Gekke aap spelen

Wil je Mad Mad Monkey van NextGen spelen? Probeer Mad Mad Monkey gratis uit en lees onze expert review. Casino bonussen voor november 2022.

Mad Mad Monkey Review

Mad Mad Monkey is een videoslot met gemiddelde volatiliteit van de ontwikkelaar NextGen, dat wordt geleverd met een 5×4 raster en 50 betaallijnen. Als je altijd om de jungle te verkennen, dan moet je proberen het spelen van deze sleuf. In de Mad Mad Monkey videoslot zal je kunnen profiteren van Stacked Wilds, die ook de winsten waar ze deel van uitmaken zullen verdubbelen, en een Free Spins modus met een x3 globale vermenigvuldiger, die tot 6.000x de inzet betaalt. U kunt onze gedetailleerde recensie van deze videoslot hieronder lezen.

Mad Mad Monkey – Slot Vooruitzichten

De Mad Mad Monkey videoslot werd in 2011 uitgebracht door de ontwikkelaar NextGen. Dit is een videoslot met jungle-thema en cartooneske graphics en animaties, die er nog steeds goed uitzien. Als je een grote fan bent van slots met een junglethema of er altijd al een wilde proberen, dan moet je de Mad Mad Monkey videoslot proberen te spelen.

In deze videoslot kun je inzetten van $0,50 tot $25 per spin. De RTP van de Mad Mad Monkey slot is vastgesteld op 95,4%, wat onder het gemiddelde van de industrie ligt. De volatiliteit is gemiddeld, en de maximaal mogelijke winst is 6.000x de inzet.

Welke symbolen zijn er in de Mad Mad Monkey slot?

Er zijn 10 reguliere symbolen, een wild en een scatter in de Mad Mad Monkey videoslot. Vaste symbolen met een lage waarde zijn onder andere pinda’s en A-10 royals. Premium reguliere symbolen zijn een kokosnoot, een slang, een papegaai en een banaan, de laatste twee hebben ook de hoogste waarde onder de reguliere symbolen in deze video slot. Om hier te winnen moet u ten minste 3 gelijke symbolen op een betaallijn laten vallen, er zijn echter 2 uitzonderingen op deze regel – bananen en scatters, u hoeft slechts 2 bananen op een betaallijn of 2 scatters ergens op de rollen te laten vallen om een uitbetaling te ontvangen. Laten we de uitbetalingstabel van de Mad Mad Monkey videoslot eens nader bekijken:

  • Als je 5 bananen/parroenen op een betaallijn laat vallen win je x1000 van je inzet per lijn
  • Als je 5 slangen/coconuts op een betaallijn laat vallen win je x400 van je inzet per lijn
  • Als je 5 pinda’s / A royals op een betaallijn laat vallen win je x300 van je inzet per lijn
  • Als je 5 gelijke K-Q royals op een betaallijn laat vallen win je x250 van je inzet per lijn
  • Als je 5 gelijke J-10 royals op een betaallijn laat vallen win je x200 van je inzet per lijn.

Wilds in de Mad Mad Monkey slot kunnen voor elk ander symbool staan naast de scatter, en ze verdubbelen ook elke winst waar ze deel van uitmaken. Je kunt alleen wilds laten vallen op de rollen 2, 3 en 4, plus ze kunnen gestapeld op de rollen verschijnen, wat betekent dat ze maximaal 4 posities op de rollen kunnen bedekken.

Bonusfuncties in de Mad Mad Monkey slot

Om de Free Spins modus in de Mad Mad Monkey slot te activeren, moet je minstens 3 scatters op de rollen laten vallen. De scatter in dit videoslot wordt voorgesteld als een wildlogo. Je scoort ook een scatterwinst van x2, x4, x30, x400 van je inzet als je respectievelijk 2, 3, 4, 5 scatters ergens op de rollen landt. Je krijgt 10 gratis spins en de globale vermenigvuldiger x3 is actief tijdens de Free Spins modus. Je kunt de Free Spins modus opnieuw activeren als je per gratis spin minstens 3 scatters ergens op de rollen laat vallen, daarna ontvang je nog eens 10 gratis spins. Symbolen met bananen landen gestapeld op alle rollen tijdens deze functie, wat betekent dat ze tot 4 posities op de rol kunnen bedekken.

Kan ik de Mad Mad Monkey slot op een mobiel apparaat spelen?

Ja, je kunt de Mad Mad Monkey videoslot spelen op je Android toestel, een iPhone of een iPad. Er is geen download nodig, druk gewoon op de afspeelknop en je bent klaar om te gaan.

Samenvatting

Mad Mad Monkey is een dom uitziende video slot met cartooneske graphics en animaties, die er nog steeds fatsoenlijk uitzien. De maximale winst van x6000 van uw inzet compenseert enigszins de ondergemiddelde RTP en gemiddelde volatiliteit, het ontbreken van enige vorm van bonusspel in deze videoslot is nog steeds een nadeel, dat sommige spelers zou kunnen afwijzen. Als je een grote fan bent van slots met een jungle-thema of er altijd al een hebt willen spelen, dan moet je de Mad Mad Monkey slot eens proberen.