RockStar-gokkast spelen

RockStar van Betsoft. Slot Review, Informatie & Spelattributen. Lijst van casino’s waar je het spel kunt spelen – december 2022.

RockStar Review

RockStar is een innovatief spel van Betsoft dat met succes de essentie van het rockster zijn weergeeft. Het spel heeft glamour, roem, groupies, en het belangrijkste van allemaal, het geld. Het spel plaatst je in de schoenen van een rockster en je ervaart alle voordelen van een rock en roll legende. Het RockStar thema is een van de beste van Betsoft en bevat een aantal spannende features en beloningen zoals multiplier symbolen en nog veel meer, waardoor Rock Star een van de beste slot games van dit moment is.

Overzicht van RockStar Slots

Deze online slot game is een 5 reel, 30 payline slot game waarmee je tot 5 munten per payline kunt inzetten. De slot staat bekend als een van de beste in de 3D slot collectie van Betsoft, wat betekent dat u een aantal boeiende animaties kunt zien in de loop van het spel. Het spel zit vol muziek, actie en voice-overs waardoor het een perfect rock and roll spel is. Het doel van het spel is zoals gewoonlijk om de symbolen op de betaallijnen te matchen. Drie of meer symbolen kunnen een beloning opleveren. De symbolen in het spel omvatten tijdschriftcovers, platenlabels, groupies, alcohol en nog veel meer.