voorzien van de beste welkomstbonussen, dus zorg ervoor dat je er een pakt. Je vindt de bonuslijst boven deze recensie, of je kunt deze link volgen om een bonus voor Toad’s Gift te claimen.

? Gratis spelen

Een gevoel ontwikkelen van wat het spel kan bieden en ervoor zorgen dat de titel je bevalt voordat je in je portemonnee graaft is verstandig, en we zijn blij te kunnen melden dat je de demoversie van Toad’s Gift hier bij SlotCatalog helemaal gratis kunt proberen. Scroll deze pagina naar boven waar de spelcontainer staat en druk op de ‘Speel gratis’ knop om het te starten. Je kunt ook deze link volgen om Toad’s Gift demo gratis te spelen.

Toad’s Gift – Verdict

Het geesteskind van Playtech heeft inderdaad veel te bieden, maar slaagt er zeker niet in iets unieks te leveren. Het kan je misschien charmeren met die spannende functies en het traditionele Chinese uiterlijk als je van het genre houdt, maar hetzelfde kan niet gezegd worden van het rekenmodel. Het heeft zijn voor- en nadelen, dus laten we eens kijken.

Het uiterlijk van het spel is wat de eerste indruk ontwikkelt, en ook al slaagt Toad’s Gift er niet echt in om indruk te maken in termen van de visuals, de graphics zijn behoorlijk en er is een bepaalde charmante sfeer waardoor je je aangetrokken voelt om de rollen erop te draaien. Alles voelt leuk aan totdat je een blik werpt op het rekenmodel voor het maximale potentieel laat echt te wensen over. 2.000 keer de inzet is veel lager dan je zou willen, hoewel, het zou gerechtvaardigd kunnen zijn als alleen de volatiliteit lager was, echter, dat is het niet.

Alles gezegd en gedaan, Toad’s Gift kan een paar spins waard zijn in het geval dat je OK bent met het relatief lage potentieel. Anders zijn er veel meer lonende titels op de markt om uit te kiezen, dus je kunt beter iets anders overwegen.