Speel Geheimen van Atlantis Slot

Ontdek een legendarische verloren stad onder de golven in Secrets of Atlantis, een 5×4, 40 payline slot met Nudge Wilds, Re-spins met Colossus Symbols, en Win Both Ways functionaliteit. Met een indrukwekkende RTP van 97,10 en 1600x winstpotentieel is Secrets of Atlantis beschikbaar om te spelen op alle apparaten van €0,20 tot €200,00 per draai.

Geheimen van Atlantis Review

Geïnspireerd door Plato’s verhaal over het mysterieuze eiland Atlantis, neemt Secrets of Atlantis spelers mee op een onderzees avontuur in deze slot met fantasiethema. De sfeer is rustig en kalm, met de rollen tegen een donkerblauwe afgrond met de verzonken stad op de achtergrond. Het fantasiethema wordt benadrukt door het Mermaid Wild-symbool; een gestapelde Wild die in zijn volledige positie wordt gebracht als hij maar gedeeltelijk op de rollen staat. De parel en de gekleurde edelstenen zijn de hoogbetalende symbolen, terwijl de drie zeewezens in een zeepbel de laagbetalende symbolen zijn.

Er zijn een paar interessante spelontwerpen die Secrets of Atlantis onderscheiden van de rest. Ten eerste heeft NetEnt ervoor gekozen om Free Spins te dumpen ten gunste van Re-Spins met Colossus symbolen (we zullen deze functie binnenkort bespreken). Ten tweede, Wins Both Ways betekent dat winlijnen winsten toekennen van links naar rechts en van rechts naar links. Ten slotte is de 97,10% Return to Player (RTP) iets hoger dan het gemiddelde, een detail dat spelers op de lange termijn ten goede kan komen.

Secrets of Atlantis Speleigenschappen

Nudge Wild Functie

Zoals eerder vermeld is de Mermaid Wild een speciaal symbool dat 4 symbolen hoog gestapeld is. Als dit symbool slechts gedeeltelijk zichtbaar is wanneer het op de rollen terechtkomt, wordt de nudge functie ingeschakeld en wordt het symbool naar boven of beneden verplaatst, waardoor de hele rol met Wilds wordt gevuld en de kansen van de speler op het behalen van Wild winsten toenemen.

Highlight functie

Deze functie speelt zich af op de middelste 3 rollen. Spelers zullen willekeurig geaccentueerde gebieden achter de symbolen op rollen 2, 3 en 4 zien. Als deze highlights de middelste rollen volledig vullen aan het einde van een spin, wordt het Re-spins feature geactiveerd. De rollen 2, 3 en 4 veranderen in één rol met gigantische 3×4 symbolen die bekend staan als Colossal symbolen. Kolossale symbolen kunnen volledig of gedeeltelijk worden weergegeven, afhankelijk van hoe de rol landt. Als de middelste rollen worden gemarkeerd tijdens de functie Re-spins, wordt een extra re-spin toegekend. Wild symbolen kunnen verschijnen in de vorm van een Colossus symbool, en deze zullen ook in positie komen om de hele rol te vullen om een aantal potentieel geweldige winsten te garanderen!

Geheimen van Atlantis 200 Spins ervaring

Zodra het spel geladen was, werden we onmiddellijk ondergedompeld in een zeer rustige en ontspannen sfeer, een hele verandering van de brutale en high-energy slots die we meestal zien! We speelden Secrets of Atlantis op inzetniveau 1, met een muntwaarde van €0,02, wat resulteerde in een totale inzet van €0,40 per draai. Dit is een spel met een gemiddelde volatiliteit, met regelmatige lage tot middelgrote winsten, maar niets om enthousiast over te worden. Onze aandacht ging uit naar de Mermaid Wild, en de Nudge-functie hielp ons een paar extra winsten te behalen. We slaagden er een paar keer in de Highlight Feature te activeren, en de Win Both Way-functies gaven er een interessante draai aan. Onze grootste winst was een 34x Mega Win dankzij een Red Gem 5 of a kind die op beide manieren werd uitbetaald.

Samenvatting

Secrets of Atlantis biedt een rustig en sereen alternatief voor de luide en heldere slot titels die de markt lijken te domineren. Door te kiezen voor Re-spins in plaats van Free Spins, hebben de spelontwerpers van NetEnt een eenvoudig, mooi spel afgeleverd met twee bonusfuncties die in het basisspel worden gespeeld. De Re-spin functie met Colossus symbolen is interessant, maar misschien een beetje overdreven omdat er maar één re-spin wordt toegekend. De gestapelde Nudge Wild-functie zal de speler zeker ten goede komen, vooral met de opname van een gigantische Colossus Wild-symbool in de Re-Spins-functie. Het Win Both Ways-mechanisme voelt genereus aan, hoewel dit een illusie kan zijn die verborgen zit achter een complex wiskundig algoritme. Over het geheel genomen is Secrets of Atlantis een behoorlijk spel, maar het voelt een beetje alledaags aan na lange speelsessies.