Speel Neptune’s Riches: Oceaan van Wilds Slot

Neptune’s Riches: Ocean of Wilds is een Just For The Win / Microgaming samenwerking die zich afspeelt op 5 rollen, 3 rijen met 20 manieren om te winnen. Het basisspel wordt geleverd met Rising Progressive Multiplier Wild Re-spins, en je profiteert van een stapel progressieve wandelende multiplier wilds in de bonusronde. Winsten tot 25.000x uw inzet zijn mogelijk in deze zeer vluchtige onderwatertitel.

Neptune’s Riches: Ocean Of Wilds Review

Visueel is Neptune’s Riches misschien niet de meest opwindende titel van deze ontwikkelaar, maar het rekenmodel is solide. De gameplay is ook enigszins uitgebalanceerd tussen het basisspel en de bonusronde, hoewel je de laatste nodig hebt om hier echt groots te winnen. De RTP van 96,15% is gemiddeld, en high rollers moeten er rekening mee houden dat de maximale inzet “slechts” £10 per draai is.

Neptune’s Riches: Ocean Of Wilds Kenmerken

Zoals de titel al aangeeft, kun je in dit spel uitkijken naar veel wild-symbool actie. De 3 middelste rollen zijn ingelijst, en je ziet een slot zitten op elk van deze rollen. Je moet minstens 1 sleutel tegelijk op de rollen 2, 3 en 4 landen om alle sloten te ontgrendelen. Dit activeert de Rising Wilds Respins feature.

Alle getriggerde sleutels worden dan omgezet in wilds, en een vermenigvuldiger wordt zichtbaar waar de sloten eerst waren. De wilds bewegen één positie omhoog per respin, en telkens als er een wild van het scherm verdwijnt, stijgt de betreffende vermenigvuldiger bovenop met +1. De vermenigvuldiger bovenop wordt toegepast op alle nieuwe wilds die terechtkomen, en je kunt hem verhogen tot maximaal 10x.

Je kunt behoorlijk veel winnen met deze functie als je erin slaagt de wilds met elkaar te vermenigvuldigen. Tot 1.000x je inzet is mogelijk als je drie 10x multipliers gecombineerd krijgt. Je krijgt hier onbepaalde re-spins, en de feature eindigt alleen als je geen multiplier wilds meer hebt op de rollen.

Je moet Neptunes’ drietand scatter op de rollen 1, 3 en 5 krijgen om de bonusronde te activeren. Dit geeft je 5 gratis spins, en je begint met een volle stapel multiplier walking wilds op rol 5. Dit zijn 3 individuele wilds die elk beginnen met een vermenigvuldiger tussen 1x en 10x.

Bij elke spin wordt de stapel wilds één rol naar links verplaatst, en als u aangrenzende multiplier wilds tegenkomt, wordt de respectieve multiplierwaarde opgenomen in de stapel wilds op dezelfde rij.

JFTW heeft aan deze bonusronde een ietwat ongewone draai gegeven, want de functie is niet noodzakelijkerwijs voorbij zodra de gestapelde walking wilds op rol 1 terechtkomen. In plaats daarvan draait u een groot bonusrad van fortuin met 10 segmenten.

De eerste keer activeren 9 van de segmenten de feature met 5 nieuwe gratis spins, terwijl slechts 1 “verzamel” segment de feature beëindigt door je totale winst op te tellen. De tweede keer dat je het wiel krijgt zijn er 5 retrigger segmenten en 5 collect segmenten. Daarna is er slechts 1 segment dat de bonusronde opnieuw start, terwijl de overige 9 segmenten je winst verzamelen.

De 200 Spins Neptune’s Riches: Oceaan van Wilds ervaring

We hebben het onderwater koninkrijk goed bezocht tijdens onze 200 spins test sessie, en het is ons gelukt om zowel de respins feature als de bonus ronde te activeren. Alle saaie delen zijn weggelaten uit de onderstaande video, dus je kunt je verheugen op non-stop actie. De bonusronde wordt rond 1:30 in de video geactiveerd. Veel plezier!

Samenvatting

Visueel hebben we meer indrukwekkende spellen gezien van deze ontwikkelaar, maar we zijn blij om te zien dat Just For The Win spellen blijft maken met een solide rekenmodel. Het is ook een pluspunt dat je echt een “oceaan van wilds” krijgt in dit spel, en vermenigvuldigde wilds om te starten. Er is hier niets revolutionairs te zien, maar Neptune’s Riches is zeker een goed uitgebalanceerde en onderhoudende titel.

De sleur van het basisspel wordt regelmatig onderbroken door de Rising Wild Respins-functie en de bonusronde is vrij eenvoudig opnieuw te activeren. De soundtrack, het tempo en het onderwaterthema kunnen soms een beetje slaperig maken, maar de opwinding haalt je in wanneer er een wilde vermenigvuldigingsactie op gang komt.