Speel Magie van de Ring Deluxe Slot

Wil je Magic of the Ring Deluxe van Wazdan spelen? Probeer het Magic of the Ring Deluxe demospel en lees onze recensie voordat je echt gaat spelen. Casino bonussen voor oktober 2022.

Magie van de Ring Deluxe Review

Verken het mysterieuze land met Magic of the Ring Deluxe, een uniek spel met een somber en raadselachtig thema dat wordt bereikt door de gedetailleerde graphics en hoogwaardige geluidseffecten van de slot. Bereid je voor op het onbekende en word enorm beloond dankzij de unieke en innovatieve speciale functies die de spelervaring nog spannender maken! Vergeet niet te profiteren van een selectie van unieke Wazdan-functies die in het spel beschikbaar zijn, waaronder drie Volatility Levels™, Double Screen Mode, Unique Gamble Feature en Energy Saving Mode.

Video Slot ‘Magic of the Ring Deluxe’ van de software provider Wazdan is een 5*3 spel met 10 betways. Slot heeft RTP=96.39% en LOW/MED/HIGH niveau variantie. De belangrijkste spelkenmerken zijn: FreeSpins, Scatter symbolen, Feature: Substitutie symbolen, Gamble.