Speel Safari Sam Slot

Safari Sam van Betsoft spelen? Probeer Safari Sam gratis uit en lees onze expert review. Casino bonussen voor december 2022.

Safari Sam Review

Safari Sam is een 3D videoslot van Betsoft. In dit spel ga je mee met Safari Sam op zijn weg door de Afrikaanse jungle. Dit spel zit vol met graphics van hoge kwaliteit en geweldige functies die je tijdens het spelen geïnteresseerd zullen houden. Betsoft heeft door de jaren heen een aantal zeer interessante slot games ontwikkeld, en Safari Sam is een van de nieuwe releases die uw fantasie zal vangen.

Dit spel heeft als thema het Afrikaanse wildleven en dat is in elk aspect van het spel te ervaren. Je wordt meegevoerd naar een Afrikaanse safari. De vele symbolen van het spel omvatten zebra’s, apen, gorilla’s, jeeps, Bilbao bomen, leeuwen en vele andere intrinsieke kenmerken van de Afrikaanse natuur. De geweldige graphics en geluidseffecten zijn succesvol in het vastleggen van het thema van het spel en zorgen voor een onderhoudende slot. Kijk uit naar het inheemse meisje dat achter de rollen vandaan springt en aan de bomen zwaait, en dat u betere winsten kan opleveren!