Speel Neon Staxx Slot

Speel Neon Staxx van NetEnt gratis. Slot Review. Bonuslijst november 2022.

Neon Staxx Review

Met Neon Staxx neemt NetEnt je mee op een reis door het verleden. Je gaat terug naar een eenvoudigere tijd, toen spellen werden gespeeld in met rook gevulde en neon verlichte arcades, met synth pop muziek op vol volume. De rollen zijn gekanteld op dit spel, bijna zoals de introtekst van een Star Wars-film, en fans van Starburst zullen waarschijnlijk ook dol zijn op de Neon Staxx-slot.

Het speelt zich allemaal af op een neonkleurige, retro geïnspireerde opstelling van 5 rollen, 4 rijen en 40 manieren om te winnen. Je kunt inzetten plaatsen tussen 20p en £100 per draai op alle platforms en apparaten, en je moet jezelf vastbinden voor wat snelle jaren 80 actie als je dit spel opstart. De RTP van 96,9% is zeer genereus en bovengemiddeld hoog, en aanzienlijk hoger dan wat je vindt bij Starburst.

Het spel draait om de Super Staxx-functie, en je zult hier voortdurend tonnen gestapelde symbolen tegenkomen. Dit helpt je grotere winsten te genereren, en ook het wild symbool kan super gestapeld verschijnen. Dit geldt vooral voor de gratis spins, want hier worden alleen symbolen met een hogere waarde gestapeld. Je kunt de maximale winst van 400x je inzet winnen, zowel in het basisspel als tijdens de gratis spins, en dat is een behoorlijk potentieel voor een titel met lage tot gemiddelde variantie.

Welke symbolen zijn er?

Het meest waardevolle symbool hier is verreweg het wild symbool, en de rest van de symbolen van hogere waarde zijn allemaal retro, neon vector-grafische versies van verschillende dieren. De lage waarde card suit symbolen zijn ook gevonden op dit spel, en je moet tussen de 3 en 5 overeenkomende symbolen om te winnen. Hier presenteren we je de uitbetalingstabel voor Neon Staxx slot:

  • Wild symbool – Betaalt 200 munten voor 5 op een winlijn
  • Leeuw – Betaalt 100 munten voor 5 op een betaallijn
  • Panter – Betaalt 75 munten voor 5 op een betaallijn
  • Eagle – Betaalt 50 munten voor 5 op een betaallijn
  • Slang – Betaalt 40 munten voor 5 op een betaallijn
  • Kaartpak symbolen – Betaalt 25 of 20 munten voor 5 op een betaallijn

Wat zijn de bonusfuncties?

Dit spel is opgebouwd rond de Super Staxx bonus feature, en dit zijn stapels van identieke symbolen die je heel vaak tegenkomt tijdens zowel het basisspel, als tijdens de zo belangrijke gratis spins feature.

Alle reguliere symbolen kunnen in super staxx vorm komen, en het zal steeds variëren welke van de symbolen je gestapeld landt. Soms kun je zelfs meerdere stapels identieke symbolen naast elkaar landen, en het is mogelijk om het hele scherm te vullen met slechts één passend symbool. Dit is echt het geheim van de grote winsten in dit spel.

Gratis spins in Neon Staxx

De gratis spins-functie is de enige echte bonus-functie die je in dit spel kunt vinden, en je activeert hem door ten minste 3 driehoekige scattersymbolen op dezelfde spin te laten landen. De scatters kunnen overal landen (vandaar de naam), en hoeven niet op een betaallijn te staan.

Hoe dan ook, je krijgt 10, 15 of 20 gratis spins als je respectievelijk 3, 4 of 5 scattersymbolen landt. Wat nog beter is, is dat alleen de symbolen met een hogere waarde, inclusief het wild symbool, worden gekozen als super stacked symbolen tijdens de gratis spins feature. Helaas is er geen manier om extra spins te krijgen, of om de bonusronde opnieuw te activeren.

Wat is de jackpot (maximale winst)?

Je vindt geen enkele vorm van jackpot op Neon Staxx slot, noch een progressieve noch een vaste jackpot. Het spel heeft een lage tot gemiddelde volatiliteit, dus je kunt hier niet echt enorme uitbetalingen verwachten. Toch is de maximale winst bij dit spel 400 keer uw inzet, wat betekent dat u tot £40.000 kunt winnen bij een enkele draai.

Waar kan ik Neon Staxx spelen?

Je kunt Neon Staxx voor echt geld spelen bij een van de onderstaande casino’s: Waar kun je Neon Staxx spelen.

Wil je niet voor echt geld spelen? Geen probleem, je kunt eenvoudig de demo gratis spelen hier bij SlotCatalog: Neon Staxx gratis spelen.

Ja, je kunt Neon Staxx zeker spelen op je mobiel en tablet, en dit spel ziet er goed uit op elk handheld platform. Dit is te danken aan NetEnt Touch, en je hebt dus de vrijheid om dit 80’s retro stijl spel onderweg te spelen, als je dat wilt. Alles wat je nodig hebt om te beginnen is je Android, iPhone of iPad.

SlotCatalogus oordeel

Neon Staxx treedt in de voetsporen van de machtig populaire Starburst, tenminste als het gaat om het gevoel en de stijl van het spel. Iets vluchtiger, Neon Staxx biedt ook een hoger max win potentieel, en de grafische stijl is meer retro en 80’s arcade geïnspireerd. De gestapelde symbolen houden het basisspel interessant, terwijl u wacht om de zo belangrijke gratis spins te activeren. Voor casual spelers is dit een goed alternatief voor het zeer onstabiele spel waar Neon Staxx duidelijk op geïnspireerd is.