Speel Shogun of Time Slot

Shogun of Time slot van JustForTheWin. Speel het demo spel gratis bij SlotCatalog of kies een casino bonus voor december 2022 en speel voor echt.

Shogun of Time Review

Shogun of Time is een slot die het oude en toekomstige Japan mengt, en het werd gelanceerd door Just For The Win 17 februari 2019. Je mag mee met twee tijdreizende heldinnen – een samoerai en een cyberpunk – op hun vele avonturen. In de bonusfuncties breidt het spel uit met een extra rol, en je profiteert ook van 243 winlijnen (in plaats van de gewone 81). Je kunt tot 2717 keer je inzet winnen op dit spel met gemiddelde variantie.

Shogun of Time RTP, variantie & technische gegevens

Voordat we deze tijdreizende slot nader bekijken, dachten we dat je misschien de meest relevante technische gegevens van Shogun of Time zou willen weten:

  • RTP: 96,02%
  • Volatiliteit/variantie: Medium
  • Indeling: 4×3 (5×3)
  • Paylines: 81 (243)
  • Bonusfuncties: Gratis spins, Re-spins en Wilds
  • Inzetten: 0,1 tot 100
  • Max winst (munten): 271 174

De RTP van dit spel is zo gemiddeld als maar kan, en daar valt verder weinig over te zeggen. De gemiddelde volatiliteit maakt dit een goed allround spel dat geschikt is voor de meeste mensen, behalve misschien voor de meest hardcore high rollers die een nog hoger uitbetalingspotentieel willen.

Shogun of Time begint met 4 rollen en 81 betaallijnen, maar dit verandert snel in zowel de re-spin functie als de gratis spins functie. Het thema is een vreemde mix van het oude feodale Japan en het hypermoderne futuristische Tokio. Om het punt van het tijdreizen te benadrukken is de ene heldin van het spel een oude Samurai, terwijl de andere een futuristische cyberpunk is.

Dit is een Just for the Win titel, maar het is uitgegeven in samenwerking met Microgaming. In de bonusfuncties opent een vijfde rol zich als een “tijdmachine” in het midden, en de winlijnen worden uitgebreid van 81 naar 243. Visueel ziet het spel er vrij goed uit, en de vermenging van oud en futuristisch werkt ook vrij goed. Geen slechte titel, maar misschien niet het beste wat we van JFTW gezien hebben.

Shogun of Time bonusfuncties

Elke winnende combinatie van minstens 4 winnende symbolen kan de Reel Split Re-spin-functie activeren. Dit vergrendelt de 4 winnende rollen, en een vijfde bonusrol verschijnt in het midden waardoor je een re-spin en opnieuw berekende winst krijgt bij het spelen met 243 winlijnen. Dit kan je uitbetaling aanzienlijk verhogen, en het is een verfrissende functie voor het hoofdspel.

Shogun of Time gratis spins

Het hoogtepunt van het spel is de gratis spins functie, en je activeert deze als je 3 of 4 scatter symbolen waar dan ook op de rollen landt. Dit geeft je onmiddellijk 8 of 16 gratis spins, en de vijfde bonusrol zal ook actief zijn in de gratis spins-functie. Je profiteert van 243 winlijnen bij elke gratis spin, en de vijfde middelste bonusrol zal een volledig gestapelde wild zijn tijdens de hele feature.

Shogun of Time jackpot (max winst)

Er is geen progressieve jackpot te winnen op de Shogun of Time slot, maar je kunt hier toch een aantal behoorlijke winsten mee naar huis nemen. De maximale winst is 2717 keer uw inzet, of 271 174 munten. Dat is niet slecht voor een slot met een gemiddelde variantie.

Shogun of Time mobiel & tablet

Je kunt Shogun of Time zeker spelen op zowel mobiel als tablet, en het spel ziet er op alle platforms geweldig uit. Wanneer je wilt tijdreizen met de heldinnen van dit spel, hoef je alleen maar je Android-toestel of je iPad of iPhone op te starten.

SlotCatalog oordeel

Shogun of Time is geen erg ingewikkeld spel, en sommigen zullen de vijfde bonusrol zelfs zien als pure luiheid van de kant van de ontwikkelaars. Het werkt goed naar onze mening, maar het is ook niet precies de uitvinding van het wiel.

Het tijdreisthema werkt ook goed, maar ze hadden het misschien wat meer kunnen uitwerken. De 2 bonusfuncties komen met uitgebreide betaallijnen, en met de gestapelde wild in de gratis spins functie kun je een aantal behoorlijke uitbetalingen winnen.