Speel Silverback: Multiplier Mountain Slot

Silverback: Multiplier Mountain is een zeer volatiele Just For The Win jungle slot die zich afspeelt op 6 rollen, 4 rijen en 4.096 winmanieren. Het draait allemaal om het beklimmen van die vermenigvuldigingsberg tijdens de bonusronde, en elke winst zal ook 1 extra spin aan je totaal toevoegen. Het basisspel heeft een wild met een hogere waarde, en je kunt hier tot 25.000x je inzet winnen.

Silverback: Multiplier Mountain Review

Just For The Win is klaar met spelen, en de ontwikkelaar is duidelijk volwassener geworden als je hun laatste spellen vergelijkt met de eerdere releases. Silverback: Multiplier Mountain wint misschien geen prijzen voor innovatie, maar het is nog steeds een solide spel met een zeer respectabel potentieel. Je kunt tot 5.400x winnen in het basisspel, terwijl de winstvermenigvuldiger van de bonusronde uitbetalingen tot 25.000x je inzet kan opleveren.

Het gorilla-symbool met de hoogste waarde betaalt echter slechts 7,5x uw inzet, maar de 4.096 winmanieren kunnen een aantal solide uitbetalingen in het basisspel opleveren. Een gorilla wild kan daarbij helpen, maar je zult waarschijnlijk de bonusronde nodig hebben om de boel op gang te krijgen. Extra spins per winst betekent dat de gratis spins een hele tijd kunnen doorgaan, en deze functie maakt Silverback: Multiplier Mountain een zeer aantrekkelijke titel.

Silverback: Multiplier Mountain Kenmerken

Het basisspel wordt geleverd met een gouden gorillamunt wild die in de plaats komt van alle reguliere symbolen. Dit is het enige dat je bijstaat in de spins van het basisspel, want Silverback: Multiplier Mountain draait om de bonusronde. De wild betaalt 7,5x je inzet voor 6 op een winlijn, wat hetzelfde is als het reguliere gorilla symbool.

Het berg scatter symbool kan op elke rol terechtkomen, en je hebt er minstens 3 nodig om de gratis spins bonusronde te activeren. Meer precies, je krijgt 10, 15, 20 of 30 gratis spins als je 3, 4, 5 of 6 scatters waar dan ook op dezelfde spin landt.

Er is een progressieve vermenigvuldiger in het spel tijdens de functie, en het zal verhogen met +1 voor elke winnende combinatie die je landt. U krijgt ook 1 extra spin toegevoegd aan uw telling per winnende combo, wat betekent dat de bonusronde kan gaan voor een tijdje. Bovendien krijg je ook 1 extra spin wanneer je de berg scatter landt.

Als je geen zin hebt om in het basisspel te spelen, kun je hier de gratis spins kopen (niet beschikbaar voor Britse spelers). Het kost je 90x je inzet, en dit garandeert dat je minstens 3 scatters landt bij de volgende spin. De RTP wordt ook iets verhoogd, van 96,22 % naar 96,33 %.

De 200 Spins Silverback: Multiplier Mountain Ervaring

Het kostte ons een flinke tijd slijpen in het basisspel, maar het lukte ons uiteindelijk om de bonusronde te activeren. De highlights video hieronder bevat een deel van onze strijd, maar je kunt direct naar de gratis spins ronde gaan als je dat wilt. Het begint op 0:50 in de video, en je moet op de play-knop drukken om te zien hoe het ons verging.

Samenvatting

Just For The Win heeft echt een soort metamorfose doorgemaakt, want het zwakkere rekenmodel uit de begindagen is allang verdwenen. Silverback: Multiplier Mountain is eigenlijk een vrij eenvoudig spel, maar wat het doet, doet het goed. De bonusronde kan lang aanslepen omdat elke winst een extra spin aan je totaal toevoegt, plus de extra spins die je krijgt door het landen van scatters.

Dit garandeert natuurlijk geen grotere totale winst, maar je kunt uitbetalingen krijgen tot 25.000x je inzet, wat uitzonderlijk is. Het basisspel biedt uitbetalingen tot 5.400x je inzet, wat ook niet slecht is. Het basisspel is echter vooral een sleur, maar niet-Britse spelers kunnen profiteren van de bonuskoopoptie.