Speel Mermaid’s Millions Slot

Speel Mermaid’s Millions van Games Global gratis. Slot Review. Bonuslijst november 2022.

Mermaid’s Millions Review

Verborgen onder de golven ligt het koninkrijk van koning Neptunus; een mysterieuze verborgen wereld van enorme rijkdommen, gezonken schatten en fantastische zeewezens!

Mermaids Millions is een 5×3 reel, 15 payline onderzeese fantasie slot met levendige, kleurrijke graphics en twee lonende Bonus Features.

Oorspronkelijk uitgebracht door Microgaming ver terug in 2005, Mermaids Millions is een eenvoudig en toegankelijk spel dat nog steeds populair is bij de online slots gemeenschap vandaag, en beschouwd als een klassieker door veel spelers.

Als vroege pioniers in de online gaming industrie, was Microgaming een van de eerste slot ontwikkelaars die Free Spins, Bonus Features en Progressieve Jackpots in hun spellen opnamen. Voortbouwend op het succes van 5 reel video slots zoals Thunderstruck en Tomb Raider, werd Mermaids Millions ontworpen met Free Spins (met een 3x Multiplier op alle winsten), Free Spin Retriggers, Wild Symbols, en een Pick Bonus, waardoor het spel populair werd bij een breed spectrum van spelers.

Mermaid’s Millions wordt beschouwd als een spel met een lage volatiliteit (variantie), wat betekent dat de slot regelmatig kleinere winsten uitkeert. Hoewel de winsten in het basisspel bescheiden zijn, is er potentieel voor grotere uitbetalingen in de Free Spins, vooral met de 3x Multiplier op alle winsten! Mermaids Millions heeft een maximale uitbetaling van 120 000 munten. Hoewel de winsten in het basisspel bescheiden zijn, is er potentieel voor grotere uitbetalingen in de Free Spins, vooral met de 3x Vermenigvuldiger op alle winsten!

Mermaids Millions heeft een maximale uitbetaling van 120 000 munten. De Return to Player (RTP) is berekend op 96,56%, wat binnen het gemiddelde ligt voor dit type slot.

Het inzetmechanisme in Mermaids Millions is flexibel en speler-vriendelijk, met inzetmogelijkheden die passen bij de meeste budgetten. De totale inzet is afhankelijk van de muntgrootte, het aantal actieve winlijnen en het aantal gespeelde munten per winlijn – al deze parameters zijn eenvoudig te selecteren en aan te passen op de console. De muntgrootte varieert van 0,01 tot 1, het aantal munten per lijn van 1 tot 5 en er kunnen 1 tot 15 betaallijnen worden geselecteerd. Een Bet Max optie is een gemakkelijke één-klik oplossing voor spelers die de hoogste inzet van 75 munten per draai willen spelen.

Laten we een duik nemen naar de diepten van de oceaan en Mermaids Millions in detail verkennen!

Welke symbolen zijn er?

De hoge symbolen worden vertegenwoordigd door de Mermaid Scatter, King Neptune Wild, Treasure Chest Bonus, Gem Box, Oyster & Pearl, en Seahorse (met die coole zonnebril). De lage symbolen worden vertegenwoordigd door kaartsymbolen, namelijk Aas, Koning, Koningin, Boer en Tien.

Alle symbolen (behalve de Scatter) betalen een vaste muntwaarde. De winst van het Scatter-symbool wordt vermenigvuldigd met de totale inzet.

De maximale uitbetalingen voor elk symbool (5 van een soort op een actieve betaallijn met maximale inzet) zijn als volgt:

 • Zeemeermin Scatter – 400x totale inzet
 • Koning Neptunus – 7500 munten
 • Schatkist – 2500 munten
 • Gem Box – 500 munten
 • Oester en Parel – 500 munten
 • Zeepaard – 250 munten
 • Aas – 125 munten
 • Koning – 100 munten
 • Koningin – 100 munten
 • Boer – 75 munten
 • Tien – 75 munten

Koning Neptunus is Wild en vervangt elk symbool (behalve de Scatter en het Bonussymbool). Wild symbolen helpen bij het voltooien van winnende combinaties op een actieve winlijn.

Als u 3, 4 of 5 schatkist-bonussymbolen landt, krijgt u een geldbeloning EN activeert u de schatkist-bonus.

De winsten van de zeemeermin Scatter Symbolen worden vermenigvuldigd met de totale inzet, met een behoorlijke 400x totale inzet voor 5 Scatters op een actieve winlijn. Het landen van 3, 4 of 5 Mermaid Scatters in een willekeurige volgorde op de rollen activeert de Free Spins Bonus!

Wat zijn de bonusfuncties?

De Treasure Bonus is een Pick Bonus die wordt geactiveerd door 3 of meer Treasure Bonus Symbolen op een actieve winlijn (van links naar rechts). Tijdens deze bonus wordt de speler geconfronteerd met een selectie gezonken vaten en schatkisten op de bodem van de oceaan. Kies een item om een gegarandeerde geldprijs te onthullen die wordt toegevoegd aan uw winsten op de winlijn aan het einde van het bonusspel.

Het aantal toegewezen picks hangt af van het aantal Treasure Chest Bonussymbolen dat de functie activeert; 3 symbolen leveren 3 picks op, 4 symbolen leveren 4 picks op en 5 symbolen leveren 5 picks op.

Het geweldige kenmerk kan zowel in het basisspel als in de Free Spins Bonus worden geactiveerd.

Gratis spins in Mermaids Millions

Als u 3 of meer Zeemeermin Scatter-symbolen op de rollen plaatst, krijgt u 10 Free Spins in de Free Spins Bonus. Deze Free Spins Feature is uitzonderlijk om twee redenen. Ten eerste worden alle winsten tijdens Free Spins VERDRUKT – dat klopt, een 3x vermenigvuldiger wordt toegepast op elke Free Spin winst! Ten tweede kunnen Free Spins op elk moment opnieuw worden getriggerd. Als je 3 of meer zeemeermin scatters vindt, krijg je 10 extra Free Spins bij je Free Spins Bonus, dus let goed op die schattige maar verlegen zeemeermin.

Wat is de jackpot (maximale winst)?

Mermaid Millions biedt een maximale vaste jackpot van 120 000 munten op de maximale inzet van 75 munten. Vergeet niet dat dit een spel is met een lage volatiliteit (variantie), dus spelers kunnen regelmatig lage uitbetalingen verwachten. Er is echter een groot winstpotentieel in de Free Spins Bonus met de 3x Multiplier.

Waar kan ik Mermaids Millions spelen?

Je kunt Mermaids Millions online slot voor echt geld spelen bij een van de vermelde en vertrouwde casino’s onder: Waar kan ik Mermaids Millions spelen?

Je hebt ook de mogelijkheid om hier bij SlotCatalog gratis te spelen. Het spel is hier beschikbaar: Speel Mermaids Millions gratis.

Mermaids Millions is beschikbaar in meerdere talen, op alle apparaten waaronder smartphones, tablets, laptops en pc’s.

SlotCatalog oordeel

Vergeleken met de geavanceerde en zorgvuldig ontworpen spellen die we vandaag de dag zien, is Mermaids Millions een enigszins gedateerde, maar ongecompliceerde klassieker die nog steeds de charme en het winstpotentieel heeft om spelers aan het spinnen te houden. De graphics zijn vrolijk en hebben een retro uitstraling, en de regelmatige winsten en uitstekende Bonus Features zijn reden genoeg om dit spel een paar keer te draaien!