Sushi Bar Slot spelen

Sushi Bar door Betsoft. Speel het echte spel gratis bij SlotCatalog of in een van onze aanbevolen casino’s december 2022.

Sushi Bar Review

Betsoft behoort tot de koplopers in al deze functies en hun 3D video slots lijn is daar het bewijs van, met geweldige graphics en spelopties om spelers te lokken het spel steeds weer te spelen.

Maar met Sushi Bar is Betsoft afgeweken van de trend en bevat slechts een paar speciale functies die meer aandacht besteden aan het basisspel en de winstkansen dan aan flitsende graphics en complexe functies. Er zijn geen bonussen op het tweede scherm of geanimeerde videosequenties, maar u zult veel mogelijkheden vinden om grote winsten te behalen met de Sushi Bar slots van Betsoft.

Alle winsten worden van links naar rechts uitbetaald. In totaal zijn er 8 verschillende symbolen in dit spel, waaronder populaire pokerkaarten van Azen tot Tienen. De symbolen zijn ontworpen om te passen bij het sushi thema van het spel. Het Q-symbool is bijvoorbeeld ontworpen als een bord vol sushi-maaltijden. De grotere uitbetalingen kunnen worden gevonden door winnende combinaties te maken van symbolen zoals theepotten, borden en messen. Je kunt tot 1.000 credits winnen door de juiste combinatie van theepotten te krijgen.

Hoewel deze 5 rollen en 25 betaallijnen video slots game vooral gericht is op klassieke gameplay, slaagt Betsoft er toch in om wat van zijn kenmerkende stijl in het spel te verwerken. De heldere en duidelijke graphics nemen je mee in de wereld van een geanimeerde sushichef. De graphics en animaties zijn van het hoge niveau dat gewoonlijk met Betsoft-spellen wordt geassocieerd, en geven het spel een traditioneel gevoel dat mooi wordt aangevuld door de langzame en zachte achtergrondmuziek.