Speel Retro Reels: Extreme hitte

Speel Retro Reels: Extreme Heat door Games Global gratis. Slot Review. Bonuslijst november 2022.

Retro Reels: Extreme Heat Review

Retro Reels: Extreme Heat is de derde en laatste installatie in Microgaming’s Retro Reels-serie, en – net als de anderen – is het een videoslot met 5 rollen dat er alles aan doet om eruit te zien als een klassieke fruitmachine die je in de plaatselijke kroeg zou kunnen vinden. Het potentieel is niet veranderd, dus je kunt nog steeds een vaste “jackpot” van 440.000 munten winnen.

Het spel speelt zich af op 5 rollen, 3 rijen en 30 manieren om te winnen, en je kunt inzetten plaatsen tussen 30p en £112.5 met alle 30 winlijnen actief. Het feit dat u alle rollen onafhankelijk opnieuw kunt draaien na elke spin is een kenmerk van deze serie. Ons advies zou echter zijn om spaarzaam gebruik te maken van deze mogelijkheid, omdat je niet veel geld wilt verspillen met weinig resultaat.

De RTP heeft een spectaculaire sprong gemaakt van een nette 96,47 % in de vorige spellen, naar een zeer lucratieve 97,5 % hier. Combineer dit met een gemiddelde volatiliteit en je hebt een winnaar als het gaat om het inzetten van bonussen. De gratis spins functie is ook aanwezig, en het komt met een 2x vermenigvuldiger op elke winst. Aangezien dit enigszins gedateerde spel alleen beschikbaar is op Flash, is het niet echt geoptimaliseerd voor mobiel en tablet.

Welke symbolen zijn er?

Dit spel zit vol met typische fruit slot symbolen, en het hoogst betalende symbool is verreweg de Burning Wild. Zowel de wild als de scatter betaalt met 2 tot 5 gelijke symbolen op een winlijn, terwijl de rest betaalt met 3 tot 5. Hier is de uitbetalingstabel voor Retro Reels: Extreme Heat slot:

 • Burning blue $ wild – Betaalt 10 000 munten voor 5 op een winlijn
 • Burning 777 – Betaalt 500 munten voor 5 op een winlijn
 • Burning 77 – Betaalt 500 munten voor 5 op een betaallijn
 • Burning 7 – Betaalt 500 munten voor 5 op een betaallijn
 • Burning Triple BAR – Betaalt 250 munten voor 5 op een betaallijn
 • Burning Double BAR – Betaalt 250 munten voor 5 op een betaallijn
 • Burning BAR – Betaalt 250 munten voor 5 op een betaallijn
 • Bell – Betaalt 150 munten voor 5 op een betaallijn
 • Lemon – Betaalt 100 munten voor 5 op een betaallijn
 • Kersen – Betaalt 75 munten voor 5 op een betaallijn
 • Elke combo van brandende 7’s – Betaalt 50 munten voor 5 op een betaallijn
 • Elke combo van brandende BAR’s – Betaalt 50 munten voor 5 op een betaallijn
 • Gratis spins scatter – Betaalt 50 munten voor 5 op een betaallijn

Wat zijn de bonusfuncties?

U kunt ervoor kiezen om elk van de 5 rollen afzonderlijk opnieuw te draaien na elke spin hier, en dus proberen om het spel in uw voordeel te kantelen. Je kunt elke rol zo vaak opnieuw draaien als je wilt, één voor één, en elke re-in komt met een uniek berekende prijs die je onder de rol ziet.

Druk gewoon op de re-spin knop en kijk of je een winnaar hebt. Let op: nieuwe winsten worden alleen berekend als de respin rol is opgenomen, en je kunt je inzetgrootte niet veranderen voor zo’n respin. Ook is de respin-functie niet beschikbaar tijdens de bonusronde van het spel.

Het wild symbool is een blauw dollarteken in vlammen, en het komt in de plaats van alle reguliere symbolen om uw winsten te maximaliseren. Het is ook verreweg het best betalende symbool in dit spel, en dus de moeite waard om in de gaten te houden. Je kunt ook scatterwinsten winnen als je minstens 2 van de gratis spins symbolen op dezelfde plek tijdens dezelfde spin krijgt.

Gratis spins in Retro Reels: Extreme hitte

De vlammende gratis spins bonusfunctie wordt geactiveerd wanneer je ten minste 3 scatter symbolen op dezelfde spin landt. Je krijgt respectievelijk 10, 15 of 20 gratis spins wanneer je 3, 4 of 5 scatters landt. Voordat de bonusronde wordt gespeeld, krijg je echter eerst een uitbetaling in overeenstemming met het aantal scatters dat je landt (het maximum is 50 munten).

Wat nog beter is, is dat al uw winsten tijdens de gratis spins een vermenigvuldigingsfactor van 2x krijgen, en u kunt de functie ook opnieuw activeren. Land meer scatter om meer spins te krijgen, en er is geen bovengrens aan het aantal gratis spins dat je op deze manier kunt krijgen.

Wat is de jackpot (maximale winst)?

Het spel heeft geen progressieve jackpot, maar je kunt wel een vaste Retro Reels: Extreme Heat jackpot van 440.000 munten. Dit kan alleen gebeuren tijdens de gratis spins, want je hebt de 2x vermenigvuldiger nodig om de maximale winst van het spel te winnen. Hoe dan ook, het is een vrij solide potentieel voor een slot met gemiddelde variantie.

Waar kan ik Retro Reels: Extreme Heat spelen?

Je kunt Retro Reels: Extreme Heat voor echt geld spelen bij een van de onderstaande casino’s: Waar kun je Retro Reels: Extreme Heat.

Wil je niet voor echt geld spelen? Geen probleem, je kunt eenvoudig de demo gratis spelen hier bij SlotCatalog: Speel Retro Reels: Extreme Heat gratis spelen.

Hoewel je Retro Reels: Extreme Heat slot op je mobiel en tablet, kan het alleen met Flash draaien. Dit is te wijten aan het feit dat het spel helemaal in het begin van 2011 werd uitgebracht, en het maakt het minder dan ideaal voor de handheld platforms. Dat gezegd zijnde, het is mogelijk om dit spel te spelen op je Android, iPhone of iPhone.

SlotCatalog oordeel

Als je bekend bent met de klassieke Retro Reels serie, weet je waarschijnlijk wat je kunt verwachten. De mogelijkheid om elke rol afzonderlijk (en zonder limieten) opnieuw te spoelen kan verleidelijk zijn, maar het leidt niet zo vaak tot winsten, dus het is het beste om de functie voorzichtig te gebruiken. De grote winsten komen van de 2x vermenigvuldiger tijdens de gratis spins, en de 440.000 munten potentieel is vrij solide op dit fruitmachine geïnspireerde spel van Microgaming.