Sugar Rush Slot spelen

Sugar Rush is een vluchtige candy slot van Pragmatic Play, en het speelt zich af op een 7×7 cluster pays grid met tumble win mechanics. Verwijderde winnende symbolen markeren posities, en deze worden verdubbelende vermenigvuldigingsplekken per nieuwe winst waar ze deel van uitmaken. De gemarkeerde plaatsen, en de vermenigvuldigers, worden nooit gereset in de bonusronde, en de totale maximale winst is 5.000x uw inzet. Bekijk onze volledige recensie onder het gratis demospel.

Sugar Rush slot Big Win juni 2022

Niet zo lang nadat de flitsende Sugar Rush slot op de markt kwam, schepte een gelukkige speler hier een enorme jackpot van 4.025,4x de inzet, wat gebeurde op 10 juni. De gokker speelde met een inzet van $2 en slaagde erin de Free Spins binnen te halen, en na een tijdje kwam hij weg met een prijs van meer dan $8.000.

Sugar Rush Review

Pragmatic Play staat nog steeds aan de top van het snoep thema genre met hun instant klassieker Sweet Bonanza, en spelers een geval van de good ole’ sweet tooth geven is iets wat deze ontwikkelaar beter beheerst dan de meeste. Visueel is Sugar Rush ge├»nspireerd op het recentere Fruit Party 2, maar de gameplay is uniek.

Het 7×7 raster wordt omlijst door wat lijkt op een soort snoepmachine, en dat tegen een candyland achtergrond. Je krijgt wiebelige gel-symbolen van verschillende soorten, en winnende symbolen laten gemarkeerde posities achter. Deze posities veranderen in multiplicatorplaatsen die verdubbelen in waarde per nieuwe winst waar ze deel van uitmaken. Niets wordt teruggezet zodra je in de bonusronde komt, die wordt geleverd met onbeperkte retriggers en een potentieel van 5.000x.

Sugar Rush Slot Kenmerken

U wint door 5 tot 15+ gelijke symbolen in een cluster op het 7×7 raster, en 15+ gelijke premium symbolen betalen tussen 40 en 150 x uw inzet. Het Tumble Win mechanisme verwijdert winnende symbolen en vervangt ze door nieuwe winnende kansen die van boven naar beneden vallen. Dit proces herhaalt zich zolang je blijft winnen, en er zijn geen wilds om je te helpen in dit spel.

Verwijderde winnende symbolen laten een gemarkeerde plek achter, en als een winnend symbool wordt verwijderd van een gemarkeerde plek wordt een vermenigvuldiger vanaf x2 gegenereerd op die plek. Dit heet de Multiplier Spots Feature, en de spot multiplier verdubbelt voor elk nieuw winnend symbool dat erboven wordt verwijderd. Elke spot multiplier kan oplopen tot x128, en is van toepassing op alle winsten die erboven verschijnen. Multipliers worden bij elkaar opgeteld als ze deel uitmaken van dezelfde winst, en alle spots worden gewist tussen spins in het basisspel.

De bonusronde wordt geactiveerd wanneer 3, 4, 5, 6 of 7 scatters in dezelfde tuimelwinningsreeks landen, en dit geeft je respectievelijk 10, 12, 15, 20 of 30 gratis spins. Het grote verschil met het basisspel is dat zowel de hoogtepunten als de vermenigvuldigingspunten nooit worden gereset tijdens de bonusronde. Dit maakt het gemakkelijker om stevige vermenigvuldigers op te bouwen, en je kunt de functie opnieuw activeren met extra spins op dezelfde manier als hij in eerste instantie werd geactiveerd.

Ongeduldige spelers die zich in een geschikte jurisdictie bevinden, kunnen de functie kopen via de Bonus Buy-knop. Deze optie is zeker niet beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, maar je krijgt tussen 3 en 7 triggerende scatters gegarandeerd bij de volgende spin als je bereid bent 100x je inzet te betalen. De bonusronde wordt gemiddeld 1 op 323 spins geactiveerd.

De 200 Spins Sugar Rush gokkast ervaring

Je krijgt enkele tuimelsequenties te zien met onder meer winsten met een vermenigvuldiger, voordat we de bonusronde kopen op 1:14 in de 3:39 minuten durende video met hoogtepunten.

Samenvatting

Visueel is Sugar Rush een mix van Sweet Bonanza en Pragmatic’s Fruit Party serie, maar de gameplay is voorspelbaarder. Dit is niet per se een slechte zaak, en we hebben eerlijk gezegd best genoten van de opbouw van de multiplierposities. Toegegeven, het kan een tijdje duren om in dat opzicht in een solide basis spel opbouw te komen, maar het potentieel is altijd aanwezig om dingen te laten escaleren.

Een ander belangrijk verschil met de voorgangers is de maximale winkans van 1 op 2,34 miljoen. Fruit Party 1 en 2 bieden 1 op 95.891 en 1 op 495.050, respectievelijk, en ze komen met dezelfde 5.000x potentieel. Dit is echter niet echt een deal-breker in onze ogen, en zeker niet als de Sugar Rush een zeer onderhoudende en bekwame uitgave is waar fans van snoep afleveringen waarschijnlijk van zullen genieten.