Speel Pumpkin Smash Slot

Speel de Pumpkin Smash demo van Yggdrasil gratis. Slot Review. Bekijk de volledige lijst van casino’s waar je voor echt kunt spelen november 2022.

Pompoen Smash Review

Beschrijving van het spel

Dit Halloween-seizoen ga je voor grote winsten in onze kleurrijke nieuwe slot Pumpkin Smash! In deze op Day of the Dead geïnspireerde smash hit kun je gaan voor zoete suiker-schedel paylines of bonus game pompoenen met fantastische prijzen. Raak minstens 2 bonussymbolen in het basisspel om naar een bonusronde te gaan met maximaal 50 prijzen, variërend van muntwinsten tot symboolvermenigvuldigers tot Free Spins! Doe dus mee aan de fiesta en neem een kleine siësta met Pumpkin Smash!

Pumpkin Smash bonusspel (basisspel)

Met 2-5 bonussymbolen in het basisspel wordt het Pumpkin Smash bonusspel gespeeld met een overeenkomstig aantal pompoenen. In het bonusspel slaan spelers 2-5 pompoenen kapot die elk 2-10 potentiële prijzen opleveren.

Pumpkin Smash bonusspel (Free Spin modus)

Bij 1-5 bonussymbolen in de Free Spin-modus krijg je het Pumpkin Smash bonusspel met een overeenkomstig aantal pompoenen. In het bonusspel slaan de spelers 1-5 pompoenen kapot die elk 2-20 potentiële prijzen opleveren.