Sugar Glider Slot spelen

Gratis demo voor Sugar Glider van Endorphina. Analytische spelbeoordeling. Volledige lijst van casino’s en hun bonussen voor oktober 2022.

Sugar Glider Review

Glijd naar grote winsten met Sugar Glider!

Stap in de gokkast en wees getuige van onze harige ninja die het bos beschermt tegen de kwaadaardige bidsprinkhaan. Blijf aan zijn zijde en je zult er geen spijt van krijgen, Sugar Glider zal je belonen met een aantal stevige winsten.

Sugar Glider is een kleurrijk spel met dat vrolijke gevoel en ongelooflijke lichtheid. Exotische vruchten in levendige kleuren zullen je doen afvragen hoe verschillende planten en bloemen op de aarde te vinden zijn en hetzelfde met diersoorten. Zorg ervoor dat u een symbool met bidsprinkhaan op de rollen zoekt, dit symbool is Wild en breidt zich tijdens het spel uit. Wanneer dit gebeurt begint het echte plezier dus let goed op wat er gaat gebeuren!

Video Slot ‘Sugar Glider’ van de game provider Endorphina is een 5*3 spel met 10 betways. Slot heeft RTP=96% en MED? niveau variantie. De belangrijkste spelkenmerken zijn: Wild, Expanding Symbols, Feature: Substitutie Symbolen, Gok.