Speel Reel Talent Slot

Lees onze recensie van Reel Talent door JustForTheWin. Probeer gratis demo op SlotCatalog of speel voor echt. Volledige lijst van casino’s en bonussen november 2022.

Reel Talent Review

Welkom bij Reel Talent, een 5 rollen spel met 20 lijnen met Re-spins, Symbol Storage en Superspins waar getalenteerde artiesten allemaal proberen het grote podium te halen. Elk winnend symbool wordt opgeslagen in de Symbol Storage en een Re-spin wordt toegekend. Als er drie symbolen worden opgeslagen, krijgt de speler een Superspin. De Superspin heeft drie verschillende niveaus en bevat alleen de opgeslagen symbolen. Drie verschillende symbolen geven het Showtime-niveau, twee verschillende symbolen geven het Big Stage-niveau en als alle opgeslagen symbolen hetzelfde zijn, wint de speler het Solo Performance-niveau waar enorme winsten gegarandeerd zijn!

OPSLAG VAN SYMBOLEN

Elk winnend type symbool op een winlijn wordt opgeslagen in de symbolenopslag en een Re-spin wordt toegekend. Wanneer tijdens een spelronde drie symbolen worden opgeslagen, wordt de speler een Superspin toegekend.

SUPERSPIN

De superspin heeft drie verschillende niveaus, afhankelijk van het aantal verschillende symbolen dat tijdens het basisspel in de symbolenopslag is opgeslagen. 3 verschillende soorten symbolen geven de “Showtime” Superspin, 2 verschillende soorten symbolen geven de “Big Stage” Superspin en 1 soort symbool geeft de “Solo Performance” Superspin. Een Superspin bevat alleen de opgeslagen symbolen. Alle andere symbolen zijn niet in het spel tijdens de Superspin. Dit vergroot de kans om te winnen en ook om groots te winnen. In de “Solo Performance” Superspin is er slechts één soort symbool vertegenwoordigd op de rollen, waardoor een volledig scherm van hetzelfde symbool ontstaat.