Speel Koningin van de Kristallen Stralen Slot

Speel het Queen Of The Crystal Rays demospel en lees onze recensie voordat je voor echt geld speelt. Casino bonus voor november 2022.

Queen Of The Crystal Rays Review

Queen Of The Crystal Rays™ is een spannende spelervaring die draait om de mystieke krachten van de koningin en de Crystal Rays die zij beheert – een dynamisch basisspel en een kleurrijke bonusreeks die spelers telkens weer doet terugkeren om deze magische wereld te verkennen.

Tijdens de Crystal Ray Feature verschijnt de koningin om haar mystieke kracht te ontketenen – en de grootte van de rollen en het aantal winlijnen te verdubbelen! Spelers kijken met verbazing toe hoe de stralen worden geactiveerd, waarbij hun pad dynamisch verandert als ze afketsen op voorbij draaiende kristallen reflectoren. Als de rollen stoppen, komen er wilds langs de gloeiende paden – en mogelijk ook 2X vermenigvuldigers!

De Queen Of The Crystal Rays™ Bonus verwelkomt spelers in een wereld van mogelijkheden – en multipliers! Het uitgebreide speelbord is bevolkt met geldprijzen en kristalreflectoren. Elke ronde biedt hogere multipliers dan de vorige. Kijk hoe de kristallen stralen kredietwaarden opblazen en toevoegen aan je bonuswinst!