Megadeth Slot spelen

Op zoek naar Megadeth van Leander Games? Spel informatie + Slot Review. Lijst van casino’s die het spel hebben. Bonussen voor november 2022.

Megadeth Review

Megadeth is een thrashmetalband uit Los Angeles en wordt gezien als een van de grote vier bands in het thrashmetalgenre naast Metallica, Anthrax en Slayer. De groep heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen albums verkocht. De slot bevat de bandleden op de rollen, met David Ellefson, Shawn Drover en Chris Broderick als standaard symbolen en Vic Rattlehead als wild symbool.

Opzetten en spelen van Megadeth Slot

Het eerste wat je opvalt bij het spelen is dat er op elk van de vijf rollen vier symbolen te zien zijn, in tegenstelling tot de drie die je bij de meeste slots vindt. Deze slot heeft 40 winlijnen (dit aantal staat vast) maar heeft ook een extra ‘mega nudge’ optie die de kosten van de spin verdubbelt. Met deze optie gaan de rollen omhoog of omlaag om extra winsten te behalen.

Je wint bij deze slot door opeenvolgende symbolen van links naar rechts op een winlijn te plaatsen, waarbij elk symbool uitbetaalt bij drie of meer. Het Megadeth logo is het best betalende symbool en is 500x uw muntwaarde waard als u er 5 op een rij raakt, met David Ellefson (300x), Shawn Drover (200x) en Chris Broderick (150x) als volgende. De instrumenten, versterker en gitaar plectrums vormen de rest van de symbolen en deze hebben de laagste uitbetalingen in het spel.

Het wild-symbool (Vic Rattlehead) levert zelf geen winsten op, maar breidt wel uit om een hele rol te vullen, waardoor extra winsten in de slot ontstaan.

De bonusfuncties van het spel worden geactiveerd door het bonus scattersymbool op de eerste, derde en laatste rol te plaatsen.

Megadeth Slot Kenmerken

Na het activeren van de functie wordt u meegenomen naar het Mega Wheel dat zal draaien en u naar ofwel de ‘Hangar 18’ gratis spins ronde of de ‘Head Crusher’ bonus ronde brengt – u krijgt ook een instant winst in dit stadium.

Met de Hangar 18 gratis spins functie win je een maximum van 15 gratis spins en tijdens deze ronde, als het wild symbool op enig moment landt, zal het op zijn plaats blijven gedurende de functie. Zoals u zich kunt voorstellen, kan dit aan het einde van de functie zeer nuttig zijn, omdat u veel meer winsten zult behalen.

In de head crushers ronde krijg je een serie gevangenen met capuchons te zien en je kiest er één tegelijk. Elke keer dat je een vrouw vindt win je een prijs, elke keer dat je een man vindt wordt de prijs verlaagd.