Rage of the Seas Slot spelen

Hijs de zeilen en verken de zeeën om de verborgen schatten van 27.440x van de inzet te onthullen in Rage of the Seas van NetEnt. Speel gratis en claim een bonus.

Rage of the Seas Review

Piraterij is altijd een van de meest interessante thema’s geweest, en piraten hebben de harten en geesten van veel mensen veroverd. Sommigen schilderden hen af als dappere en eervolle avonturiers, terwijl anderen niets anders zagen dan wreedheid en hen beschreven als smerige schurken. Het thema inspireerde een groot aantal van alles en nog wat, van tv-shows tot spelletjes, en het is duidelijk geen nieuwigheid binnen de gokindustrie. Ook al kun je het piratenthema nauwelijks veranderen in iets authentieks of op zijn minst verlevendigen en is het algemene genre een beetje cliche, toch komt de beruchte provider NetEnt met hun eigen visie op een slot met piratenthema.

Met deze gloednieuwe slot van NetEnt kun je uitvaren en je aansluiten bij de bemanning om zelf kennis te maken met piraterij. Rage of the Seas deelt het idee om piraterij te beschrijven als een kwaadaardig fenomeen wanneer mensen worden gedreven door het verlangen om winst te maken, dus omarm je boze kant en stort je in het avontuur op zoek naar kostbare schatten en relikwieën. De slot is eigenlijk veelbelovend omdat NetEnt de gameplay heeft verzadigd met uitstekende functies om je aan de haak te houden en ervoor te zorgen dat je nooit een saai moment hebt tijdens de sessie.

Rage of the Seas – Thema en Ontwerp

De slot is visueel prachtig en NetEnt’s geesteskind biedt zeker perfecte esthetiek als het gaat om het uiterlijk van het spel. Het laden van het spel brengt je midden in de onbekende diepe donkere wateren met de rollen tegen een piratenschip dat door de schemerige zee drijft. Een echt intimiderend tafereel, want het schip is ‘ingelegd’ met schedels en angstaanjagende figuren, en de lantaarns maken het formidabele uiterlijk compleet. De graphics en animaties zijn van topkwaliteit dankzij de zorgvuldige aanpak van de ontwikkelaars. We moeten echt hulde brengen aan het ontwerpteam, want ze zijn erin geslaagd om alles tot in detail uit te beelden en het hele decor een vleugje leven te geven met uitstekende animaties. Bovendien, wanneer je de functies activeert, zoomt de camera uit om de achtergrond te laten zien met meer schepen in de achterkant en je staat op het punt om getuige te zijn van een echte marinegevecht, dus laad de kanonnen en richt beter op het doel.

De soundtrack is ook een van de hoogtepunten, omdat het de essentiële grimmige vibe vangt en perfect bij het thema past. Een stijlvolle piratenmuziek wordt gespeeld terwijl je aan de rollen draait en het tempo wordt opgevoerd wanneer je bonusfuncties treft om wat spanning aan de gameplay toe te voegen. De geluidseffecten zorgen voor de finishing touch door het commentaar en de kanonschoten die je onderdompelen in de actie en je het gevoel geven dat je deel uitmaakt van de bonte bemanning.

Het ontwerp van de symbolen is net zo aangenaam voor het oog als de omgeving. De symboolcollectie bevat vrij bekende pictogrammen, en het betaalbare bestaat uit 10 regulars verdeeld in highs en lows. Ze hebben allemaal betrekking op het thema, en zelfs de dieptepunten zien er uitstekend uit. De minder waardevolle zijn scheepswielen, rumflessen, kruitvaten, ankers, ara’s en hamerhaaien. Zij worden gevolgd door de bemanning van de piraten die als premies de rollen domineren. Aan de hoge kant krijgen we 2 mannelijke en 2 vrouwelijke piraten, waaronder een scheepskapitein, die de meest waardevolle is onder de stamgasten. Je hebt minstens 3 symbolen op een lijn nodig om te winnen, terwijl de hoogste beloningen worden uitgekeerd voor 5 exemplaren van hetzelfde symbool. Verwacht echter niet veel voordeel van de kale symbolen, want je krijgt niet meer dan 2,5x van de inzet voor het best betaalde symbool, terwijl de andere symbolen 0,4 tot 2 keer de inzet waard zijn. Toch hoef je je geen zorgen te maken over de lage waarden, want het potentieel van het spel ligt onder de functies.

Rage of the Seas – Technische informatie

NetEnt is ver gegaan met de authenticiteit en dus krijgen we een behoorlijk eigenzinnige lay-out. Het oorspronkelijke raster is een gewone 5×4 opstelling met 1.024 manieren om te spelen. De reelset kan echter worden uitgebreid tot 4-7-7-4 met maar liefst 5.488 winlijnen. Spelers zetten in vanaf 0,2$ per draai, terwijl de hoogste inzet 400$ is. Het inzetbereik is inderdaad indrukwekkend, maar wie zet daadwerkelijk 400$ in voor een enkele ronde?

Rage of the Seas wordt aangedreven door een hoog volatiel rekenmodel, dus verwacht niet dat die kleine winsten je overeind houden. Je zult een grote mate van geduld moeten opbrengen in afwachting van de grote winsten, dus pas je inzetten verstandiger aan om op de lange termijn te overleven. Gelukkig helpt NetEnt met de RTP van 96,04%, wat iets hoger is dan het gemiddelde van 96%. Het meest indrukwekkende aan dit spel is het maximale potentieel dat maar liefst 27.440x van de inzet uitbetaalt. Als je speelt met de maximaal beschikbare inzetoptie, kun je hopen op een verbluffende winst van 10.976.000$ bij een enkele draai.

Rage of the Seas – Bonusfuncties

De slot heeft wat buit, en het gaat niet om de aanzienlijke maximale winst. De slot met piratenthema zit vol met functies om je tijdens de sessie te vermaken en die je ook nog eens naar behoorlijke uitbetalingen leiden. De ontwikkelaars hebben niet alleen hun geesteskind ontworpen, maar het ook verzadigd met uitzonderlijke functies. De features kunnen worden verdeeld in 3 categorieën – de Boost feature, random features en de Free Spins feature.

Het hart van het spel is zeker de Boost-functie, die de sleutel is tot het verzamelen van enorme uitbetalingen. Wanneer Boost-symbolen op de rollen 2, 3 en 4 terechtkomen, springt een aap op om het venster boven de rollen te ontgrendelen om 3 extra rollenposities toe te voegen om de rol 7 symbolen in hoogte te maken en zo het aantal manieren om te spelen te verhogen. Naast de uitgebreide rollen set, elke keer dat Boost symbolen land geven ze een bepaald aantal Feature spins evenals aangename extra’s om u te helpen tijdens de feature.

  • 1 Reel Expanded – 1.792 betaallijnen.
  • 2 Reels Expanded – 3.136 betaallijnen.
  • 3 Reels Expanded – 5.488 betaallijnen.

Wanneer een Boost-symbool op de rol landt, geeft het je 4 Feature Spins, en als de rol al is uitgebreid geeft het je 2 extra spins. De extra’s worden modifiers genoemd en omvatten 5 willekeurige bonusfuncties, die worden toegekend voor elk nieuw Boost-symbool dat op de rollen verschijnt. Telkens wanneer een Boost-symbool landt, ontvouwt zich een respectieve vlag om de overeenkomstige modifier weer te geven.

  • Purple Flag / Spreading Wilds – octopus Wilds die landen op de rollen 2, 3 en 4 veranderen 2 willekeurige aangrenzende posities behalve de rollen 1 en 5 in Wild.
  • Blauwe vlag / Gestapelde Wilds – Wilds kunnen op de drie middelste rollen 1×4 gestapeld landen.
  • Black Flag / Major Reel Upgrade – alle anker en kruitvat symbolen worden verwijderd van het raster voor de duur van de feature.
  • Brown Flag / Minor Reel Upgrade – alle rum fles en schip wiel symbolen worden verwijderd van de rollen voor de duur van het kenmerk.
  • Groene vlag / Vermenigvuldiger – alle winsten worden vermenigvuldigd met 2x.

Verzamel 3 Boost-symbolen tijdens de Feature Spins of het basisspel om toegang te krijgen tot de Free Spins-bonus. U kunt de Free Spins ook activeren door ten minste 3 Scatter-symbolen op het speelveld te plaatsen, waarbij 3, 4 en 5 Scatters respectievelijk 5, 8 en 12 spins opleveren. De functie wordt gespeeld op een volledig ontgrendeld raster met 3 modifiers. Bovendien, als je het bonusspel hebt geactiveerd tijdens de Boos-functie, wordt de rest van de Feature Spins toegevoegd aan het totale aantal Free Spins.

Rage of the Seas – Verdict

NetEnt’s geesteskind slaagt erin zich te onderscheiden van een stapel spellen met dezelfde stijl, niet alleen dankzij het ontwerp en de sfeer, maar ook de nieuwe functieset die een unieke spelervaring biedt. Het fascineert zodra je het spel laadt, en je komt vrijwel meteen in de piratenactie terecht. De donkere sfeer voegt een heel nieuw niveau van opwinding toe en verbetert de algemene indruk drastisch.

Er zijn eerlijk gezegd geen ernstige problemen te noemen. De gameplay is een parel en nagelt alleen maar het potentiële succes van Rage of the Seas. De expanderende reelset is een hoogtepunt daar, en de modifiers gekoppeld aan Free Spins leveren een nieuwe laag van entertainment. Niet om te zeggen dat de random features iets mind-blowing zijn, maar het is noodzakelijk om toe te geven dat ze het potentieel aanzienlijk verhogen en perfect werken in paren, waardoor zelfs de slechtste uitkomsten worden omgezet in fatsoenlijke winsten.

Alles gezegd en gedaan, het is aantrekkelijk vanaf het eerste gezicht, en zodra je kennis maakt met de functieset verlies je jezelf in het spel. Wie niet van het thema of het volatiliteitsniveau houdt, raakt misschien niet super enthousiast, maar wordt toch aangetrokken tot het draaien aan de rollen vanwege de bovengenoemde factoren. Rage of the Seas is zeker een spin of twee waard en je zult nauwelijks een saai moment hebben tijdens de speelsessie.