Speel Sonic Reels Slot

Sonic Reels van Wazdan spelen? Probeer Sonic Reels gratis uit en lees onze expert review. Casino bonussen voor oktober 2022.

Sonic Reels Review

Een originele en uitzonderlijke slot die het beste van de retrostijl omarmt. Het zal de spelers aanspreken die innovatieve audiovisuele oplossingen waarderen. Tijdens het spel hebben de spelers het royale aantal van 729 winlijnen tot hun beschikking. Ongelooflijke bonussen geactiveerd door pompoenspeakers geven de speler – die het proces van het verzamelen van de accumulatorsymbolen mag aanschouwen – maximale voldoening. Die smakelijke pompoenspeakers worden enorm groot om de spelers te laten weten dat ze een fantastische bonus hebben geactiveerd.

Tijdens de bonussen bewegen de rollen naar links en rechts en kunnen ze de spelers verrassen met enorme winsten. Dankzij de Unique Gamble Feature kan iedereen zich een echte DJ voelen.

Levendige kleuren, een unieke sfeer en fantastische geluidseffecten zorgen voor een ongelooflijk plezierige ervaring die in niets lijkt op wat spelers eerder hebben geprobeerd.