Speel Super Heroes Slot

Speel de Super Heroes demo van Yggdrasil gratis. Slot Review. Bekijk de volledige lijst van casino’s waar je voor echt kunt spelen november 2022.

Super Helden Review

Zoals vermeld in de officiële trailer: Ben je klaar om de laatste mensen te ontmoeten die in de weg staan van de vernietiging van de wereld zoals wij die kennen? Maak kennis met Knox, Raven, Tesla, Mirage, Hopper en Trance in deze glorieuze blik in de toekomst! De strijd om het overleven van onze planeet is aanstaande, maar zoals je zult zien – deze jongens brengen de goederen en vaardigheden om de dag te redden!

Super Heroes slot heeft ongelooflijke 3D graphics en animaties.

Belangrijkste spelkenmerken

Het spel heeft zes verschillende karakters die elk hun eigen functie hebben. Onder hen random wilds, mystery wins, extra free spins, wild reels, multiplier en veranderende symbolen voor gegarandeerde winsten. De superhelden Knox, Raven, Tesla, Mirage, Hopper en Trance kunnen hun krachten in het spel alleen gebruiken of met een combinatie van een andere heldenfunctie. De overlappende features betekenen dat spelers extra winsten kunnen behalen in het maingame!

Slot catalogus oordeel

Goed spel van hoge kwaliteit. Onze gemiddelde score voor Super Heroes slot van Yggdrasil gaming is 8,8 uit 10.