Speel Tarzan en de Juwelen van Opar Slot

Het speelt zich af op 5 rollen, 3 rijen en 20 manieren om te winnen, en kan op alle platforms worden gespeeld. Tarzan zal soms over het scherm zwaaien om willekeurige wilds toe te voegen met zijn beroemde jungle oproep, en u kunt uitkijken naar scatter juweel jackpots tot 5.000x hier. Dit is een gemiddeld volatiel merk met een enorm potentieel van 12.500x in de bonusronde.

Tarzan en de Juwelen van Opar Recensie

Tarzan en de Juwelen van Opar is een Microgaming aangedreven titel gemaakt door Gameburger. Het speelt uit op 5 rollen, 3 rijen en 20 manieren om te winnen, en kan worden gespeeld op alle platforms. Tarzan zal soms zwaaien over het scherm om willekeurige wilds toe te voegen met zijn beroemde jungle oproep, en je kunt uitkijken naar scatter juweel jackpots tot 5.000x hier. Dit is een gemiddeld volatiel merk met een enorm potentieel van 12.500x in de bonusronde.

Aahuaaa uaaa uaaaaaaaa! Ga samen met de koning van de apen op zoek naar de verloren stad Opar en enkele zeer waardevolle juwelen. Te oordelen naar de titel, is dit spel gebaseerd op het 5e boek in Edgar Rice Burroughs beroemde 24 boeken serie over de jungle koning. Het heeft een semi-realistische cartooneske stijl en een indrukwekkend gedetailleerde visuele presentatie. We hebben ons kostelijk vermaakt tijdens onze 200 spins test sessie, en je kunt alles lezen over hoe dat ging verderop in de recensie.

Tarzan en de Juwelen van Opar Kenmerken

Je vindt een stevige hoeveelheid bonus features in dit spel, en we zullen alles hier nader bekijken. Tarzan zwaait al rond op de achtergrond, en soms zwaait hij over het scherm om tussen de 2 en 15 willekeurige wilds in zijn kielzog toe te voegen.

De zwarte panter wild is ook het hoogst betalende symbool in het spel, en door het scherm te vullen met niets anders dan wilds krijg je een uitbetaling van 1.250x. Je kunt hier ook de juweel jackpot scatter winnen. 9 paarse juwelensymbolen leveren 5.000x je inzet op, en hier is het volledige overzicht van mogelijke juwelenscatter jackpots:

  • 3 juwelen levert 1x uw inzet op
  • 4 juwelen levert 5x uw inzet op
  • 5 juwelen awards 15x uw inzet
  • 6 juwelen awards 40x uw inzet
  • 7 juwelen awards 100x uw inzet
  • 8 juwelen awards 500x uw inzet
  • 9 juwelen awards 5.000x je inzet

Als je een beetje vreemd opkijkt van het rad van fortuin achter de rollen, wordt het allemaal duidelijk als je de gratis spins bonusronde activeert. Je moet 3 scatters vinden op de rollen 2, 3 en 4 om de functie te activeren en dan komt het halfverborgen bonuswiel in het middelpunt te staan.

Het buitenste wiel geeft je 10, 12, 15, 20, 25 of 30 gratis spins. Dan draait het binnenste wiel en deelt een vermenigvuldiger uit van 2x, 3x, 4x, 5x of 10x. De vermenigvuldiger verhoogt alle reguliere winsten, maar heeft geen invloed op de jackpotwinsten met juwelen die ook tijdens de bonusronde kunnen vallen.

U kunt de bonusronde opnieuw activeren door 3 nieuwe scatters te landen, maar u krijgt geen nieuwe draai en vermenigvuldiger berekening van het bonuswiel. In plaats daarvan speel je met hetzelfde aantal van beide, en dit geeft je een mogelijk totaal van 60 gratis spins.

De 200 Spins Tarzan en de Juwelen van Opar ervaring

Terwijl het gratis spins vermenigvuldigings bonuswiel draait, staat aan de rechterkant de Oparien hogepriesteres, La, die verliefd is op Tarzan. Ze ziet er raadselachtig levendig uit, en het is bijna griezelig als ze plotseling haar blik verlegt om je recht aan te kijken. Als je dit zelf wilt zien, bekijk dan onze 200 spins highlight video hieronder.

Samenvatting

Het valt niet te ontkennen dat Tarzan and the Jewels of Opar veel lijkt op 9 Masks Of Fire (en 9 Pots of Gold) van Gameburger Studios. Het potentieel van het basisspel is echter vergroot en de scatter jackpot is hier meer dan verdubbeld. Visueel is dit een van de beste Tarzan slots die er zijn, maar er zijn er niet zoveel om uit te kiezen.

Het is best cool dat je de koning van de jungle kunt zien (en horen) rondzwaaien op de achtergrond, en het detailniveau is uitstekend. De functies zijn ook niet slecht, en met het verbeterde rekenmodel is dit een behoorlijk solide spel. De bonusronde biedt tot 12.500x uw inzet via de 10x vermenigvuldiger, en dit is een echt goed potentieel voor een medium volatile titel.