Speel Paco en de Popping Peppers Slot

Op zoek naar Paco and the Popping Peppers van Betsoft? Spelinformatie + Slotbespreking. Lijst van casino’s die het spel hebben. Bonussen voor december 2022.

Paco en de Popping Peppers Review

Een kleurrijke presentatie, Mexicaans thema en creatieve graphics wachten op je in Paco and the Popping Peppers. Deze echt geld online slot game is een spannende 5-reel, 30-payline 3D slot game van BetSoft gaming. Paco and the Popping Peppers is compatibel met Linux, Mac en Windows computer/laptop-besturingssystemen, maar is momenteel niet compatibel met mobiele telefoons. Als u in de stemming bent voor Mexicaans, compleet met exploderende pepers, vergezeld van grote winsten, zult u genieten van Paco and the Popping Peppers.

Paco and the Popping Peppers is sterk gebaseerd op de Mexicaanse cultuur. De introductiesequentie opent met Paco die een afgelegen stadje binnenwandelt en zijn knallende pepers uitdeelt. Paco speelt een centrale rol in het spel en spoort je aan terwijl je aan de rollen draait. Hij is ook aanwezig in de bonusronde van het spel en praat de hele tijd met je en houdt je gezelschap tegen de aanstekelijke Mexicaanse melodie op de achtergrond.

Deze 3D slot heeft op voedsel gebaseerde symbolen zoals de geanimeerde paprika’s, uien, tomaten en andere groenten.