Puppy Love Slot spelen

Puppy Love Slot (Betsoft) Speel gratis + Slot Review. Lijst van casino’s waar u kunt spelen voor echt december 2022.

Puppy Love Review

We weten dat BetSoft grappige spellen, gekke spellen en zelfs donkere en sfeervolle spellen kan maken – dit is de eerste keer dat ik een bewust ‘schattige’ BetSoft slot tegenkom. Het is duidelijk dat dit soort spellen een hit is, zoals OMG Kittens van WMS zeer populair blijft.

Puppy Love is een en al vrolijkheid, speelse animaties en vrolijke deuntjes. Hoewel dit van de schaal is als het gaat om mijn persoonlijke tolerantie voor de schattige kant van het leven – moet ik toegeven (met tandenknarsen) dat het een goed samengesteld en zelfs behoorlijk onderhoudend spel is.

De symbolen zijn gevuld met puppies. Dit zijn grote koppen, die die grote bruine ogen laten zien die je aankijken. Als je een winnende combinatie hebt, zal een van de symbolen uitklappen en een korte animatie laten zien van de afgebeelde hond. Dit kan van alles zijn, van het achtervolgen van een bal tot het zich omdraaien naar u. Er is ook een kleurrijke kennel en een hondenkom op de rollen. Wild symbolen (de halsband naamplaatje) komen gestapeld en zijn ook wild. Er is wat geblaf (ook schattig) zoals je zou verwachten. Op de achtergrond speelt een vrolijk elektronisch deuntje.

Zoals alle BetSoft-spellen zijn er meerdere bonusfuncties om uit te proberen. Er is een on-reel respin met sticky wilds, een gratis spins ronde en een pick-em spel waarbij je loskomt van het scherm en een puppywinkel binnengaat.