Medusa (NextGen) spelen

Op zoek om Medusa (NextGen) van NextGen te spelen? Probeer de Medusa (NextGen) slot gratis demo spel en lees onze review voordat je voor echt speelt. Casino bonussen voor december 2022.

Medusa (NextGen) Review

Medusa is een videoslot met 5 rollen en biedt inzetten op maximaal 25 winlijnen. Deze slot is online beschikbaar en werd ontworpen door Nextgen Gaming, bekend om indrukwekkende animaties, naadloze functionaliteit en verhaallijnen die niet teleurstellen, en Medusa the slot is geen uitzondering. Een van de meer grafisch opvallende video slots van deze ontwikkelaar, Medusa de slot moest zijn naamgenoot waarmaken. Legenden portretteren Medusa als sterk, woest en krachtig, terwijl ze toch angstaanjagend blijft. Deze slot is detailgericht en prachtig gemaakt om epische avonturiers aan te spreken die genieten van een goede op mythen geïnspireerde video slot, compleet met wild symbool, scatter symbool, gratis spins evenement, multipliers en een bonus, niet te vergeten dat de hoogste uitbetaling 5.000 munten waard is.

Medusa is je wild symbool en de sleutel tot Turned to Stone Re-Spins feature. Je activeert de Re-Spins wanneer Medusa op de rollen 2, 3 en 4 verschijnt. Alle winsten tijdens de Re-Spins worden verdrievoudigd. Tijdens de Re-Spins worden de rollen 2, 3 en 4 in steen veranderd, waarbij één van de rollen in een expanded wild verandert. De expanded wild blijft vergrendeld voor de rest van de Re-Spins. Als wild symbool vervangt Medusa alle andere symbolen op de rollen om winnende uitbetalingen te maken, behalve Pegasus en haar eigen logo. Je kunt de Re-Spins niet opnieuw activeren tijdens de feature, noch kun je de Pegasus Bonus of de Once Bitten Bonus features activeren tijdens Re-Spins.

Medusa biedt een Gamble-functie die winnende spins de mogelijkheid biedt om de uitbetaling te verdubbelen of te verviervoudigen. De Gamble-functie is optioneel en wordt automatisch geactiveerd na elke winnende spin. Om de Gamble uit te schakelen, wijs je hem gewoon af.

Once Bitten Bonus Gebeurtenis

De Once Bitten Bonus wordt gestart wanneer 3 of meer Medusa logo’s op de rollen vallen. Als dit gebeurt, krijg je 10 gratis spins en een vermenigvuldiger van 2X op alle gratis spins. Tijdens deze functie verschijnt de Soldaat willekeurig op rol 3. Wanneer dit gebeurt, wordt je beloond met 3 Super Spins. Alle Super Spins worden gespeeld na de Free Games en alle prijzen zijn onderworpen aan een 5X vermenigvuldiger. Je kunt nog steeds meer gratis spins en Super Spins opnieuw activeren tijdens deze functie. De Super Spins en free spins worden allemaal gespeeld op de lijnen en inzetten per lijn als die van de triggering round.

Pegasus Bonus Gebeurtenis

De tweede grote bonusfunctie in de Medusa slot game is de Pegasus Bonus die automatisch wordt geactiveerd wanneer 3 Pegasus symbolen over de rollen scatteren. Eenmaal geactiveerd, wordt je gevraagd een Pegasus te kiezen om een prijs te winnen. Deze prijs kan oplopen tot 50X de getriggerde inzet. Naast de prijs kun je ook een Win All of Pick Again optie krijgen. De Pegasus Bonus feature kan ook worden geactiveerd tijdens de Free Spins en de Super Spins events, en alle winsten worden respectievelijk 2X of 5X vermenigvuldigd.