Serengeti Kings Slot spelen

Speel Serengeti Kings van NetEnt gratis. Slot Review. Bonuslijst oktober 2022.

Serengeti Kings Review

Met Serengeti Kings toont NetEnt opnieuw hun creatieve genialiteit, want dit spel schakelt tussen Lion Spins en Panther Spins als de nacht volgt op de dag. Het is echt moeilijk om dit spel neer te zetten, want je weet dat elke 12e spin een stortvloed van verzamelde leeuw of panter symbolen zal loslaten, en tijdens de bonus ronde wordt het nog gekker.

Het spel speelt zich af op 5 rollen, 4 rijen en 26 winlijnen, en je kunt inzetten plaatsen tussen 10p en £100 per draai op alle platforms en apparaten. De rollen zijn ingesteld met een vogelperspectief van de Afrikaanse savanne, en de leeuwenkant van de rollen staat voor licht en overdag, terwijl de panterkant voor duisternis en nacht staat.

Er is een teller op elke kant, en dit is waar je kunt zien hoeveel leeuw en panter symbolen je hebt verzameld. Je kunt ook zien hoeveel spins je nog hebt voordat je de bonusfunctie raakt op de 12e spin. Tijdens de gratis spins ronde profiteert u van beide verzamelde symbolen tegelijk, en u kunt tot 1.300x uw inzet winnen op dit gemiddeld tot hoog volatiele spel.

Welke symbolen zijn er?

Het wild symbool is verreweg het meest waardevolle symbool hier, en het betaalt 10 keer meer dan de hoogst betalende reguliere symbolen, die de leeuw en de panter zijn. Je vindt ook een heleboel andere dierensymbolen in dit spel, evenals de gewone koninklijke symbolen met een lage waarde. Je hebt tussen de 3 en 5 gelijke symbolen nodig om te winnen, en hier is de uitbetalingstabel voor Serengeti Kings slot:

 • Sunrise wild – Betaalt 50x voor 5 op een betaallijn
 • Panter – Betaalt 5x voor 5 op een betaallijn
 • Leeuw – Betaalt 5x voor 5 op een betaallijn
 • Hyena – Betaalt 3x voor 5 op een betaallijn
 • Giraffe – Betaalt 3x voor 5 op een betaallijn
 • Zebra – Betaalt 2x voor 5 op een betaallijn
 • Stokstaartjes – Betaalt 2x voor 5 op een betaallijn
 • Koninklijke symbolen – betalen allemaal 1x voor 5 op een betaallijn

Wat zijn de bonusfuncties?

Je begint in de Lion modus, en na 12 spins volgt de Panther modus als een nachtkaars. Na elke 12 spins verandert het spel weer van modus, en tijdens deze twee modi verzamel je zowel leeuwensymbolen als pantersymbolen. Deze gaan in een leeuwen- en een panterteller, elk aan de andere kant van de rollen.

Elke keer dat je 12 spins hebt, worden er geen symbolen meer verzameld, en in plaats daarvan activeer je de leeuwen- of de panterfunctie (afhankelijk van welke van de 2 modi je toevallig speelt). Alle leeuwen- of pantersymbolen die je hebt verzameld worden willekeurig op de rollen geplaatst. Een nieuwe winst wordt dan berekend, en het spel schakelt over naar de tegenovergestelde modus.

Maar wacht, er is meer. Als een verzameld symbool (panter of leeuw) op het tegenovergestelde symbool op de rollen terechtkomt, verandert het in een wild symbool. Als een verzameld symbool op een bijpassend symbool (of een wild symbool) landt, wordt de symboolvermenigvuldiger met een factor 1x verhoogd. Zodra de 12e spin bonusfunctie voorbij is, worden alle getallen en vermenigvuldigers gereset, en begin je aan een nieuwe cyclus.

Gratis spins in Serengeti Kings

De gratis spins-functie van dit spel wordt geactiveerd wanneer je minstens 3 scatter-symbolen op dezelfde spin krijgt. Het scatter symbool is een half zon, half maan symbool, en het vertegenwoordigt de 2 modi die dit spel definiëren. Je krijgt hoe dan ook altijd 12 gratis spins, maar het aantal verzamelde symbolen waarmee je begint varieert naargelang het aantal scatters dat je landt. Het speelt als volgt:

 • 3 scatters – zorgen ervoor dat je begint met nul verzamelde symbolen op de 2 tellers.
 • 4 scatters – zorgt ervoor dat je begint met het aantal verzamelde symbolen dat je al hebt verdiend.
 • 5 scatters – geeft je 5 extra leeuw en panter symbolen op elke teller naast wat je eerder hebt verzameld.

Tijdens de bonusronde worden zowel de leeuw als de panter symbolen verzameld zoals gebruikelijk. Het grote verschil is dat op de 12e en laatste spin beide verzamelde symbolen samen op de rollen worden toegevoegd. Uiteraard kan dit leiden tot veel wilds en multipliers, en als je de gratis spins activeert met 4 of 5 scatters kun je uiteindelijk uitkijken naar een grote winst.

Wat is de jackpot (maximale winst)?

Hoewel er geen progressieve of vaste jackpot te winnen valt op Serengeti Kings slot, kun je hier toch behoorlijke uitbetalingen winnen. De maximale winst van het spel is 1.300 keer je inzet, en dat is niet slecht voor een spel met gemiddelde tot hoge variantie. Speel met de hoogst mogelijke inzet van £100, en je kunt tot £130.000 winnen met een enkele draai.

Waar kan ik Serengeti Kings spelen?

Je kunt Serengeti Kings voor echt geld spelen bij een van de onderstaande casino’s: Waar kun je Serengeti Kings spelen.

Wil je niet voor echt geld spelen? Geen probleem, je kan eenvoudig de demo gratis spelen hier bij SlotCatalog: Serengeti Kings gratis spelen.

Je kunt Serengeti Kings ook spelen op je mobiel en tablet, en NetEnt Touch zorgt ervoor dat dit spel er geweldig uitziet op elk handheld platform. Dit betekent dat je totale vrijheid hebt om onderweg te spelen, en alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan is je Android, iPhone of iPad.

SlotCatalogus oordeel

De dynamiek van de twee verschillende modi waartussen het spel blijft cirkelen maakt dit een zeer originele en interessante uitgave van NetEnt. Serengeti Kings is goed gebalanceerd en je weet dat je nooit meer dan 12 spins verwijderd bent van een potentieel hoogrenderende bonusfunctie. Het maximale winstpotentieel had misschien verdubbeld kunnen worden gezien de relatief hoge volatiliteit, maar vergeet niet dat je veel meer dan 1.300x kunt winnen als je alle winsten tijdens de bonusronde combineert.