Speel #Luxurylife Slot

Op zoek om #Luxurylife van Endorphina te spelen? We zetten casino’s en hun bonussen voor oktober 2022 op een rij. Probeer het #Luxurylife demospel of lees de recensie voordat je echt gaat spelen.

#Luxurylife Review

Laat je dromen over het instagram-perfecte leven uitkomen!

#Luxurylife draait om privĂ©jets, aangepaste jachten, high-end horloges, snelle auto’s en de meest prestigieuze vakantieplekken. Ben je klaar om op te stijgen? Je wordt begeleid door een prachtig stel dat je laat zien hoe je het beste leven leidt dat het waard is om te delen met volgers op sociale media.

Zowel dit spel als ons vorige luxe lifestyle spel Jetsetter bevat een hoop gratis spelletjes. Zodra er 3 of meer Scatters op de rollen verschijnen, activeert dit 20 gratis games. Bij het spelen van het bonusspel verschijnen de spelers in een penthouse appartement met uitzicht over de stad. Op de rollen draaien doormidden gescheurde bankbiljetten. Wanneer de linker- en rechterdelen van een bankbiljet naast elkaar stoppen, wordt de waarde van het bankbiljet uitbetaald en vermenigvuldigd met de totale inzet.

Video Slot ‘#Luxurylife’ van de game provider Endorphina is een 5*3 spel met 20 betways. Slot heeft RTP=96% en MED niveau variantie. De belangrijkste spelkenmerken zijn: Wild, FreeSpins, Bonus Game, Multiplier, Scatter symbolen, Risk (Double) game.