Speel Santa Paws Slot

Santa Paws door Games Global. Speel het echte spel gratis bij SlotCatalog of in een van onze aanbevolen casino’s november 2022.

Santa Paws Review

Het is het seizoen om deze feestelijke gokkast te draaien. Deze gokkast met 5 rollen en 20 betaallijnen neemt de spelers mee op een komische klucht door een winterlandschap waar poolwezens een nieuwe eigenschap blijken te hebben ontwikkeld – het vermogen om Kerstmis te vieren.

OK, dus het is een beetje aan de cheesy kant en het spel zelf is een beetje gedateerd – maar dat was dat kerstliedje van Wham! ook en iedereen weet dat dat nog steeds een briljant deuntje is. Als zodanig is de algemene esthetiek van Santa Paws een beetje aan de eenvoudige kant in vergelijking met sommige van de nieuwste aanbiedingen van de aanbieder van het spel, Microgaming. Maar voordat je je daardoor laat afschrikken, vergeet niet dat er gratis spins voor het grijpen liggen met een 7x vermenigvuldiger. Bovendien zal de hoogste standaard jackpot uw lijninzetten met 4.000 vermenigvuldigen.