Madder Scientist Slot spelen

Lees onze recensie van de Madder Scientist slot van Betsoft. Probeer gratis demo bij SlotCatalog of speel voor echt. Volledige lijst van casino’s en bonussen voor december 2022.

Madder Scientist Review

De originele Mad Scientist slot van BetSoft was al gek genoeg – het vervolg ‘Madder Scientist’ heeft het naar een heel nieuw niveau getild. Het spel wordt ‘gehost’ door een gekke 3D-wetenschapper (compleet met Duits accent) die voor de rollen zit te werken. Er zijn enkele interessante functies, waaronder de mogelijkheid om een individuele rol opnieuw te draaien na een spin, een pick-em bonusspel en een wild reel respin bonus.

BetSoft slots hebben een unieke uitstraling. Ze doen me denken aan de nieuwste generatie consolegames, of misschien aan animatiefilms. De openingsvideo geeft je een voorproefje van wat je kunt verwachten, met de gekke wetenschapper en het bezorgde konijn. Het frame van de rollen bevindt zich in het laboratorium van de wetenschapper, met pijpen, buizen en schakelaars en chemische potten op de bodem.

De rollen bevatten de chemicaliĆ«n, het konijn, de assistent en de wetenschapper zelf. Er zijn tal van animaties, waaronder winlijnsequenties, en de goed geproduceerde bonusspellen. De muziek sluit goed aan bij het thema, een licht gestoord klassiek nummer speelt – dat in en uit lijkt te gaan met de actie. De ‘big win’-animatie is alleen al om te zien de moeite van het spelen waard!