Spina Colada gokkast spelen

Speel de Spina Colada demo van Yggdrasil gratis. Slot Review. Bekijk de volledige lijst van casino’s waar je voor echt kunt spelen november 2022.

Spina Colada Review

Deze eazy-breezy slot neemt je mee naar een tropische strandbar en houdt je op de rollen met zijn coole re-spin functie. Raak 3 of meer symbolen op ten minste één winlijn en krijg re-spins zolang je meer van hetzelfde symbool raakt op een willekeurige positie. Je krijgt extra vermenigvuldigers voor elke gevulde kolom en kunt willekeurig 4 spannende functies activeren – Extra Wilds, 2e Kans, Gegarandeerde Win x3 en Full Line. Trigger een feature voor de vierde keer en je komt in een Free Spins ronde met die bonus geactiveerd. Het beste deel – in Free Spins garandeert elke spin een winst! Dus leun achterover, ontspan en geniet van Spiña Colada.

Free-spin, re-spin en kolomvermenigvuldiger

Raak 3 of meer symbolen op minstens 1 winlijn en krijg re-spins zolang je meer van hetzelfde symbool of wild raakt op een willekeurige positie. Als er geen symbolen meer bevriezen, wordt de totale winst uitbetaald. Als er tijdens een re-spin winnende symbolen van een andere soort verschijnen, worden deze nevenwinsten onmiddellijk uitbetaald en gaan de re-spins door als je meer bevriezende symbolen hebt. Vul de vermenigvuldigingskolommen met bevriezingssymbolen om je winst te vermenigvuldigen. De vermenigvuldiger is gelijk aan het aantal kolommen gevuld met symbolen, dus je kunt je winst laten vermenigvuldigen van x2 tot x5.

4 verzamelbare functies

De eerste keer dat een speler het spel opent, worden 2 capsules in de Full line feature toegekend. Tijdens het spelen in het basisspel worden deze 4 functies willekeurig geactiveerd en wanneer een functie wordt geactiveerd, wordt de functie van die spin uitgespeeld en wordt het pictogram in de verzameling geplaatst.

Gratis spins

Wanneer dezelfde functie voor de 4e keer wordt geactiveerd, activeer je ook gratis spins. Dit geeft je 4 gratis spins met dat specifieke kenmerk geactiveerd alle spins! Alle 4 de gratis spins garanderen een winst.