Speel Supersnelle Hete Hete Gokkast

Super Fast Hot Hot is een progressieve jackpot slot ontwikkeld door iSoftBet. Het heeft een 5×3 opstelling met 25 betaallijnen, en u kunt ook genieten van de Free Spins functie. Zorg er in ieder geval voor dat je onze diepgaande online slot review leest voordat je erin duikt!

Super Snel Heet Review

iSoftBet is tegenwoordig een grote studio, en ze bestaan al tijden. In 2013 lanceerden ze een spel genaamd Super Fast Hot Hot, en het is die slot die we in deze recensie nader zullen bekijken. Het speelveld heeft 5 rollen, 3 rijen en 25 winlijnen, dus de dingen zijn vrij conservatief in dat opzicht.

In de kern is Super Fast Hot Hot een eenvoudige fruitslot, en het is eerlijk om te zeggen dat de graphics naar hedendaagse maatstaven vreselijk verouderd zijn. We kunnen natuurlijk niet te hard zijn voor de ontwerpers gezien de leeftijd van de slot, maar het volstaat te zeggen dat het spel op niemand meer indruk zal maken door hoe het eruit ziet.

Het wiskundige model van Super Fast Hot Hot heeft een gemiddeld hoog volatiliteitsniveau, en er wacht een progressieve jackpot op u als maximale winst. Je kunt spelen met inzetten tussen £0,25 en £250 per draai, dus het spel is toegankelijk voor spelers met allerlei soorten bankrekeningen. De theoretische RTP is 95,40%, wat net acceptabel is gezien de progressieve jackpot.

Super Fast Hot Hot Slot Kenmerken

Super Fast Hot Hot biedt een set van 11 uitbetalingssymbolen in totaal, en ze kunnen worden onderverdeeld in 6 lage uitbetalingen en 5 hoge uitbetalingen. Met name de uitbetalingsverschillen tussen de symbolen zijn relatief klein, en u kunt zich verheugen op vier kaartsoorten, sinaasappels, kersen, bananen, druiven, citroenen, meloenen en zelfs diamanten. Ruiten zijn het meest waard, en ze betalen zelfs in sets van twee uit.

Voor specials zijn er Wilds, Scatters en Jackpot symbolen. Wilds zijn de meest eenvoudige van alle specials, want het enige wat ze doen is andere symbolen vervangen in winnende combinaties.

Wat de gameplay features van de slot betreft, kun je speciale respins krijgen door 2 diamanten symbolen op de eerste rol te laten landen. Alle Wilds en diamantsymbolen worden tijdens deze respins vastgehouden, waardoor je kans maakt op een mooie uitbetaling.

Als je 3 of meer Scatter-symbolen op de rollen krijgt, activeer je de Free Spins-functie met maar liefst 10 gratis spins. Interessant is dat Wilds werken als Multiplier Wilds tijdens de gratis spins, waarbij elke Wild een vermenigvuldiger van 2x winst oplevert.

Om de progressieve jackpot te winnen, moet je 5 Jackpot-symbolen op een winlijn zien te krijgen. Merk op dat er helemaal geen beloningen zijn voor sets van minder dan 5 Jackpot-symbolen.

Samenvatting

Tegenwoordig is Super Fast Hot Hot eigenlijk een relikwie dat laat zien hoe het er in 2013 uitzag. De presentatie is zeer slecht verouderd, maar de gameplay houdt nog steeds stand, en dat moet worden gewaardeerd. Als je een kijkje wilt nemen in de geschiedenis van online slots, probeer dan Super Fast Hot Hot eens!