Drie wensen spelen

Three Wishes Slot (Betsoft) Speel gratis + Slot Review. Lijst van casino’s waar u kunt spelen voor echt december 2022.

Drie wensen recensie

De mythe rond het wrijven over een lamp is heel oud. Er wordt gezegd dat als je een fles vindt, wrijven erover de geest die erin leeft kan bevrijden! En deze geest zal je de drie wensen geven die je hartje begeert. De Three Wishes gokkast van Betsoft garandeert niet dat je een geest zult vinden, maar je zult zeker je wensen in vervulling zien gaan met dit betoverende spel. Dit is een zeer onderhoudende gokkast die je potentieel enorme winsten kan opleveren om je tijd de moeite waard te maken.

Dit spel heeft als thema de Arabische Nachten. Dit is een 5 reels en 30 paylines slots spel en biedt genoeg entertainment op de rollen voor u. Alle symbolen van het spel die rechtstreeks verband houden met het thema van het spel, omvatten pictogrammen zoals vliegende tapijten, een Arabische prinses, gebogen zwaarden, djinn, kamelen en vele anderen.

Three Wishes slots bevat verbazingwekkende graphics en vele geanimeerde sequenties die je zullen betoveren en je een dynamische en aangename spelomgeving zullen bieden. De geluidseffecten zijn exotisch met duidelijke Perzische ondertonen, en vullen het spelthema mooi aan. U kunt genieten van betere winkansen met wildsymbolen, bonusspellen, gratis spins en de Click Me-functie.