Playboy Slot spelen

Playboy van Games Global gratis spelen. Slot Review. Bonuslijst november 2022.

Playboy Review

Het is moeilijk te geloven dat Playboy, een van de meest iconische merken van de moderne tijd, al bijna 60 jaar bestaat. De wereld van vandaag is bijna onherkenbaar van die van toen de eerste editie van Playboy in 1953 in de schappen lag, en dit wordt weerspiegeld in de evolutie van Hugh Hefners beroemde merk. Door met de tijd mee te gaan en trouw te blijven aan de essentie, heeft Playboy zijn relevantie tot ver in de 21e eeuw behouden. Deze 5 x 3, 243 manieren slot komt tot u met dank aan online gaming behemoth Microgaming, onder licentie-overeenkomst met Playboy. Het is een viering van het hedendaagse Playboy merk, en heeft vier playmates, Kimi, Sofia, Ashley en Jillian. Trouw aan de Playboy traditie is elke playmate absoluut prachtig, en hoewel ze een beetje schaars gekleed zijn, zijn dit duidelijk vier zeer stijlvolle vrouwen.

Laten we er geen doekjes om winden: naaktheid speelt geen grote rol in het spel (als je daarnaar op zoek bent, kun je beter de Playboy-editie van voorjaar 2020 kopen, die binnenkort een collector’s item wordt, omdat het de laatste gedrukte uitgave is). Toch is er veel om deze slot aan te bevelen, en de medium volatiliteit die hij biedt. Inzetten beginnen bij 0,30 credits, en kunnen oplopen tot een maximum van 30 credits (dit kan variëren afhankelijk van de limiet die is ingesteld door het casino waar u speelt). De maximaal mogelijke winst is 1.215.000 munten, en de RTP van het spel is 96,57%.

De vier speelkameraden zijn zeer realistisch afgebeeld, en dit maakt ze zeer geloofwaardige personages. De rest van de spelkunst is van een even hoog niveau, terwijl de geluiden precies zo klinken als je je het leven in de fastlane voorstelt. Het doel is eenvoudig: land 3 of meer Scatters die toegang geven tot de Playboy Club, en doe dat zo vaak mogelijk. De exclusieve Playboy Club is waar alle actie plaatsvindt. Het bestaat uit 4 verschillende Free Spins spellen, elk gehost door een van de playmates. De vier spellen worden achtereenvolgens ontgrendeld naarmate je het vereiste aantal bezoeken aan de Playboy Club brengt. Als je erin slaagt de Playboy Club zo vaak te bezoeken dat je de Platinum Status bereikt, krijg je onbeperkte toegang. Een onweerstaanbaar mechanisme!

Spel symbolen

Playboy heeft in totaal 14 symbolen. Deze bestaan uit 12 standaard symbolen (4 hoge, 3 van gemiddelde waarde en 4 lage), een Wild en een Scatter. Het Playboy-logo is het Wild-symbool, en voegt winmogelijkheden toe door winsten te verdubbelen waarbij het een ander symbool vervangt. Het Scatter symbool toont kopieën van Playboy magazines. Samen met het ontgrendelen van de Playboy Club functie wanneer er 3 of meer landen, kan dit symbool ook prachtige uitbetalingen opleveren. Deze variëren van 1x uw inzet voor slechts 2 Scatters (beter dan niets, toch?), tot een verrukkelijke 200x uw inzet als u 5 Scatters landt. Natuurlijk zijn de vier speelkameraden de top symbolen. Jillian heeft de hoogste waarde, gevolgd door Ashley, Sofia en Kimi. De drie symbolen van gemiddelde waarde tonen mooie koppels die van het goede leven genieten. In dalende volgorde van waarde zijn dat het koppel op het jacht, het koppel dat geniet van een cruise in een sportwagen en de twee waaghalzen die een ritje maken op een motorfiets. De vijf lage symbolen zijn gerangschikt van Aas, via Koning, Koningin en Boer naar het 10-symbool. Laten we eens kijken naar de Playboy uitbetalingstabel:

 • Scatter – Betaalt 200x totale inzet voor 5 van een soort
 • Wild – Betaalt 33.3x totale inzet voor 5 van een soort
 • Jillian – Betaalt 16.6x totale inzet voor 5 of a kind
 • Ashley – Betaalt 15x de totale inzet voor 5 of a kind
 • Sofia – Betaalt 13.3x totale inzet voor 5 of a kind
 • Kimi – Betaalt 11.6x totale inzet voor 5 of a kind
 • Paar op jacht – Betaalt 10x totale inzet voor 5 van een soort
 • Paar in sportwagen – Betaalt 8.3x totale inzet voor 5 of a kind
 • Paar op fiets – Betaalt 6.6x totale inzet voor 5 of a kind
 • Aas – Betaalt 5x totale inzet voor 5 of a kind
 • Koning – Betaalt 5x totale inzet voor 5 of a kind
 • Koningin & boer – Betaalt 4.1x totale inzet voor 5 of a kind
 • 10 – Betaalt 4.1x totale inzet voor 5 of a kind

Bonusfuncties

Het verkrijgen van toegang tot de Playboy Club, met zijn vier verschillende Free Spins bonusspellen in één feature, is het enige dat telt! Als je uiteindelijk de 3 of meer Scatters vindt die je binnenhalen, verwelkomt een zwoele vrouwenstem je, en de sensatie van je aankomst is een moment waar je nooit genoeg van krijgt.

Wees niet teleurgesteld dat je geen keuze hebt tussen Free Spins spellen als je voor het eerst de Playboy Club binnenkomt. Dat voorrecht moet je verdienen door een vaste klant te worden. Bij je eerste vier bezoeken is alleen Kimi’s Free Spins spel beschikbaar. Haar 10 Free Spins komen met een 5x vermenigvuldiger op alle winsten, en als je 3 of meer Scatters landt, zul je de functie opnieuw activeren.

Bij je vijfde bezoek aan de Playboy Club wordt Sofia’s Free Spins spel ontgrendeld. Ze biedt 15 Free Spins met Running Wilds, een gepatenteerd Microgaming mechanisme. Wildstapels op elke rol nemen bij elke draai toe met één Wild, wat resulteert in stapels van 15 Wilds op alle 5 rollen tegen het einde van de functie. Met zoveel Wilds in de mix zijn de kansen op spectaculaire winsten reëel, en de laatste paar spins van de feature zijn een reeks van hartstoppende momenten. In tegenstelling tot Kimi’s Free Spins spel, kan dit spel niet opnieuw worden gestart, dus haal het meeste uit je 15 spins voordat je terugkeert naar de relatieve saaiheid van het basisspel.

Ashley’s Free Spins spel is beschikbaar vanaf je tiende bezoek aan de Playboy Club. De 20 Free Spins hebben Rolling Reels, een ander gepatenteerd mechanisme dat in verschillende andere Microgaming-titels voorkomt. Elke keer dat een winnende combinatie landt, exploderen alle symbolen die betrokken zijn bij de winst. De symbolen erboven vallen naar beneden om hun posities op te vullen, en de 2x vermenigvuldiger wordt geactiveerd. De vermenigvuldiger verhoogt met 1 bij elke opeenvolgende Rolling Reels winst, tot een maximum van 5x. Dit Free Spins spel kan niet opnieuw worden gestart.

Het laatste van de 4 Free Spins spellen, gehost door Jillian, wordt ontgrendeld bij je vijftiende bezoek aan de Playboy Club. Het biedt 25 spins, waarin de Wild NIght feature willekeurig optreedt. Het draait een hele rol Wild, en kan alle 5 rollen beïnvloeden (volgens de uitbetalingstabel – in onze ervaring doe je het goed als je 2 Wild rollen krijgt). Net als bij de vorige twee Free Spins spellen kun je Jillian’s niet opnieuw activeren.

Als het je eenmaal gelukt is om alle 4 de Free Spins spellen vrij te spelen, kun je ze allemaal kiezen bij je toekomstige bezoeken aan de Playboy Club. Uw vooruitgang naar de Platinum Status wordt weergegeven op de uitbetalingstabel, waar uw bezoeken aan de club worden geregistreerd op een gesegmenteerde meter. De Platinum Status wordt toegekend wanneer je de Club 20 keer hebt bezocht. Hiermee win je geen geld, maar het maakt je wel rijk in termen van de belangrijkste valuta van de Playboy Club: exclusiviteit.

Toegang krijgen tot de Playboy Club door 4 of 5 Scatters levert je niet meer Free Spins op dan wanneer je de functie activeert met 3 Scatters, maar wat het je wel oplevert zijn enkele zeer behoorlijke uitbetalingen. De Scatter is het hoogst uitbetalende symbool in het spel: 5 Scatters leveren u een prachtige 200x uw inzet op, terwijl 4 een niet te versmaden 20x opleveren. 3 Scatters brengen 2x je inzet, en ongewoon, zelfs 2 Scatters geeft je een uitbetaling, zij het een bescheiden 1x je inzet.

Hoe te spelen

Hoe exclusief de ervaring ook is, dit is geen complexe slot, en het duurt niet lang om er gevoel voor te krijgen. Hier zijn enkele tips die je toegang tot de Playboy Club kunnen versnellen.

 • Wat is uw budget? Het eerste wat je moet doen is bepalen met welk bedrag je wilt spelen. Zodra je een getal in gedachten hebt, stel je de grootte van je inzet in door op de knop Instellingen links van de rollen te klikken. Dit opent een paneel waar je de muntgrootte (van 0,01 tot 0,20) en de muntinzet (van 1 tot 5) kunt aanpassen. Deze worden met elkaar vermenigvuldigd en vervolgens vermenigvuldigd met 30 om je Totale Inzet te bepalen. De minimale inzet van het spel is 0,30 credits en het maximum is 30 credits. Als het budget geen rol speelt in uw overwegingen, is de knop Max Inzet iets voor u.
 • Het paneel Instellingen kan ook worden gebruikt om spelgeluiden uit te schakelen of de optie Snel draaien te selecteren.
 • Neem vervolgens even de tijd om de uitbetalingstabel te bestuderen. Merk op dat de Scatter het best betaalde symbool is, gevolgd door de Wild. Van de reguliere symbolen heeft Jillian de hoogste waarde, gevolgd door Ashley, Sofia en Kimi.
 • Dit is een 243 manieren spel. Om te winnen moet je 3 of meer gelijke symbolen op aangrenzende rollen krijgen, te beginnen bij de meest linkse rol.
 • Begin met draaien! Je zult waarschijnlijk merken dat je moe wordt van het herhaaldelijk drukken op de Spin-knop. Als je de knop ingedrukt houdt, verschijnt het Autoplay-menu, waar je kunt kiezen tussen 10 en 25 spins.
 • De Wild verdubbelt alle winsten waarbij hij een ander symbool vervangt.
  3 of meer Scatters brengen je in de Playboy Club. Ga zo vaak mogelijk naar de club, want terwijl
 • Kimi’s Free Spins spel beschikbaar is vanaf je eerste bezoek, zijn er meerdere bezoeken nodig om de spellen van Sofia, Ashley en Jillian vrij te spelen.

Waar Playboy spelen?

Door al dit gepraat wil je waarschijnlijk zelf zien waar al die ophef over gaat. Dus, waar wacht je nog op? Terwijl je dit leest, staan Kimi, Sofia, Ashley en Jillian klaar om je te verwelkomen. Of je nu klaar bent om meteen voor echt geld te spelen, of liever eerst opwarmt met wat gratis spel voordat je begint, bij ons zit je goed.

Spelen voor echt geld

Er is iets te zeggen voor het vertrouwen op je instinct, dus als dit voelt als jouw geluksmoment, volg dan de link hieronder om onze aanbevolen casino’s te zien waar je de volledige Playboy ervaring kunt krijgen. Playboy voor echt geld.

Speel gratis demoversie

Misschien wil je eerst zien wat Playboy inhoudt voordat je er geld tegenaan gooit? Bekijk dan de demoversie van het spel. Het is onwaarschijnlijk dat je alle vier de Free Spins spellen in de demo meemaakt, maar het biedt wel een introductie tot Kimi, Sofia, Ashley en Jillian, en de Playboy levensstijl. Je kunt de Playboy demo gratis spelen hier op Slot Catalog.

De 200 Spins Playboy-ervaring

200 spins zijn niet genoeg om nauwkeurige statistieken te geven over een slot, en dat geldt zeker voor deze. Toch is een proef met 200 spins voldoende om ons een voorproefje te geven van de Playboy levensstijl. De vraag is – zal het genoeg zijn om ons in de Playboy Club te krijgen? Laten we het uitzoeken!

We kiezen voor een bescheiden inzetgrootte van 1,50 credits, en maken ons klaar om de actie te bekijken. Onze voorkeur gaat uit naar Autoplay van 200 spins, maar vreemd genoeg zijn 10x en 25x de enige twee autoplay-opties.

Het basisspel is voor ons onbewogen. De Wild duikt meermaals op om onze winsten te verdubbelen, en hoewel dit de zaken wat opleukt, is het niet genoeg om de ervaring erg spannend te maken. Onze beste winst met een Wild betaalt 5,3x onze inzet. We winnen regelmatig met symbolen met een lage of gemiddelde waarde, maar het is een stuk moeilijker om gelijke speelmaatjes te vinden. Onze beste winst in het basisspel is 2 Jillians plus een Wild, die 6,6x onze inzet oplevert. Niet één keer lukt het ons om 4 of 5 gelijke speelmaatjes te vinden.

Na 90 spins landen we de 3 Scatters die nodig zijn om de Playboy Club binnen te gaan. Zoals verwacht is alleen Kimi’s Free Spins spel beschikbaar voor ons, en hoewel slechts 2 van onze 10 spins winnend zijn (waarvan 1 een opmerkelijke 20x onze inzet), geeft de 5x winst vermenigvuldiger ons de boost die we nodig hebben, en we verlaten de functie met bijna 29x onze inzet. Niet genoeg om die Ferrari te kopen, maar zeker genoeg om de Club nog eens te bezoeken. 83 spins later, nog eens 3 Scatters brengt ons terug! Voordat we onze 200 spins proef begonnen, speelden we deze slot voor een uitgebreide sessie, waarbij we de feature 3 keer activeerden. In totaal is dit dus ons 5e bezoek aan de Club, wat betekent dat we toegang krijgen tot Sofia’s Free Spins spel. Het winstpotentieel van de groeiende Wild-stapels op elke rol is duidelijk, en hoewel we er niet in slagen dit maximaal te benutten, behalen we twee respectabele winsten. Onze totale winst van 56,35 credits komt overeen met 37,5x onze inzet. In ons geval bleek Sofia dus iets guller dan Kimi, maar ga er niet van uit dat het altijd zo zal uitpakken – zo werken gokkasten niet!

Onze 2 bezoeken aan de Playboy Club waren zeker de hoogtepunten van onze proef. Geen van beide bezoeken was zo lucratief als we hadden gewild, maar we zagen genoeg om te erkennen dat de Playboy Club de plaats is waar dromen over het winnen van het grote geld het meest waarschijnlijk uitkomen.

Samenvatting

Deze slot, die oorspronkelijk in 2013 werd uitgebracht, voelt nog steeds actueel aan en zal dienen als een prima introductie tot Playboy voor een hele nieuwe generatie fans. Of Hugh Hefner het spel voor zijn dood in 2017 heeft geproefd is onbekend, maar als hij dat inderdaad heeft gedaan, zou het zonder twijfel een glimlach op zijn gezicht hebben gebracht. De uitbundige presentatie, prachtig geïllustreerde speelsters, racy geluiden – inderdaad, alles eraan, maken deze slot een zeer geslaagde viering van het Playboy-merk.

Vanuit een gameplay-perspectief biedt het basisspel niet veel, maar dat is geenszins ongewoon voor slots met een gemiddelde volatiliteit. Het is nauwelijks een geheim dat de Playboy Club de plaats is waar de kans op magie groter is. Kimi, Sofia, Ashley en Jillian zijn niet het soort meisjes dat zich op je stort: het vergt tijd en geduld om alle vier de Free Spins spellen te ervaren. Maar als je serieus wilt zien wat deze slot te bieden heeft, dan moet je ze beleven! De bonusspellen zijn net zo verschillend als de speelsters die ze organiseren, en als je geluk hebt, kan elk van Kimi, Sofia, Ashley of Jillian een winervaring opleveren die je niet snel zult vergeten.